Ne bih se bas slozio! Irska, Wels i Austrija, sve redom ozbiljne ekipe, a ove ostale nagazne mine...Shadows je napisao/la:Pa logicno kad je grupa kurrrac goli.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Tristan
- Kontakt:
Bez pretjerivanja, po igracima nam je jaca U21 ekipa od seniorske.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Kakva je ovaj Sivić neznalica!Tristan je napisao/la:Bez pretjerivanja, po igracima nam je jaca U21 ekipa od seniorske.
Uostalom, mozda je i bolje da se ne plasiramo na EP, svakako od toga nemamo nista, nego sve snage u A selekciju, a ne da se Grujić, Maksimović, Živković, Gaćinović itd trose na nesto sto su prerasli...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sivić je idiot.
Red je da seniori urade nešto.
Red je da seniori urade nešto.
Po ko zna koji put "novi pocetak", "nova Srbija"...samo sto sada po prvi put imam osjecaj da bi mogli nesto...Na osnovu protekle sedmice, kao i onih prijateljskih meceva s proljeca, mislim (nadam se) da ce nas sada pozitivno iznenaditi, makar pristupom i voljom!
Ukoliko bude forisirao ponovo taktiku sa 3 pozadi, ocekujem sastav tipa:
.......................Mitrović (Pavlović).................
............Kostić.....................Tadić.................
Mladenović.....Fejsa (Gudelj)....Milivojević....Rukavina...
...........Rajković...Mitrović(Nastasić)...Ivanović......
........................Stojković.............................
Malo mi je cudno (glupo) sto je Grujića ustupio mladoj selekciji, jer bi on vec sada trebao biti vazan sraf u seniorima, pogotovo sto nema Matića, ali eto...
Ukoliko bude forisirao ponovo taktiku sa 3 pozadi, ocekujem sastav tipa:
.......................Mitrović (Pavlović).................
............Kostić.....................Tadić.................
Mladenović.....Fejsa (Gudelj)....Milivojević....Rukavina...
...........Rajković...Mitrović(Nastasić)...Ivanović......
........................Stojković.............................
Malo mi je cudno (glupo) sto je Grujića ustupio mladoj selekciji, jer bi on vec sada trebao biti vazan sraf u seniorima, pogotovo sto nema Matića, ali eto...
Sretno im.
Najavljuje se na golu Rajkovic umjesto Stojkovica. Nadam se da cemo poceti kvalifikacije pobjedom. To bi bilo najvaznije za ubuduce utakmice.
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne očekujem ništa. Previše puta sam se razočarao u Baneta i ekipu da bih se opet ložio. Grupa nam je opasna, biće teško.
Sa srećom im.
Jagoš Vuković u prvih 11.
Koja po redu je ovo faca na stoperskoj poziciji u zadnji 2-3 godine? Jedno pedeseta.
Gdje mu je Maksimović, gdje je Rajković...
Posjeta komična, u studiju tzv stručnjak Stojnić, tzv sportski novinar Novaković i tzv komentator Prnjatović. Bože sačuvaj.
Sa srećom im.
Jagoš Vuković u prvih 11.
Posjeta komična, u studiju tzv stručnjak Stojnić, tzv sportski novinar Novaković i tzv komentator Prnjatović. Bože sačuvaj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
0-1 već. Ispred Irca stoje dvojica naših, Milivojević ga krši sa leđa, nakon toga komična reakcija odbrane...
Mogu li retardi išta u reprezentaciji uraditi kako treba?
Mogu li retardi išta u reprezentaciji uraditi kako treba?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta je ovo s posjetom, srpske zemlje zakazale večeras, tzv utakmica na tzv javnom servisu
Nisu zasluzili ni ovo.
Stojkovic daleko najbolji srpski golman.
Mladenovic ni u jsl nije znao a ne ovdje.
Stojkovic daleko najbolji srpski golman.
Mladenovic ni u jsl nije znao a ne ovdje.
Koji ba Stojkovic. Nadam se da taj vise nikad nece stati na gol reprezentacije. Rajkovic sasvim korektno, bice veliki golman.
