Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2016, 19:59

Kako stojimo s tim da odemo sa 2-2, u odnosu na razvoj situacije u drugim grupama?

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 04 sep 2016, 20:03

Teško je sad reci jer ima jos dosta da se igra, ali koš razlika nas može koštati.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 sep 2016, 20:12

SlevinKelevra je napisao/la:Kako stojimo s tim da odemo sa 2-2, u odnosu na razvoj situacije u drugim grupama?
sa ovom kos razlikom sanse su teoretske ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 04 sep 2016, 20:20

delinjo je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Kako stojimo s tim da odemo sa 2-2, u odnosu na razvoj situacije u drugim grupama?
Ma nisu baš teoretske, jer vrlo lako se može desiti da u tri grupe drugoplasirana ekipa ima 1-3 i da tako prođemo.
A to će se desiti ako :
Nizozemska pobjedi Austriju na strani i izgubi dva puta od Njemačke (nije nerealno)
Bugarska pobjedi Ukrajinu kući, a Slovenci sve do kraja (jako realno)
Makedonija pobjedi kući Britaniju, a Mađarska sve do kraja pobjedi (nekako najteže ostvarivo od ova tri)

Uglavnom drugi iz grupe A i grupe F će sigurno biti bolji od nas i to ne treba ni posmatrati nikako, dok je u grupi D išta nezahvalno prognozirati pošto nemam pojma ko će biti zadnji Portugal ili Bjelorusija jer imaju jako izjednačene rostere, s tim da Estonci će vjerovatno dobiti i jedne i druge do kraja (a neće brutalno stradati od Poljske) pa i sa 2-2 bi bili bolji od nas pa se tu ne treba puno uzdati
Ali mi smo sa ubjedljivo najgorom koš razlikom od svih potencijalno "drugih" ekipa
ZELJEZNICAR 1921!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2016, 20:23

delinjo je napisao/la:
Da, u slučaju isto bodova, ali u nekim grupama će drugi i treći imati po jednu pobjedu, pa ćemo imati bod više od njih. Pogledaj grupu E gdje su Bugarska i Ukrajina, ako Bugarska dobije Ukrajinu kući, onda ćemo biti bolji od njih i trebaju nam još dvije grupe sa takvim raspletom što nije nemoguće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2016, 00:12

delinjo je napisao/la:e kakve sve gluposti covjek ovdje nece procitati majko draga....jest Mirzi je narusena pozicija lidera zbog jedne lose tekme...pa onda ljudi napisase hladno da Mirza smeta na terenu :rol: :rol:

Covjek je bio van takmicarskih utakmica par mjeseci,ne znam sta ocekjete pa treba zahvaliti covjeku jer su ostali imali vise prostora,da su samo ostali zabijali koseve nakon sto su ostajali sami ( i to sto je fokus bio na Mirzi samo ) ovu bi tekmu dobili 35 razlike....Vec u Mejdanu ce on biti puno bolji i ocekujem njegovu simultanku ....najbolji kosarkas kojeg je ova zemlja dala pored Mirze Delibasica i ocekivao sam vise respekta prema njemu ...
Respekt po zaslugama. Prošle godine nije došao na EB jer je upoznavao grad i saigrače, ove godine se kasno priključio na pripreme, propustio Rusiju jer ne smije putovati dugo avionom a to ga čeka svake sedmice u NBA, i protiv Švedske katastrofalno odigra uz dozu qurcobolje. Neću ga pljuvati jer ga i previše gotivim ali nema potrebe da ga uzdižemo.
Općenito je malo ko zaslužio respekt u ovoj reprezentaciji uključujući selektora tako da su mi svi u istom košu.
Nad tobom sunce najljepše sja

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 05 sep 2016, 13:57

Bas sad gledam Stipanovicu agent Misko,otisao sa priprema,Refki agent Misko,odjednom povrijedjen,Nihadu agent Misko,Kikanovicu koji nije ni sjena onog napadacki raspolozenog Kikija agent Misko,Teletu koji igra kao preko qrca i totalno je nespreman i za kojega mislim da je tu samo jer je kapiten i jer je propustio prosli EB,inace ne bi bio tu,doduse i malom Musi je agnet,pa je medju nasa najbolja dva igraca,pa onda imamo situaciju gdje je Misko gurao Dzikica na selektorsku poziciju,ali na zalost nije uspio... Sad mi nekako i ono Mirzino ponasanje prema Muli pije vode,kao i ova "zavjera",vjerovatno se Misko poyebao s ovima iz saveza,pa smo dobili ovo sto smo dobili,takodjer i za mladje kategorije mali Mehic,Miskov igrac,cisti primjer,nije moguce da je po svim procjenama u top prospectima svoga godista,a za repku nista ne odigra. Ne pokusavam nikakvu teoriju zavjere napraviti,ali neke stvari su ocite,daj Boze da grijesim... Cak sta vise mislim da cemo imati jos vecih problema sa sastavom ako se plasiramo na EB,jos kad dodamo na to ovako "dobrog" i "iskusnog" trenera(ne kazem da u buducnosti nece napredovat i postat jedan od top euro trenera),jadna nam majka,u svakom slucaju se vise isplati pustit Miska nek dovede Dzikica

