NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 01 sep 2016, 23:11

Iduca srijeda, ali mislim da smo mi vec prekrizili ovaj kup unaprijed, u jednu ruku je to dobro zbog prvenstva da skupimo dosta bodova, ali i da prodjemo dalje, ali opet ko nam garantuje da bi izvukli ekipu iz PL i to jos atraktivnu a uz to da igramo jos kuci.

Nama je najbitnije sad da napunimo stadion i podrzimo momke protiv Capljine u subotu u 16.30, zato svi na stadion ljudi :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 02 sep 2016, 20:07

Neki dan gledam pionire i predpionire Jedinstva i OFK Bihaca na stadionu u Prekounju, onoliko naroda na ogradi, onolika posjeta, uz nasu djecu, je definitivna pobjeda bihackog sporta, rezultat na kraju nije bitan, ali ondje definitivno ima potencijala kojeg treba samo usmjeriti...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 03 sep 2016, 14:52

Kako nema potencijala. Pa ovi sad što igraju u Jedinstvu da su dobijali šansu ispred svih onih levata koji su igrali za jedinsvo koji su došli iz Srbije, Slovenije i drugih klubova BiH , prošetali bi ovom ligom. A nama je svaki igrač sa strane bio bolji od našeg a ni udario loptu nije

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 sep 2016, 15:11

solinas je napisao/la:Ima li neko da poznaje stanje unutar kluba,pogotovo nakon sto su ga navijaci preuzeli, jel se promjenio statut. ..htio bi postaviti par pitanja u vezi necega,pa ako neko ima volje i vremena....na pp naravno nije bas za foruma trenutno
:?: :roll:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2016, 15:56

Vrijeme je za prvu domacu pobjedu danas!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 sep 2016, 19:14

Penal ko kuca bio, pobjeda veoma vazna sa kojom ostajemo u sredini tabele :D

Edi1919
Kontakt:

Post Postao/la Edi1919 » 03 sep 2016, 20:09

Cestitke igracima i treneru Jedinstva teska ali zasluzena pobjeda tri boda su vazna. :bih: :clap:

amim
Kontakt:

Post Postao/la amim » 03 sep 2016, 21:07

Jesu decki dosli sebi, kako izgledaju,trenutno nisam tu a zanima me ipak smo relativno mlada ekipa i nije to sada cini mi se ni tako lose.Kako ovi novi igra li Panta rekli su da ima non stop kartone.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2016, 23:29

amim je napisao/la:Jesu decki dosli sebi, kako izgledaju,trenutno nisam tu a zanima me ipak smo relativno mlada ekipa i nije to sada cini mi se ni tako lose.Kako ovi novi igra li Panta rekli su da ima non stop kartone.
Panta i danas dobio karton za prigovore :mrgreen:. Danas je Panta bio beton pa neću ništa reći, glavom nije izgubio nijedan duel, jako iskusno odradio utakmicu.

Momci pokušavaju i bore se ali ekipi treba vezni igrač jer igra nikakvog smisla nema, ono što mi je drago vidjeti da nisu fizički pali toliko ovaj put. Isto tako i bez napadača nas nema nigdje, Mirza dosad ništa nije uradio. Uostalom dovoljno govori činjenica da smo imali JEDAN šut u okvir gola na cijeloj utakmici na domaćem terenu.
U ovoj ekipi se nekoliko momaka izdvaja igrom i vidi se da znaju ali ne mogu sami, isto tako već me počinje nerivrati što par igrača izgleda bezvoljno i vehto, kao da imaju 40 godina a ne manje od 25.

Samo ću još reći da je Mirza Burnić naš najjači igrač daleko :bow:. Nisam imao namjeru nikoga da izdvajam ali moram to reći. Danas je odličan bio i Ahmet Samardžić, odlično je čuvao Jazvina i maksimalno zatvorio svoju stranu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 sep 2016, 23:42

Burnic nakon izmjene odlazi direktno u svlacionice, ne pozdravlja se sa trenerom i nasom klupom kao ni sa navijacima. Danas solidan.
Mali Bajrektarevic je odlican, izuzetno dobru kontrolu lopte ima. Odbrana odlicna, Remic na pocetku nesiguran bio ali dobro se zavrsilo.
I jos mi nije jasno... sudija ne pokazuje karton Aniju za start nad igracem i prilazi Pantic i zbog prigovaranja dobija karton :facepalm:
Samo ovako nastaviti, malo vise sutati prema golu i izgurat cemo ovu polusezonu sa dosta bodova.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 sep 2016, 23:51

tropic je napisao/la:Burnic nakon izmjene odlazi direktno u svlacionice, ne pozdravlja se sa trenerom i nasom klupom kao ni sa navijacima. Danas solidan.
Mali Bajrektarevic je odlican, izuzetno dobru kontrolu lopte ima. Odbrana odlicna, Remic na pocetku nesiguran bio ali dobro se zavrsilo.
I jos mi nije jasno... sudija ne pokazuje karton Aniju za start nad igracem i prilazi Pantic i zbog prigovaranja dobija karton :facepalm:
Samo ovako nastaviti, malo vise sutati prema golu i izgurat cemo ovu polusezonu sa dosta bodova.
Zaboravio sam reći ovo što se desilo nakon izmjene. Ako ga već hvalim mogu ga i kritkovati :mrgreen:. Ružno je bilo za vidjeti, ne znam jel' ljut zbog izmjene ili šta. Pretpostavljam da nije dosao ni igracima do istoka poslije utakmice?

