Uslov Malog diktatora za povratak.SlevinKelevra je napisao/la:Zasto nije bilo Higuaina?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Uslov Malog diktatora za povratak.SlevinKelevra je napisao/la:Zasto nije bilo Higuaina?
dogovor sa novim selektom da odmori ove dvije utakmice, bice na narednom spiskuSlevinKelevra je napisao/la:Zasto nije bilo Higuaina?mandraX je napisao/la:Gonzalo brate vrati se, sve ti je oprošteno
Prije su barem imali igrace, sad ni to...tajger je napisao/la:Joj Engleza kao da gledam napade kosarkaske reprezentacije BiH,nikakvog smisla,samo daj po strani i ubaci,nije da nisam navikao al brate nije ni cudo sto nista ne mogu po prvenstvima,sta ocekivat od veze henderson,lalana i roney
Meni je samo misterija kako se njihova javnost nafura da mogu nesto ozbiljno uradit na ovim turnirima zar ih vise nisu uvjerili da nisu sposobni za vise od 1/4 finalamarconato je napisao/la:Prije su barem imali igrace, sad ni to...tajger je napisao/la:Joj Engleza kao da gledam napade kosarkaske reprezentacije BiH,nikakvog smisla,samo daj po strani i ubaci,nije da nisam navikao al brate nije ni cudo sto nista ne mogu po prvenstvima,sta ocekivat od veze henderson,lalana i roney
Zato sto su prepotentni...tajger je napisao/la:
Meni je samo misterija kako se njihova javnost nafura da mogu nesto ozbiljno uradit na ovim turnirima zar ih vise nisu uvjerili da nisu sposobni za vise od 1/4 finala
javnost im je slična kao i ona u Srbijimarconato je napisao/la:Zato sto su prepotentni...tajger je napisao/la:
Meni je samo misterija kako se njihova javnost nafura da mogu nesto ozbiljno uradit na ovim turnirima zar ih vise nisu uvjerili da nisu sposobni za vise od 1/4 finala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 0 gostiju.