Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Bh seljaci a ne fanatikosi
Pa Vranjes bi sa svojim mentalnim sposobnostima bio idealan vodja ove grupe navijaca.
Imaju u Svedskoj goreg od Vranjesa a ne sjecam se da njemu salju "pismenu podrsku".
Imaju u Svedskoj goreg od Vranjesa a ne sjecam se da njemu salju "pismenu podrsku".
- IlProfessore
- Kontakt:
Ne volim ih ni ja, i u mnoštvu stvari se ne slažem sa njima ali imaju dosta ispravnih stavova, a jedan od njih je:

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ovaj Vranjes ce vam Drazu istetovirat cim prestane se bogatit na racun repke , vi pljujte po svojim , bolje od nas nisam ni naucio.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
BelminM23 je napisao/la:Od Izraela u Zenici BHF ne podržavam
Gade mi se![]()

shandrlike-tandrlike
- Kobe Bryant
- Kontakt:
To znači podržavaš brutalno mučenje i ubijanje i stavljanje djece u logor u Gazi ?BelminM23 je napisao/la:Od Izraela u Zenici BHF ne podržavam
Gade mi se![]()
U to vrijeme je Izrael brutalno dronovima napao civile , pa navijači Celtica su isto napravili , a ljudi Katolici , znam da politiku i sport ne treba mješati , ali kada se dešava očita nepravda nije loše nekada ukazati na problem, ne treba zatvarati oči pa i mi smo bili u slučnoj situaciji 92 - 95 , pa nam je bilo drago da nas se neko sjeti na nekoj utakmici , koncertu,....
Što se tiće Ognjena vrlo je opasno se igrati sa takvim stvarima, evo danas smo svjedoci opet nekih pretnji nije ugodno se ni potsjecati na rat kamoli sta vise , a moguci su referendumi , otcjepljenje.....
Ljudi koji takvo sta i simbolicki podrzavaju nemaju sta da traze u reprezentaciji...
Nije onaj igrač pucao...
A bilo je još tu stvari na toj utakmici koje mi se nisu sviđale, onakvo ponašanje prema našem reprezentativcu, do udaranja naših navijača iz čistog mira, samo zbog toga što je rečeno jednom od njih da lakše malo hoda, a ne da gura se, jer je stigo međeđ iz dijaspore u majici BHF-a i misli manga

A bilo je još tu stvari na toj utakmici koje mi se nisu sviđale, onakvo ponašanje prema našem reprezentativcu, do udaranja naših navijača iz čistog mira, samo zbog toga što je rečeno jednom od njih da lakše malo hoda, a ne da gura se, jer je stigo međeđ iz dijaspore u majici BHF-a i misli manga
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....

Sto se tice Palestine. Ako smo toj djeci pomogli gazenjem zastave Izraela, onda svaka cast. Jos ako je bilo puno lajkova na fejsu

Sto se tice Palestine. Ako smo toj djeci pomogli gazenjem zastave Izraela, onda svaka cast. Jos ako je bilo puno lajkova na fejsu

Ti si Tito, majke mi moje!SlevinKelevra je napisao/la:Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kako mi je retardirano to generaliziranje da je komplet BHF dijaspora i da je dijaspora nesto negativno. To mogu komentarisati samo napacene bosnje koje ne znaju zapravo koliko dijaspora novca unese i potrosi u ovoj drzavi. Svi bi vi dali guza da su u dijaspori(prvi ja) al ovdje se dijaspora spominje u negativnom kontekstu pokusajuci opravdati sramotan gest Sranjesa. Nadam se samo da ce se BHF okrenuti radikalnijim potezima pa ako treba i fizicki ga odstraniti iz kampa reprezentacije te ga poslati tamo i gdje zasluzuje.
Lakosta ne dipr majke ti, koga ce BHF ostranit iz repke, mogu ga prozivat mogu sve al odstranit jok, pa nije srednji vijek. Sranjes je usro motku al dokle god se bori za repku i ostavlja srce na terenu nego neke patriote ja mogu zivit s timLakoste je napisao/la:Kako mi je retardirano to generaliziranje da je komplet BHF dijaspora i da je dijaspora nesto negativno. To mogu komentarisati samo napacene bosnje koje ne znaju zapravo koliko dijaspora novca unese i potrosi u ovoj drzavi. Svi bi vi dali guza da su u dijaspori(prvi ja) al ovdje se dijaspora spominje u negativnom kontekstu pokusajuci opravdati sramotan gest Sranjesa. Nadam se samo da ce se BHF okrenuti radikalnijim potezima pa ako treba i fizicki ga odstraniti iz kampa reprezentacije te ga poslati tamo i gdje zasluzuje.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
daleko od toga da podrzavam sve sto radi bhf, moze se kod njih dosta toga kritikovati, ali isto tako svi mi kolektivno svrsavamo kad sportsport objavi snimke kad se ide prema stadionu. kad je bio onaj livestream prije tekme u dublinu, nema ko se nije odusevio atmosferom. dakle kao i vecina, imaju svoje dobre i lose strane.
a ovim napadas citavu dijasporu, a ne bhf, i ja bi te banirao za ovu provokacijuSlevinKelevra je napisao/la:Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....
- IlProfessore
- Kontakt:
Da nije bilo tog bhfa i još nekolicine grupa iz naše zemlje sad bi na bhtu i federalnoj gledali kvalifikacione tekme komšija dok bi mi bili još pod suspenzijom
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, dje si ban.dino-92 je napisao/la:a ovim napadas citavu dijasporu, a ne bhf, i ja bi te banirao za ovu provokacijuSlevinKelevra je napisao/la:Mozda Vranjes ne bi imao sta teovirati da su roditelji BHF-ovaca ostali braniti zemlju....