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2016, 14:22

Mirza odigrao ispodprosječan meč i to je uzrok za teorije zavjere? I u nba je u par utakmica promašio sve i svašta, dešava se.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 05 sep 2016, 19:31

Neutral je napisao/la:Mirza odigrao ispodprosječan meč i to je uzrok za teorije zavjere? I u nba je u par utakmica promašio sve i svašta, dešava se.
Da je samo Mirza u pitanju i taj jedan yebeni mec,pa i nekako,ali ovako kad vidis odnos prema treneru,pa pogledas koliko je van forme i zapusten,pa nacin na koji igra... I dodas sve ovo sto sam napisao u prethodnom postu,smrdi tu druze nesto :D. Ne igra se tako za svoju drzavu,pogotov ovako napacenu kao nasu i dobijenu prolivenom krvlju :stop: :nene: :salut: :bih:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 sep 2016, 19:33

Muumii je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Mirza odigrao ispodprosječan meč i to je uzrok za teorije zavjere? I u nba je u par utakmica promašio sve i svašta, dešava se.
Da je samo Mirza u pitanju i taj jedan yebeni mec,pa i nekako,ali ovako kad vidis odnos prema treneru,pa pogledas koliko je van forme i zapusten,pa nacin na koji igra... I dodas sve ovo sto sam napisao u prethodnom postu,smrdi tu druze nesto :D. Ne igra se tako za svoju drzavu,pogotov ovako napacenu kao nasu i dobijenu prolivenom krvlju :stop: :nene: :salut: :bih:
Znaš da je i prošli put bio kritikovan, pa se slikao u teretani bez majice i objavio da uveliko radi na popravljanju svega :)

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 05 sep 2016, 19:46

Neutral je napisao/la:
Muumii je napisao/la:
Znaš da je i prošli put bio kritikovan, pa se slikao u teretani bez majice i objavio da uveliko radi na popravljanju svega :)
Ja se nadam da ce me demantovati u subotu,a znam da cu JA iz sveg glasa navijati i za njega i za sve ostale momke :bih: :bih: :bih:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2016, 20:01

pinoglavi je napisao/la:
delinjo je napisao/la:e kakve sve gluposti covjek ovdje nece procitati majko draga....jest Mirzi je narusena pozicija lidera zbog jedne lose tekme...pa onda ljudi napisase hladno da Mirza smeta na terenu :rol: :rol:

Covjek je bio van takmicarskih utakmica par mjeseci,ne znam sta ocekjete pa treba zahvaliti covjeku jer su ostali imali vise prostora,da su samo ostali zabijali koseve nakon sto su ostajali sami ( i to sto je fokus bio na Mirzi samo ) ovu bi tekmu dobili 35 razlike....Vec u Mejdanu ce on biti puno bolji i ocekujem njegovu simultanku ....najbolji kosarkas kojeg je ova zemlja dala pored Mirze Delibasica i ocekivao sam vise respekta prema njemu ...
Respekt po zaslugama. Prošle godine nije došao na EB jer je upoznavao grad i saigrače, ove godine se kasno priključio na pripreme, propustio Rusiju jer ne smije putovati dugo avionom a to ga čeka svake sedmice u NBA, i protiv Švedske katastrofalno odigra uz dozu qurcobolje. Neću ga pljuvati jer ga i previše gotivim ali nema potrebe da ga uzdižemo.
Općenito je malo ko zaslužio respekt u ovoj reprezentaciji uključujući selektora tako da su mi svi u istom košu.
ma buraz selektor kad izgubi svlacionicu onda moze raditi ko sta pozeli...a mi smo takav narod glup ne osjecamo odgovornost ni prema jednoj sferi u drzavi tako i oni prema drzavnom dresu...pa neko je tom Mirzi dopustio da kasni ...dopustio da ne putuje u Rusiju..neko dopusta Nurkicu da se kurci...**** ga brate ako ga sabotiraju nek izadje javno i kaze to ...a ne on ispada nevinasce ...**** trenera ako nema autoritet ...bilo koji sport bilo koja repka klub...to je osudjeno na propast !
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ovisnik » 05 sep 2016, 20:10

delinjo je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:

ma buraz selektor kad izgubi svlacionicu onda moze raditi ko sta pozeli...a mi smo takav narod glup ne osjecamo odgovornost ni prema jednoj sferi u drzavi tako i oni prema drzavnom dresu...pa neko je tom Mirzi dopustio da kasni ...dopustio da ne putuje u Rusiju..neko dopusta Nurkicu da se kurci...**** ga brate ako ga sabotiraju nek izadje javno i kaze to ...a ne on ispada nevinasce ...**** trenera ako nema autoritet ...bilo koji sport bilo koja repka klub...to je osudjeno na propast !
Njih obojica J*** mulu kako su došli na pripreme,ne može sa njima a još manje bez njih radi nikakve kvalitete ostalih igrača,a da je i muli dopizdilo jest,al će probati da se plasira i da svjetla obraza prepusti nekome drugom da se bori sa "zvjezdama".Znam da moj post izgleda kao da sam veliki fan mulin,ali nisam,samo znam ljude bliske njemu koji su mi prenijeli ove informacije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2016, 20:11