Inace sasvim pristojno izdanje, pogotovo drugo poluvrijeme. Cim je usao Pavlovic umjesto one smlatine Mitrovica odmah se pocelo igrati nesto konkretnije. Vrhunska partija Kostica. Steta sto se nije uzelo 3 boda, ali dobro.
Inace sasvim pristojno izdanje, pogotovo drugo poluvrijeme. Cim je usao Pavlovic umjesto one smlatine Mitrovica odmah se pocelo igrati nesto konkretnije. Vrhunska partija Kostica. Steta sto se nije uzelo 3 boda, ali dobro.
Djelimicno sam zadovoljan! Rezultat nezadovoljavajuci, ali vidan pomak u igri u odnosu na prethodne kvalifikacije! Ne sumnjam da cemo se vremenom sve vise dizati...Ima tu jos dosta posla, narocito u defanzivi, sto i ne cudi obzirom da smo promijenili 27 stopera u proteka 2 ciklusa...
Teren katastrofa
Teren katastrofa
Realno, Rajkovicu jedine greske su bile ono izlijetanje kod jednog kornera i driblanje. To driblanje mora pod hitno ukinuti, j*bo ga Bajkovic ako je to pokupio od njega. Sve ostalo je odradio bez greske. Odbranio ono sto se odbraniti moze.Avantii je napisao/la:Koji ba Stojkovic. Nadam se da taj vise nikad nece stati na gol reprezentacije. Rajkovic sasvim korektno, bice veliki golman.
Nezadovoljan sam rezultatom, Mitrovicem, Gudeljom, Nastasicem i Milivojevicem. Narocito ovom prvom dvojicom.. Mitrovic je bio igrac manje, a Gudelju je hajlajt utakmice korner kod kojeg mu igrac bjezi i daje nama gol.
Sledece dvije utakmice ce dosta odrediti tok ovih kvalifikacija..
Sta sve covjek nece procitati.Avantii je napisao/la:Koji ba Stojkovic. Nadam se da taj vise nikad nece stati na gol reprezentacije. Rajkovic sasvim korektno, bice veliki golman.
- Tristan
- Kontakt:
Jeste li vidjeli onu situaciju kad je isla lopta prema Rajkovicu i on umjeto da izleti par metara i da je pokupu, poce da bjezi nazad na gol, onda je odbranio i napravio korner iz kojeg ga primamo. Dakle...
....................Pavlovic
.......Kostic....................Ljajic/Zivkovic/Tadic (ko bude u najboljoj formi)
Kolarov.......Grujic.....Matic........Rukavina
......Maksimovic..Nastasic..Ivanovic
....................Stojkovic
.......Kostic....................Ljajic/Zivkovic/Tadic (ko bude u najboljoj formi)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Gorak utisak nakon svega viđenog.
Nije da nismo očekivali ovakvu Irsku, Irsku koja nije loša ekipa. Irsku koja zna po šta je došla, po bod. I uzeli su ga. Zasluženo ili ne, apsolutno nebitno. Mi ostali bez 2, toliko bitna. Nastavljena je tradicija bez poraza na startu, ali bojim se da ukoliko se ne dobije Moldavija, ovaj večerašnji bod će biti ravan porazu.
Mnogo grešaka zadnje linije, par Rajkovića, uz neupotrebljivog i odlutalog Mitrovića... Muslin je morao reagovati nakon preokreta, nije se smjelo dopustiti povlačenje. Vidjeli smo šta se desilo.
Ova ekipa ne smije igrati više nikada ovakvu formaciju.
Dosta je eksperimenata.
Stojković - Nastasić,Ivanović, Maksimović, Kolarov - Matić, Milinković Savić (ili Gudelj), Kostić,Tadić,Ljajić- Pavlović. (ili neko sem Mitrovića,Filipa Đorđevića i Stoiljkovića, a da nije Sikimić ili Darko Jovančić)
Sve je večeras bilo skromno. Od posjete, navijanja, do onoga što smo vidjeli. Najavljivala se pobjeda...
EDIT: Gori od ostalih : VUKOVIĆ, MITROVIĆ, MILIVOJEVIĆ, MLADENOVIĆ I KARLEUŠA KAO BONUS SVIH BONUSA.
