Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
nezna se jos nista...nasi su im dali ponude al iznas kako je to...sad oni cekaju bolje pa ako ne bude vjerojatn oce kod nas..capelo111 je napisao/la:Sta je sa Stembergerom i Puljkom , zna li ko ?
patka..da jest vec bi bilo na stranicama kkcedevitaika94 je napisao/la:rekao mi lik sto trenira u cedevitinim kadetima da je mason potpisao za njih!! :DD
Odouk Ime (ime mu je Ime)marken je napisao/la:Kako se zvao Nigerijac što je nekada igrao za Široki u košarci bio je jedan od najbolji stranaca prezime mu počinje nekako sa O koliko se ja sjećam? Da li neko zna možda? Molim vas ako neko zna neka odgovori.Unaprijed zahvalan.Puno pozdrava od Markena.
jesmo...igrali protiv Rabbitsa nekih iz Danske i prosli ih..a kasnije sa onim iz Ukrajine neznam kako se zove klub...x bio na PEcari a tamo smo ispusili na kraju iako smo cijelu utakmicu vodiliThe Game je napisao/la:Jeste igrali vi ovaj Eurochallenge kup unazad 2-3 sezone, il sam ja to pomijesao malo
je li igra za nasKevin je napisao/la:netrebate se nadat...mason se sigurno ne vraća, preskup je...
ima sad gomila ponuđenih amera i odabrat će se jedan...ima jedan dobro poznat, igrao je već u dvorani na Pecari nekad..
nijeneno#4 je napisao/la:je li igra za nasKevin je napisao/la:netrebate se nadat...mason se sigurno ne vraća, preskup je...
ima sad gomila ponuđenih amera i odabrat će se jedan...ima jedan dobro poznat, igrao je već u dvorani na Pecari nekad..![]()
znaci Puljku Grgatu i Čolaku su ponuđeni smanjeni ugovori 30%, kao i Štembi i Špralji..pa je pitanje tko će prihvatiti a tko ne..ika94 je napisao/la:aa sta je s puljkom i grgatom????
To sam u novinama pročitao,njegov menadžer traži 200.000,a pisalo je da naš klub spreman dati 150.000 dolara...vjerojatno to smanjenje plaće od 30 % se ne bi odnosilo na njegaKevin je napisao/la:znaci Puljku Grgatu i Čolaku su ponuđeni smanjeni ugovori 30%, kao i Štembi i Špralji..pa je pitanje tko će prihvatiti a tko ne..ika94 je napisao/la:aa sta je s puljkom i grgatom????
proračun je manji 30% i u skladu s tim se slaže momčad..
@Dabar
ako je tako, to znaci da bi dobivao 20 000 mjesecno, a sumnjam da klub to moze podnijeti, on je u prosloj sezoni imao vise od 10 000€ placu kolko ja znam, a to je znaci vise od 100 000€, sa 30% manjim proracunom, sumnjam da on ostaje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.