Pa de eto koji ku.rac trebaju te provokacije, jos na ratnu temu. Moze se valjda normalno komunicirat.
Imam ja jedno pitanje za tebe, imaš li muda doći večeras na mjesto okupljanja BHF-a i reći im to u lice ? Pozdrav.pinoglavi je napisao/la:Koja skupina retardiranih narkomana koja veze sa fudbalom nema. Možel' jedno pismo za vas, jel' imate mozga smisliti išta drugo osim Bosnom behar probeharao i volim ljiljane genijalci?
I svi ostali koji pljuju tu navijačku grupu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Može ali samo ako ćemo gaziti zastavu Estonijeneurofunk je napisao/la:Imam ja jedno pitanje za tebe, imaš li muda doći večeras na mjesto okupljanja BHF-a i reći im to u lice ? Pozdrav.pinoglavi je napisao/la:Koja skupina retardiranih narkomana koja veze sa fudbalom nema. Možel' jedno pismo za vas, jel' imate mozga smisliti išta drugo osim Bosnom behar probeharao i volim ljiljane genijalci?
I svi ostali koji pljuju tu navijačku grupu.

Nad tobom sunce najljepše sja
IlProfessore je napisao/la:Da nije bilo tog bhfa i još nekolicine grupa iz naše zemlje sad bi na bhtu i federalnoj gledali kvalifikacione tekme komšija dok bi mi bili još pod suspenzijom

Ovdje ljudi misle da je BHF samo dijaspora što nije istina. Hipotetički i da jeste, što bi to nekome bilo krivo? Ja bi prvi volio da idem na sve gostujuće utakmice svoje države, ali ne ide finansijski, a ako mislite da je tek tako jednostavno otići na sva gostovanje iz drugih zemalja, onda se grdno varate.
BHF je glas svih navijača i on se treba respektirati, da nije njih i dalje bi Munib vladao fudbalom u BiH.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la: Može ali samo ako ćemo gaziti zastavu Estonije

Cuj provokacije. Mene ne interesuje ko je i u kakvim okolnostima pobjegao vani, ali cinjenica je da ih nije bilo tada, a ni sada, a prvi su kad treba prosipati neki kvazi- patriJotizam. Nek bojkotuju utakmice, nista im drugo nije ostalo. Mesa im je odavno bacio ignore. Nece mu tribina krojiti sastav.dino-92 je napisao/la:Pa de eto koji ku.rac trebaju te provokacije, jos na ratnu temu. Moze se valjda normalno komunicirat.
- IlProfessore
- Kontakt:
Između ostalog i ovo im je jedan od poteza vrijednih hvale, hiljadugodišnja tradicija iznad novotarije zvane zmajevi:

Ma pinoglavom i ostalim tuzlacima sličnim njemu kao i nekolicini likova sa drugih tema bi najbolje bilo da se maše yu petokrakom jer im je očigledno draža nego sve one silne zvijezde na nametnutoj zastavi, da se bhf zove jna i da se šuti na bilo kakvu nepravdu i kršenje najosnovnijih ljudskih prava.
Jesu i oni škoti debili, čuj mašu palestinskim zastavama ccc pravi su islamski fundamentalisti i nacionalisti ccc

Ma pinoglavom i ostalim tuzlacima sličnim njemu kao i nekolicini likova sa drugih tema bi najbolje bilo da se maše yu petokrakom jer im je očigledno draža nego sve one silne zvijezde na nametnutoj zastavi, da se bhf zove jna i da se šuti na bilo kakvu nepravdu i kršenje najosnovnijih ljudskih prava.
Jesu i oni škoti debili, čuj mašu palestinskim zastavama ccc pravi su islamski fundamentalisti i nacionalisti ccc
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.