Ja bih najsretniji bio kad bismo se mi svi zajedno mogli fokusirati samo na ono sto se desava na terenu. Kod nas je to izgleda samo moguce kad imamo rezultate na terenu, a kad nemamo, kao sad, odnosno kako nemamo vec drugu sezonu zarednom, onda se razlozi takvog neuspjeha pocnu traziti u funkcionisanju i nacinu rukovodenja klubom, dovodenju i tjeranju igraca i trenera, po cemu cak i mi obicni laici, koji samo volimo Zelju, mozemo zakljuciti da li rukovodstvo i uprava imaju viziju kako postici uspjehe na terenu. Sto se mene tice ova je uprava svojim postupcima pokazala da nema, odnosno da cak i ako ima tu viziju, da se ona na pogresan nacin realizuje. Medutim, cak i u ovoj situaciji kad nemamo rezultate, kad nam se, zahvaljujuci i insajderima i raznoraznim mahalanjima, daje materijala da pisemo i pricamo o svemu, a najmanje o terenu, mi se moramo, al jednostavno moramo okrenuti i fokusirati na teren, jer ja zaista ne bih da zamisljam i pretpostavljam sta ce nam se desiti ako drugu godinu zarednom ne izborimo nastupe u evropskim takmicenjima. Znam da smo mi imali i duzi susni period sto se toga tice, al tad se nije ni ulagalo ni priblizno koliko sto se sad ulaze i to je osnovna razlika. Ja o tituli ne razmisljam jer pored toga sto smo vec sad prokockali puno bodova mislim da nemamo ni atmosferu u i oko kluba za takvo nesto. Mi smo od 21 moguceg boda, uz idealan raspored, osvojili 8 i vec smo u ogromnom bodovnom zaostatku jer nam je do podjele lige sad na raspolaganju ostalo 45 bodova. Premalo ako bodove budemo skupljali ovim tempom. Dolaze nam teze utakmice i pritisak ce biti jos i veci kako se bude priblizavala podjela lige i zato se svi zajedno moramo odkrenuti terenu i zbog Zelje dati punu podrsku ovoj ekipi da barem upadnemo medu tih prvih sest ekipa i da u nastavku probamo izboriti nastupe u evropskim takmicenjima. Imam osjecaj da smo i mi na tribinama postali letargicni, da nismo vise 12. igrac kako smo nekada znali biti. Ne znam, mozda smo i mi poceli gubiti vezu sa onim koji igraju na terenu, kad svaka dva mjeseca gledamo nove, al opet ponavljam, zbog buducnosti naseg Zelje, nasa podrska ovoj ekipi ne smije izostati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.