I da, kakva ludnica poslije gola. Naježio sam se :kafa:
Panticu je to treci ili cetvrti prigovor bio, dođe nakon faula da dijeli pravdu ko Spahić u našoj reprezentaciji. Samo se pitam koliko će mu trebati da crveni dobije.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 sep 2016, 18:22

Pantic je odigrao juce najbolju utakmicu, svi su se borili, mlada je to ekipa, nemaju iskustva u ovoj ligi. Sreca su nam mimi i pantic nazad pa zatvore sve nazad. Fino je da je i zapad nakon toliko vremena navijao pa barem povremeno, ide ovo sve super, samo podrzati i kad gube jer ovo su nasa djeca. Mirzi je bilo krivo sto ga mijenja, vidjelo se odmah, ali nije razlog da se ne pozdravi navijacima. Svaka cast Sili Nebeskoj sto nam je priustila ovo da gledamo nasu djecu i nase igrace koji poginu za svaku loptu. Svi su toliko sretni nakon gola da niko sebi doci ne moze. :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 04 sep 2016, 23:43

Lijepo je sve to juce bilo, ali sta je potrebno jos nama biscanima da napunimo stadion bar 30% znaci 2000 ljudi, trazili ste nasu djecu to ste i dobili, od 11 igraca uvijek je 10 nasih na terenu gdje je prosjek godina manji od 22, cijena ulaznica spustena sa 4KM na 2KM, ali publike nema. Solidne su to posjete u prva tri kola 1200, 700 i juce 1000 ljudi ali mora to i moze bolje jer to ova djeca na terenu zasluzuju.

Da dodam jos da me raduje nasa odbrana jer smo u 5 kola primili samo 2 gola sto je uz Rudar i Bosnu najmanje u ligi, isto tako nam je pod hitno potreban napadac jer u napadu nista ne mozemo uraditi.

PS: Pantic je vec u prvih 5 kola skupio 3 zuta kartona i nece igrati u Sarajevu protiv Seme, sto ce sigurno biti hendikep za nasu odbranu.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 sep 2016, 00:06

LloriS je napisao/la:Lijepo je sve to juce bilo, ali sta je potrebno jos nama biscanima da napunimo stadion bar 30% znaci 2000 ljudi, trazili ste nasu djecu to ste i dobili, od 11 igraca uvijek je 10 nasih na terenu gdje je prosjek godina manji od 22, cijena ulaznica spustena sa 4KM na 2KM, ali publike nema. Solidne su to posjete u prva tri kola 1200, 700 i juce 1000 ljudi ali mora to i moze bolje jer to ova djeca na terenu zasluzuju.

Da dodam jos da me raduje nasa odbrana jer smo u 5 kola primili samo 2 gola sto je uz Rudar i Bosnu najmanje u ligi, isto tako nam je pod hitno potreban napadac jer u napadu nista ne mozemo uraditi.

PS: Pantic je vec u prvih 5 kola skupio 3 zuta kartona i nece igrati u Sarajevu protiv Seme, sto ce sigurno biti hendikep za nasu odbranu.
Problem je nas mentalitet naroda i sto moras imati rezultate ako hoces sto vise publike. Nazalost je to tako, barem ja mislim tako. Gleda se da se klub stabilizuje dugorocno a raja hoce rezultat istog trena. Ne moze oboje.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 05 sep 2016, 02:41

Da se ovo desilo npr prije 10 godina na tribinama bi sad bilo 5k ljudi.Svi mi znamo koliko je ljudi bilo na tribinama kad Jedinstvo igra prije tih 10-tak godina,a borili smo se za opstanak.Kad budu bolji rezultati sigurno će i biti više ljudi na tribinama.Ali realno da više to i nije toliki problem ti rezultati,nego da ljudi imaju pametnijeg posla od toga da gledaju kako da idu na tekmu.A uz to kad pogledas da svaki dan brat bratu 2 busa puna iz Bihaća ode za Njemačku a i kad vidiš stanje u gradu da je grad pust neki se odgovori i mogu zaključit.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 05 sep 2016, 05:07

NebeskaSila96 je napisao/la:Da se ovo desilo npr prije 10 godina na tribinama bi sad bilo 5k ljudi.Svi mi znamo koliko je ljudi bilo na tribinama kad Jedinstvo igra prije tih 10-tak godina,a borili smo se za opstanak.Kad budu bolji rezultati sigurno će i biti više ljudi na tribinama.Ali realno da više to i nije toliki problem ti rezultati,nego da ljudi imaju pametnijeg posla od toga da gledaju kako da idu na tekmu.A uz to kad pogledas da svaki dan brat bratu 2 busa puna iz Bihaća ode za Njemačku a i kad vidiš stanje u gradu da je grad pust neki se odgovori i mogu zaključit.
Stvarno ne znam ko će više uopće ostati u Bihaću koga god znam ode vani :?

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 sep 2016, 21:07

Treba vremena da se ljudima vrati povjerenje u klub koji je sistematski uništavan 10 god za koje vrijeme niti jednu pozitivnu stvar nisi mogao čuti o Jedinstvu, ali vremenom će i to doci treba samo nastaviti ovu započetu priču i projekat našeg Jedinstva

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

amim
Kontakt:

Post Postao/la amim » 06 sep 2016, 14:35

Mislim da smo na pravom putu!!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 07 sep 2016, 17:06

Zna li ko rezultat u Čitluku?

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 07 sep 2016, 17:22

KUP BiH : Brotnjo - Jedinstvo 0:1 45min
Strijelac : Mirza Burnić
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.