Nije da nismo očekivali ovakvu Irsku, Irsku koja nije loša ekipa. Irsku koja zna po šta je došla, po bod. I uzeli su ga. Zasluženo ili ne, apsolutno nebitno. Mi ostali bez 2, toliko bitna. Nastavljena je tradicija bez poraza na startu, ali bojim se da ukoliko se ne dobije Moldavija, ovaj večerašnji bod će biti ravan porazu.
Mnogo grešaka zadnje linije, par Rajkovića, uz neupotrebljivog i odlutalog Mitrovića... Muslin je morao reagovati nakon preokreta, nije se smjelo dopustiti povlačenje. Vidjeli smo šta se desilo.
Ova ekipa ne smije igrati više nikada ovakvu formaciju.
Dosta je eksperimenata.
Stojković - Nastasić,Ivanović, Maksimović, Kolarov - Matić, Milinković Savić (ili Gudelj), Kostić,Tadić,Ljajić- Pavlović. (ili neko sem Mitrovića,Filipa Đorđevića i Stoiljkovića, a da nije Sikimić ili Darko Jovančić)
Sve je večeras bilo skromno. Od posjete, navijanja, do onoga što smo vidjeli. Najavljivala se pobjeda...
EDIT: Gori od ostalih : VUKOVIĆ, MITROVIĆ, MILIVOJEVIĆ, MLADENOVIĆ I KARLEUŠA KAO BONUS SVIH BONUSA.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ništa specijalno nisam vidio u odnosu na igre iz prethodnih ciklusa. Najrealniji ishod je ovih 2:2.
Sve nešto stihijski sa jako malo izrađenih akcija, kamara jalovih dodavanja i centaršuteva koji su završavali na glavama Iraca. Imaće Muslin kamaru posla dok ne posloži neke stvari. Odbrana kriminal.
Slažem se sa @dscile koji iznad reče da će sljedeće dvije utakmice bitno uticati na ishod kvalifikacija. Moldavija noćna mora u najavi. Velšani su ih lagani riješili večeras a hoćemo li mi, pitanje je. Ako se ne dobije Moldavija, onda se i ne zaslužuje jedno od prva dva mjesta.
Zaista simptomatično da osporavaš Mladenovića i Rajkovića. Ja znam i zašto. Iz onih najnižih, klubaških pobuda. Jadan ti. Kad bismo se svi spustili na tvoj nivo pa te priupitali što se ne sjeti, iz utakmice u utakmicu, kriminalnog Mitra, ili Rukavine, plus ovi padobranci koji upadaju ovdje, pitam se na šta bi ova tema ličila.
Sve nešto stihijski sa jako malo izrađenih akcija, kamara jalovih dodavanja i centaršuteva koji su završavali na glavama Iraca. Imaće Muslin kamaru posla dok ne posloži neke stvari. Odbrana kriminal.
Slažem se sa @dscile koji iznad reče da će sljedeće dvije utakmice bitno uticati na ishod kvalifikacija. Moldavija noćna mora u najavi. Velšani su ih lagani riješili večeras a hoćemo li mi, pitanje je. Ako se ne dobije Moldavija, onda se i ne zaslužuje jedno od prva dva mjesta.
Shadows je napisao/la:Sta sve covjek nece procitati.
Zaista simptomatično da osporavaš Mladenovića i Rajkovića. Ja znam i zašto. Iz onih najnižih, klubaških pobuda. Jadan ti. Kad bismo se svi spustili na tvoj nivo pa te priupitali što se ne sjeti, iz utakmice u utakmicu, kriminalnog Mitra, ili Rukavine, plus ovi padobranci koji upadaju ovdje, pitam se na šta bi ova tema ličila.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tadića ne dirati ni pod razno, djecko izrasta u lidera ove ekipe! Na ova 4 meca pod Muslinom je zabiljezio 3 gola i 3 asistencije! Sinoc se dobro vidjelo da se sve vrti oko njega...Tristan je napisao/la:
S ostalim se slazem, izuzev golmanske pozicije! Nije Stojković Bufon, pa da mu je zacementirana 1-ca. Rajković je perspektivan golman i kad ce braniti i sticati iskustvo ako ne sada?!
Nastasiću i Maksimoviću zamijeniti poziciju, ostalo ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.