Sariel je napisao/la:ciji si ti misketov il amarov ?Rokoko87 je napisao/la:Ja sam davno rekao Sloboda nije samo Hazmir!
jesil vise za kupovinu titule il farbe za reflektore??
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Nad tobom sunce najljepše sja
eto zato vi pratite,samo vas handri malo ovaj sportski segment...vama nece trebat kamilica za te vase reflektore nego novi racun u banci, kad vam izmuzu sve sto mognu...Virtu4l je napisao/la:Ja bih volio da Azmir nikako i ne ode, takvi ljudi su potrebni našem sportu, ali u nekim drugim klubovima tipa Čelik ili Jedinstvo iz Bihaća. Znači u malo zdravijim sredinama od vaše, prije svega navijački, sramota je da publika u Tuzli ne prati ove dobre rezultate Slobode, da tim koji se bori za titulu gleda jedva hiljadu ljudi. Vi jednostavno ne znate, niste navijači koji znaju napraviti euforiju, a nažalost to kod nas još uvijek znaju uraditi samo klubovi i navijači dva naveća tima u državi.tuzlak1987 je napisao/la:Doci ce uvijek neko i nakon Azmira.
zrinjski ima 2oo navijaca i samo je titulu udaljen od vas...
Ja sam prošle godine bio za kupovinu utakmice u Zenici protiv Čelika kad nam je trebalo za Evropu, ali uprava kaže, ne. U Čeliku su jedva čekali da im se ponudi lova, ali ne dođe im ponuda.Sariel je napisao/la:jesil vise za kupovinu titule il farbe za reflektore??
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ja očekujem da se te dvije stvari spoje i da budemo jači nego ikada.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pljiz???Sariel je napisao/la:???MortemHz je napisao/la:
Najveci
vjerovatno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo, Zrinjski ima 200 navijača kao i vi, a udaljen je četiri titule od vas.Sariel je napisao/la:zrinjski ima 2oo navijaca i samo je titulu udaljen od vas...
na osnovu cega tuzlaci dodju ovde i nesto kao zayebavaju sarajlije zbog titula?! da nije smjesno zalosno bi bilo 
- Osttribine
- Kontakt:
Zasto bi bili uvrijedjeni, mislite da nas doticu ta vasa lupetanja i opravdavanja sto za citav vijek nista ne osvojiste, za svakog imate nesto reci, te stimalo se, te ovo te ono, samo da bi svoju nesposobnost prikrili. Postali ste konkurentan klub zahvaljujuci ovom Azmiru u zadnju godinu dvije, do tada ste bili cisti prosjek i ispod prosjek, uzivajte u ovim trenucima, a ne baljezgajte o drugim klubovima, jer vi najmanje argumenata za to imate.tuzlak1987 je napisao/la:Osttribine je napisao/la:Samo titula koju nekad, a mozda ni tad uzme Sloboda, ce biti jedina i prava titula, mi ostali sto smo osvajali mozemo sa tim guzicu obrisatiUh uh duse drage uvrijedile se.Virtu4l je napisao/la:Sloboda ako u narednih godinu dvije ne uzme titulu, neće je nikad uzeti. Azmir će se kad tad izvući kao i većina investitora u sportu i nakon njega će teško opstati.
bravo momcino, a poenta je bila?Virtu4l je napisao/la:Bravo, Zrinjski ima 200 navijača kao i vi, a udaljen je četiri titule od vas.Sariel je napisao/la:zrinjski ima 2oo navijaca i samo je titulu udaljen od vas...
jel vAS to tamo ozrace, pa malo fakat ko da pingate???
fakat nisu dzabarekli lobotomija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidio sam ja euforiju, jedan los rezultat i nema vas.
Nas koliko ima u gradu i kakva je cijena karte u odnosu na prosjecnu platu ima sasvim dosta od 2013 na stadionu.
Problem je u nekim ekipama jer nisu atraktivne ni za 5 maraka.
Posjeta nam je treca u ligi trecu sezonu. Pratimo mi ovo itekako i to se vidi na prodaji sezonskih.
Nas koliko ima u gradu i kakva je cijena karte u odnosu na prosjecnu platu ima sasvim dosta od 2013 na stadionu.
Problem je u nekim ekipama jer nisu atraktivne ni za 5 maraka.
Posjeta nam je treca u ligi trecu sezonu. Pratimo mi ovo itekako i to se vidi na prodaji sezonskih.
Slobodi očito nisu.aleksandar_veliki je napisao/la:Opa, pocelo se i o titulama diskutovati. Kome su jos u sportu bitni sportski uspjesi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
treba biti majstor pa izgubiti svih 8 finala kupa... u svijetu nema primjera takvogRokoko87 je napisao/la:Slobodi očito nisu.aleksandar_veliki je napisao/la:Opa, pocelo se i o titulama diskutovati. Kome su jos u sportu bitni sportski uspjesi.
Ne pratite vi ništa, obzirom da ste jedini klub u ne tako malom gradu.
ko ne bi namicatelje sportskog segmenta titulama zajebavo.dobrinja1 je napisao/la:na osnovu cega tuzlaci dodju ovde i nesto kao zayebavaju sarajlije zbog titula?! da nije smjesno zalosno bi bilo
ta necemo vas za reflektore valjda zajebavat?oni su skuplji
jedino smijesno a ujedno i zalosno sto vi to ovde sve istresete izmedju se dok mi svi gledamo...i snebivamo se...
Jbt ova Grbavica je fakat i prije rata ruzna bila.slana_krv je napisao/la:
Evo kako je to nekad bilo na Grbavici.
??? ko mi?Sariel je napisao/la:ko ne bi namicatelje sportskog segmenta titulama zajebavo.dobrinja1 je napisao/la:na osnovu cega tuzlaci dodju ovde i nesto kao zayebavaju sarajlije zbog titula?! da nije smjesno zalosno bi bilo
ta necemo vas za reflektore valjda zajebavat?oni su skuplji![]()
jedino smijesno a ujedno i zalosno sto vi to ovde sve istresete izmedju se dok mi svi gledamo...i snebivamo se...
prije rata ona je bila odlicna .Memara je napisao/la:Jbt ova Grbavica je fakat i prije rata ruzna bila.slana_krv je napisao/la:
Evo kako je to nekad bilo na Grbavici.
jer se vise obracalo paznje na fudbal negoli na estetiku i izgled tribine.
Titule mozda nisu bitne Fufarama iz dobro poznatih razloga, ali ostalim..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
dakako da su titule vazne,igra se za pobjede i titule,aleksandar_veliki je napisao/la:Zadnjih par godina cudan neki trend napao bh. sport. Cak se otislo toliko daleko da ni navijacima vise titule nisu bitne, a realno ovdje se svi kurce istim. Zato me iznenadi diskusija.Rokoko87 je napisao/la:Slobodi očito nisu.aleksandar_veliki je napisao/la:Opa, pocelo se i o titulama diskutovati. Kome su jos u sportu bitni sportski uspjesi.
al su iste ko sto se i vidi precijenjene jer su prvenstva stimana.znamo mi to svi,al eto rijetko se desi da sami navijaci klubova koji su uzimali isto ponove..
i onda nekog ovde podjebavat svojim lopovlucima necistim prljavim rabotama, kako to nazvat?
da nije zalosno bilo bi smijesno.tacno tako.samo sto to mene ne iznenadjuje .kakav narod takvo i sve ostalo.drzava,liga,prvenstva itd etc..
Ma nemoj..Sariel je napisao/la: prije rata ona je bila odlicna .
jer se vise obracalo paznje na fudbal negoli na estetiku i izgled tribine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.