PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Osttribine
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo titula koju nekad, a mozda ni tad uzme Sloboda, ce biti jedina i prava titula, mi ostali sto smo osvajali mozemo sa tim guzicu obrisati 
Sloboda ako u narednih godinu dvije ne uzme titulu, neće je nikad uzeti. Azmir će se kad tad izvući kao i većina investitora u sportu i nakon njega će teško opstati.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
I onda će početi investirati u Slogu Simin Han.Virtu4l je napisao/la:Sloboda ako u narednih godinu dvije ne uzme titulu, neće je nikad uzeti. Azmir će se kad tad izvući kao i većina investitora u sportu i nakon njega će teško opstati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Evo kako je to nekad bilo na Grbavici.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:Samo titula koju nekad, a mozda ni tad uzme Sloboda, ce biti jedina i prava titula, mi ostali sto smo osvajali mozemo sa tim guzicu obrisati
Uh uh duse drage uvrijedile se.Virtu4l je napisao/la:Sloboda ako u narednih godinu dvije ne uzme titulu, neće je nikad uzeti. Azmir će se kad tad izvući kao i većina investitora u sportu i nakon njega će teško opstati.
Ne znam gdje će početi investirati, ali ovo sa Slobodom mu mora početi donositi zaradu ili će vrlo brzo otići. Ima i on razna podmetanja i onoga momenta kad mu dosadi, iskoristiće ih kao razlog za odlazak.
osim stimanja titula, autocenzure s vlastitim navijacima, bacate i gledate i u grah?Virtu4l je napisao/la:Sloboda ako u narednih godinu dvije ne uzme titulu, neće je nikad uzeti. Azmir će se kad tad izvući kao i većina investitora u sportu i nakon njega će teško opstati.
zanimljivo...zanimljivo.
Samo je stvar sto ne razumijete da ne želi nikakav profit od Slobode
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo je problem sto je zna sta ce s parama, nije on Miske da ne ulozi marke, a hoce kontrolu.Virtu4l je napisao/la:Ne znam gdje će početi investirati, ali ovo sa Slobodom mu mora početi donositi zaradu ili će vrlo brzo otići. Ima i on razna podmetanja i onoga momenta kad mu dosadi, iskoristiće ih kao razlog za odlazak.
mislis u sportski segment...sloge simin han??? posto mu gore ne treba 7 % a ni pocerivanje legendi kluba...Rokoko87 je napisao/la:I onda će početi investirati u Slogu Simin Han.Virtu4l je napisao/la:Sloboda ako u narednih godinu dvije ne uzme titulu, neće je nikad uzeti. Azmir će se kad tad izvući kao i većina investitora u sportu i nakon njega će teško opstati.
Nije Miske, ali Želje će biti i nakon Misketa, osvajaće titule, igraće Evropu i biće najveći klub u državi, to je poenta. Sloboda odlazak Azmira neće preživjeti.tuzlak1987 je napisao/la:Samo je problem sto je zna sta ce s parama, nije on Miske da ne ulozi marke, a hoce kontrolu.Virtu4l je napisao/la:Ne znam gdje će početi investirati, ali ovo sa Slobodom mu mora početi donositi zaradu ili će vrlo brzo otići. Ima i on razna podmetanja i onoga momenta kad mu dosadi, iskoristiće ih kao razlog za odlazak.
Azmir samo treba uraditi ono sto je par puta do sada radio. Kaze odlazim, ne mogu vise, Fukare odmah na koljena, otkopcavaju mu slic!! On cim zaprijeti, oni ce ispuniti sve sto bude trazio. To mu je do sada uvijek prolazilo. Znaju i oni da bez Aze opet ide cvajtara i povratak u realnost!Virtu4l je napisao/la:Ne znam gdje će početi investirati, ali ovo sa Slobodom mu mora početi donositi zaradu ili će vrlo brzo otići. Ima i on razna podmetanja i onoga momenta kad mu dosadi, iskoristiće ih kao razlog za odlazak.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa moguce da ce nakon Misketa jer sa Misketom ne osvaja.Virtu4l je napisao/la:Nije Miske, ali Želje će biti i nakon Misketa, osvajaće titule, igraće Evropu i biće najveći klub u državi, to je poenta. Sloboda odlazak Azmira neće preživjeti.tuzlak1987 je napisao/la:Samo je problem sto je zna sta ce s parama, nije on Miske da ne ulozi marke, a hoce kontrolu.Virtu4l je napisao/la:Ne znam gdje će početi investirati, ali ovo sa Slobodom mu mora početi donositi zaradu ili će vrlo brzo otići. Ima i on razna podmetanja i onoga momenta kad mu dosadi, iskoristiće ih kao razlog za odlazak.
Sloboda je starija od Zelje i jos uvijek je ima i biti ce. Bez obzira na ljude postojati ce kao i Zeljo sto postoji i postojala je i prije Azmira.
ma mi cemo njih sve odjednom pocerat..joker90 je napisao/la:Azmir samo treba uraditi ono sto je par puta do sada radio. Kaze odlazim, ne mogu vise, Fukare odmah na koljena, otkopcavaju mu slic!! On cim zaprijeti, oni ce ispuniti sve sto bude trazio. To mu je do sada uvijek prolazilo. Znaju i oni da bez Aze opet ide cvajtara i povratak u realnost!Virtu4l je napisao/la:Ne znam gdje će početi investirati, ali ovo sa Slobodom mu mora početi donositi zaradu ili će vrlo brzo otići. Ima i on razna podmetanja i onoga momenta kad mu dosadi, iskoristiće ih kao razlog za odlazak.
uprava napolje, dino odlazi..a nije dino kod nas ,a ni ibrak vise,ni davud ni buljubasicka,ni saric,ahmetovic,bekic,
Postojaće, naravno da hoće, ali ne na ovom podforumutuzlak1987 je napisao/la:Sloboda je starija od Zelje i jos uvijek je ima i biti ce. Bez obzira na ljude postojati ce kao i Zeljo sto postoji i postojala je i prije Azmira.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doci ce uvijek neko i nakon Azmira.Virtu4l je napisao/la:Postojaće, naravno da hoće, ali ne na ovom podforumutuzlak1987 je napisao/la:Sloboda je starija od Zelje i jos uvijek je ima i biti ce. Bez obzira na ljude postojati ce kao i Zeljo sto postoji i postojala je i prije Azmira.
Ja sam davno rekao Sloboda nije samo Hazmir!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
ciji si ti misketov il amarov ?Rokoko87 je napisao/la:Ja sam davno rekao Sloboda nije samo Hazmir!
jesil vise za kupovinu titule il farbe za reflektore??
Ja bih volio da Azmir nikako i ne ode, takvi ljudi su potrebni našem sportu, ali u nekim drugim klubovima tipa Čelik ili Jedinstvo iz Bihaća. Znači u malo zdravijim sredinama od vaše, prije svega navijački, sramota je da publika u Tuzli ne prati ove dobre rezultate Slobode, da tim koji se bori za titulu gleda jedva hiljadu ljudi. Vi jednostavno ne znate, niste navijači koji znaju napraviti euforiju, a nažalost to kod nas još uvijek znaju uraditi samo klubovi i navijači dva naveća tima u državi.tuzlak1987 je napisao/la:Doci ce uvijek neko i nakon Azmira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.