Ma ne treba druže niko da nas krade, mada i ja mislim slično kao i ti (neka obnove Grbavicu, naprave parking, ofarbaju reflektore i zidove, betoniraju ulaze i prilaze, naprave pomoćne objekte, poredaju nove stolice, poboljšaju rasvjetu, itd.), pa neka onda nešto i njima ostane. Na kraju krajeva, da se tako radilo sve ove godine, imali bismo sada sve što nam treba.plavousrcu je napisao/la:Naoruzam se strpljenjem i procitam post kolege Carsija.ba. Zakljucak. Ako su nas krali bivsi neka nas kradu i sadasnji. Aj zdravo.
Drugo, ovdje odavno ne čitam postove pojedinih kolega forumaša koji nikada nisu promijenili mišljenje. To je po meni vrlo ružna osobina, a ne bi ih dalje opisivao da ne bih nekoga uvrijedio. Zaustavit ću se na tome.
Postoje znači ljudi koji su 100 divnih stvari koje su se desile popljuvali. (čak ih je bilo i koji su rekli šta god da se dešava ja ću pljuvati i dalje - takvi su po meni trebali biti odmah odstranjeni)
Isto tako, postoje ljudi kojima je sve najcrnje odlično i koji sve pokušavaju opravdati. Jednostavno to nije moguće, jer ko radi taj i griješi, i nema smisla zatvarati oči na svaku grešku.
Jednostavno, tu nema zdravog razuma.
Pozdravljam sve one koji realno gledaju na sve, iznesu konstruktivnu kritiku ali i pohvale, ukoliko za to ima mjesta.
Pored ovih nabrojanih, tu su i oni koji misle da će tako što hvale na sva usta sve što se dešava pomoći ljudima da ostanu na pozicijama, kao i oni koji misle da mogu svojim negativnim pisanjem "pomoći" da odu sa tih pozicija. Jer koliko god "navijali" i jedni i drugi ovdje na forumu, tamo u pravom svijetu se obori rekord godišnjih, obori rekord odaziva na raznorazne akcije, obori rekord u ljubavi prema Želji. A tu zasluge idu i ljudima koji su to podržali ali i osmislili.
Pisao bih još, ali nije mjesto, a najiskrenije se nadam da će na ovoj temi ubuduće pisati mnogo više istinskih navijača Želje, ali za to je potrebna i volja administratora i moderatora, ali i volja sa naše strane.