FK Sloboda: Galerija

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Galerija

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2016, 17:36

Ja cu traziti od Ace da ukloni sloboda72 i joksimovica sa foruma. U startu su bili i interesantni i smijesni malo ali sada vec nanose stetu klubu sa svojom demagogijom. Vrijedjaju zdrav razum i ocigledno da imaju nekih problema sa tim sto se ne pitaju nista. Popljuvase sve zivo, a nakon pobjede ih nema ni na mapi.
Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nastavite samo tako lagati i klevetati pa kada vas neko nasuta i skonta ko ste onda kmecite.
dobro te brdjaninu
:mrgreen:
I najveci licemjer :rol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 sep 2016, 17:43

@tuzlak1987

Sloboda72, za razliku od nas 90 % ovdje, prati Slobodu i u gostima i kuci stalno. Covjek nista lose ne misli, samo dovodi u pitanje igru nasu koja je trebala da bude bolja. Malo postovanja ne bi skodilo :).

Za joksimovica ne znam. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 sep 2016, 17:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:@tuzlak1987

Sloboda72, za razliku od nas 90 % ovdje, prati Slobodu i u gostima i kuci stalno. Covjek nista lose ne misli, samo dovodi u pitanje igru nasu koja je trebala da bude bolja. Malo postovanja ne bi skodilo :).

Za joksimovica ne znam. :mrgreen:
On ovdje dovodi u pitanje sve. Prica o nekakvom pranju novca, o nekakvim igricama oko igraca i time direktno prica i protiv Azmira i protiv Husrefa samo jer je pitar.
Bolje neka se zahvali Azmiru i Husrefu sto moze pratiti Slobodu u prvoj ligi.
I boli me briga gdje prati prati za sebe i za svoju dusu.

Ispade sada kada nesto kazes protiv toga da je lose? Bolje da nisam nista ni pisao, eto neka nastavi pljuvat boli me briga. Radi takvih smo i propali bili jer ne mogu skontati sta je dobro sta lose. To su onakvi koji pljuju sa tribina i **** Husrefu mater i govore Azmiru da je namjestio cim gubimo. Eto veliki Slobodasi , neka nam je Bog na pomoci sa takvim Slobodasima onda.

Ko nece davati podrsku Azmiru, Husrefu, Prijateljima, Vugdalicu i Fukarama neka i ne pise.
Ima eto ovu galeriju neka pljuje Husaru.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 03 sep 2016, 18:08

Cudno mi je njegovo ponasanje jer je do prije 3-4mjeseca postavljao njihove slike, zahvaljivao im se do neba, paratio treninge, sad odjednom protiv njih.. vjerujem da je stav vise zbog licnog sukoba sa doticnim.
O Husrefu i njegovim metodama mozemo raspravljati ali o Azmiru nikako, bar ja tako mislim.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 sep 2016, 18:21

slana_krv je napisao/la:Cudno mi je njegovo ponasanje jer je do prije 3-4mjeseca postavljao njihove slike, zahvaljivao im se do neba, paratio treninge, sad odjednom protiv njih.. vjerujem da je stav vise zbog licnog sukoba sa doticnim.
O Husrefu i njegovim metodama mozemo raspravljati ali o Azmiru nikako, bar ja tako mislim.
A ne sjećaš se šta je bilo prije toga? Azmira je prozivao u svakom mogućem postu, nema kakve nebuloze nije pisao. Prelivoda čovjek. Onda kad je vidio da ide dobro ajde priklonio se i pristao s nama, a sad se opet odvojio i sam sa sobom priča/piše i pljuje iz prikrajka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2016, 18:27

wobly92 je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Cudno mi je njegovo ponasanje jer je do prije 3-4mjeseca postavljao njihove slike, zahvaljivao im se do neba, paratio treninge, sad odjednom protiv njih.. vjerujem da je stav vise zbog licnog sukoba sa doticnim.
A ne sjećaš se šta je bilo prije toga? Azmira je prozivao u svakom mogućem postu, nema kakve nebuloze nije pisao. Prelivoda čovjek. Onda kad je vidio da ide dobro ajde priklonio se i pristao s nama, a sad se opet odvojio i sam sa sobom priča/piše i pljuje iz prikrajka.
Fule je meni legenda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 03 sep 2016, 21:20