Najmanji problem kazniti i Mirzu i Jusufa, ali šta onda? Evo sve da je išla situacija da Mirza u lice Damiru kaže ''ko te yebe mrsko mi ić u Rusiju'', šta treba Damir uraditi? Odyebati ga iz tima, pa bi se opet po njemu pljuvalo ko što se i pljuje, i ostanemo bez EB. Uostalom te tako manje stvari ne znače da je trener izgubio autoritet i bespotrebno ide priča u tom smjeru. A imao ga ili ne Mirza treba izaći na parket i igrati onako kako zna.
U mjesec dana okupljanja za reprezentaciju ne treba selektor zavoditi red nego igrači trebaju doći s namjerom da se što bolje pripreme, odigraju ono što im se kaže i na kraju ako se ne plasiramo po treneru ćemo oplesti. Ako Mirzi treba trener da ga dovede u red da se ne zayebava za vrijeme okupljanja pišaj ga onda.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2016, 20:16

pinoglavi je napisao/la:Najmanji problem kazniti i Mirzu i Jusufa, ali šta onda? Evo sve da je išla situacija da Mirza u lice Damiru kaže ''ko te yebe mrsko mi ić u Rusiju'', šta treba Damir uraditi? Odyebati ga iz tima, pa bi se opet po njemu pljuvalo ko što se i pljuje, i ostanemo bez EB. Uostalom te tako manje stvari ne znače da je trener izgubio autoritet. A imao ga ili ne Mirza treba izaći na parket i igrati onako kako zna.ž
U mjesec dana okupljanja za reprezentaciju ne treba selektor zavoditi red nego igrači trebaju doći s namjerom da se što bolje pripreme, odigraju ono što im se kaže i na kraju ako se ne plasiramo po treneru ćemo oplesti. Ako Mirzi treba trener da ga dovede u red da se ne zayebava za vrijeme okupljanja pišaj ga onda.
Apsolutno je trebao odmah da ga odstrani iz tima. Nama onakav Mirza ne treba, malo sutra bi smio radit (ako radi) to što radi kod Duška.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2016, 20:17

Unofficialpage je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Najmanji problem kazniti i Mirzu i Jusufa, ali šta onda? Evo sve da je išla situacija da Mirza u lice Damiru kaže ''ko te yebe mrsko mi ić u Rusiju'', šta treba Damir uraditi? Odyebati ga iz tima, pa bi se opet po njemu pljuvalo ko što se i pljuje, i ostanemo bez EB. Uostalom te tako manje stvari ne znače da je trener izgubio autoritet. A imao ga ili ne Mirza treba izaći na parket i igrati onako kako zna.ž
Apsolutno je trebao odmah da ga odstrani iz tima. Nama onakav Mirza ne treba, malo sutra bi smio radit (ako radi) to što radi kod Duška.
Smiješno, radio bi kod svakog. Izbaci ga iz tima javnost ti skače za vrat i yebu ti od do i ispušio si EB. Uostalom ne znam što ste priču prebacili u smjeru da neko bojkotuje selektora.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2016, 20:18

ma ne stoji to,nego sam ja za ono cist racun duga ljubav....ako te sabotira izadji javno i reci...to sam isto ocekivao od Kostica kad su ga smjenili u Zelji da izadje javno i kaze imenom i prezimenom ko ga sabotira ...ja volim Mirzu i najdrazi mi je nas sportista ali vjeruj mi na rijec ni njemu ne bi opravdao ako misli da je veci od drzavnog dresa,ma da si mi iz oka ispao ako neces postovati za mene si mrtav...ali fazon je ako Mirza razbije sad Rusiju sve cemo ovo zaboraviti i idemo dalje ..sta ces kod nas imam osjecaj cim neko malo vani uspije pomisli da je veci od cijele drzave i grba za koji igra...pitam se samo zasto kod komsija nema takvih problema...ima ali ih oni efikasno rijese u roku odmah ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2016, 20:20

Mi smo skloni pravljenju afera i priča i kad ih nema. Mirza je odigrao jednu slabiju utakmicu i odmah bojkot, ne znam čemu te priče. Nedostatak kvaliteta pravdamo svime osim istininom a to je da nemamo kvalitet.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2016, 20:26

i to je istina ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2016, 20:30

Ne znam, vidim o tome pričate pa se i ja uključio. :mrgreen:

Neće niko mu ništa reći ako kaže što je to uradio. Lično, ja bih svakog izbacio ko remeti mir i ruši autoritet. A da Mirza glumi nešto vidi se i na TO, uopšte ne sluša šta mu govori.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.