tuzlak1987 je napisao/la:Ja cu traziti od Ace da ukloni sloboda72 i joksimovica sa foruma. U startu su bili i interesantni i smijesni malo ali sada vec nanose stetu klubu sa svojom demagogijom. Vrijedjaju zdrav razum i ocigledno da imaju nekih problema sa tim sto se ne pitaju nista. Popljuvase sve zivo, a nakon pobjede ih nema ni na mapi.
Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Nastavite samo tako lagati i klevetati pa kada vas neko nasuta i skonta ko ste onda kmecite.
dobro te brdjaninu
:mrgreen:
I najveci licemjer :rol:
I jos fali lociran si. :urnebes:
P.S.
Prije svega nauci da postujes starije,postujes tudi stav,misljenje
Svaki dan smarate,psujete ,vulgarno se izrazavate,prozivate igrace,trenera,pojedini i vrijedaju predsjednikov rijecnik,ja sutim..…
Ja ili mi napisemo. Jeeeddnnom istinu,i to boli,smeta..…....pitam se zasto?meni to pokazuje samo vasu jacinu na tastaturi
Imati ovo sve,toolliiike godine zivjeti 24sata sa Slobodom,ja mu to cijenim,i beskrajno sam mu zahvalan na svemuNjegov izvjestaj,niti jedan novinar ne moze napisati.
Porucujem vam samo da od njeeggaaa trebamo uciti kako se nasa Sloboda voli.postuje i kako se istinom mozemo boriti za nju

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 sep 2016, 22:32

E momci ovo je galerija.al ne ona na autu. :mrgreen:
Slikice slobode i tako to :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 sep 2016, 11:10

72 je izgleda vijećnik u gradskom vijeću, pogodite iz koje stranke, eh kad se ovakvi biraju, šta mislite kakvi ih imbecili biraju
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2016, 12:05

Heller je napisao/la:72 je izgleda vijećnik u gradskom vijeću, pogodite iz koje stranke, eh kad se ovakvi biraju, šta mislite kakvi ih imbecili biraju
I to poceo je da baljezga bas u maju kada su se zakacili na sjednicama ..

Isao bih i ja na gostujuce utakmice da nista ne radim i uzimam pare od drzave.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2016, 12:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci tema je Galerija. Sam njen naziv dovoljno govori. Ako necete postovati isti onda je mozemo izbrisati, a ovu diskusiju koju trenutno vodite prebaciti negdje drugo. Hvala i pozdrav, vidimo se u Tuzli ovih dana :).
De molim te budi realan. Evo sta je ovo iznad posta u kojem te quotam.
Covjek samo siri neku politicku propagandu. Poslali su ga iz stranke da bude tu sa strane i kuha.

Ban ban ban.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 sep 2016, 12:20

Op, Op, evo ga i Zmaj, SDA, Sabo pozdravi Mešu Bajrića i reci mu da se petkoraka vratila i da nikad više ne silazi.
Nullius in verba

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 sep 2016, 12:47

..............FK Zmaj od Bosne je u sezoni 1935/36 postao prvak BiH.

slika
..............................................................................................................................................................

- "Zmaj od Bosne" jedini je fudbalski klub iz Tuzle koji je uspio da bude prvak Bosne i Hercegovine.Taj svoj veliki uspjeh "Zmaj" je ostvario u fudbalskoj sezoni 1935/36.
- Prilikom osvajanja prvenstva BiH 1936.godine u polufinalu FK Zmaj je igrao protiv "Građanskog" iz Zenice( 09.08.1936).
-U Tuzli je "Zmaj" pobijedio sa 4:3.Golove su dali:Galib Iljazović,Enes Prcić,Mujo Smajlović i Kasim Bećirović.
- Revanš je odigran 16.08.1936. u Zenici i rezultat je bio 1:1.Gol za "Zmaj" je dao Enes Prcić.
- Poslije utakmice u Zenici bilo je tuče i nereda,o čemu se mnogo pričalo.Našim igračima su zaštitu pružili đaci -rezervisti uglavnom tuzlaci, koji su služili rezervu u garnizonu u Travniku, odakle su došli u Zenicu na ovu važnu utakmicu.

- U Zenici su za" Zmaj" nastupili:Redžo Iljazović,Ibro Fizović,Muhamed Selimović(Bobi,)Šefik Ahmetović,Asim Mulaosmanović,Ismet Prcić,Enes Prcić,Mujo Smajlović,Galib Iljazović,Kasim Bećirović a 11. igrača kamera nije uhvatila.

- U finalu "Zmaj" se susreće sa FK "Jugoslavija" u Čapljini 23.08.1936.i pobjeđuje rezultatom 3:2.Golove su dali Enes Prcić 2 i Iljazović 1.
- Na uzvratnoj utakmici u Tuzli 30.08.1936."Zmaj" pobjeđuje "Jugoslaviju " rezultatom 5:2.Golove su dali Enes Prcić 2,Kasim Bećirović 1,Galib Iljazović 1, a peti je bio autogol.

MNOGI IGRAČI FK "ZMAJA OD BOSNE" U POSLIJERATNOM PERIODU POSTALI SU IGRAČI FK" SLOBODA" TUZLA.
TO POTVRĐUJE I DONJA FOTOGRAFIJA.

slika

- Muhamed - Bobi-Selimović (brat Meše Selimovića),Galib Ilijazović, Meša Mešić, Ismet Prcić (grač i trener),Šefik Ahmetović, Kemal -" Kemo" Hadžimehmedović ,Muhamed Tabukčić, Mustafa Salković-"Mućak".
Mujo Smajlović poginuo je kao partizan na Sutjesci zajedno sa bratom Salihom (po njima nosi ime Ulica Braće Smajlović). Za "Zmaj"je igrao (halfa) i predratni komunista Pašaga Mandžić - "Murat", kasnije narodni heroj Jugoslavije.
Pašaga Mandžić je bio glavni inicijator i nadzornik izgradnje stadiona "Tušanj" u Tuzli.

..............................................................................................................................................................

PAŠAGA MANDŽIĆ JE 27. JULA 1957. OTVORIO STADION TUŠANJ.

slika
pašaga otvara stadion Tušanj

slika
taze nova tribina Tušnja
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 okt 2018, 16:04, ukupno mijenjano 22 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 sep 2016, 14:58

Znaš ti šta znači Galerija?
Nullius in verba

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 sep 2016, 15:31

Heller je napisao/la:Znaš ti šta znači Galerija?
znam ja!

slika

sala sala :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 sep 2016, 20:54

DESET ODBACENE SLOBODINE DJECE

1
slika
ADNAN MUJKIC
.....................................................................................................................................

2
slika
ADNAN SALIHOVIC
.....................................................................................................................................

3
slika
OMAR PRSES
....................................................................................................................................

4
slika
MIRNES SELAMOVIC
....................................................................................................................................

5
slika
MUHAMED OMIC
...................................................................................................................................

6
slika
ADNAN JAHIC
...................................................................................................................................

7
slika
EDIN RIBIC

8
slika
MAID JAGANJAC
.................................................................................................................................

9
slika
MUHAMED MUJIC

10
slika
SEMIR BOROGOVAC

OVAKO PONAŠANJE NIJE DOBRO ZA FK SLOBODA.OVAKO SE NE PRAVI KLUB, NEGO OSTVARUJU, KO ZNA KAKVI INTERESI.
KLUB OVDJE NIJE CILJ NEGO SREDSTVO DO CILJA.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 sep 2016, 21:01

Sloboda 72 feat. Joksimovic
Nullius in verba

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 07 sep 2016, 22:25

FK SLOBODA TUZLA GOSTOVALA U ŽIVINICAMA POVODOM JUBILEJA, 80 GODINA NK "SLAVEN" ŽIVINICE

Tuzlaci savladali NK Slaven rezultatom 4:1 Piše: A. Beganović 07. 09.2016 .........................................U prijateljskom susretu odigranom u Živinicama povodom 80 godina Slavena fudbaleri Slobode su rezultatom 4:1 savladali Slaven. Nakon što su nekoliko dana boravili u Etno selu Stanišići na mini pripremama, izabranici Husrefa Musemića danas su odigrali prijateljski susret sa Slavenom. Slavili su crno-crveni rezultatom 4:1, a dva pogotka za Slobodu postigao je mladi bosanskohercegovački reprezentativac Asim Zec, dok su se u listu strijelaca upisali Zeba i Mehidić.

.............................................................................................................
U Slobodi su igrali mnogi igrači ponikli u NK Slaven Živinice:
Subašić,Pendić, M.Memišević ,S.Memišević ,Gogić,Beširević,K.Čejvanović ,Krajišnik,Šećerović. ..............................................................................................................

slika
FUDBALERI SLAVENA I SLOBODE PRED UTAKMICU
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 sep 2016, 16:58, ukupno mijenjano 10 puta.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 sep 2016, 00:13

slika
Ovom stadionu treba tako malo,a lazu nas godinama,i zavlace,ni nasi unuci nece docekati Tusanj kakav su oni zamislili.
Koji ce nam k.7000 na istoku ni ovo nemozemo cesto napuniti.Napraviti tribinicu 1500-2000 natkrivenu sa svim sadrzjima za novinare,i slicno,uslovnu i to e to.
kasnije uloziti jos milion u zapad i svlacionice i to je to... :salut:
Do boljih vremena.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 sep 2016, 20:45

20. 09. 2015.(Zenica) FK MLADOST -FK SLOBODA 1:1
Sudija Kaljanac iz Rogatice isključio je Musemića.
Nakon toga "pomahnitali navijači" iz sela Doboj, "došli su na svoje".

Musemic:" Kada mogu isključiti Wengera i Mourinha, što ne bi i mene" ?

..................................................................................................................................................................

SJEĆANJE NA UTAKMICU U KAKNJU . OMAŽ VJERNIM "FUKARAMA"

04. 05. 2014. FK RUDAR (K) - FK SLOBODA 1:1

Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 26 feb 2017, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.