Aaa politican.Virtu4l je napisao/la:svi su djetici kad cekam na kladionici
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
evo recimo sad navijam da srbija okrene i hrvatska pobijedi 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mene recimo libo kako igraju i srbija i hrvatska.Virtu4l je napisao/la:evo recimo sad navijam da srbija okrene i hrvatska pobijedi
samo Sloboda.
I Bosna.
Al dobro ja se i ne kladim.ne treba mi
Kakvo bolan misljenje, kakvi operativci? 20% djeca, 20% zeljovci koji se predstavljaju ko pitari, 20% kontra struja, 20% tvoji operativci i 20% navijaci... I treba sad da proberes, samo one prave koje ces slusati, a i oni pojma nemaju, navijaci nisu strucnjaci, oni su navijaci i to je to.molotovljev je napisao/la:FKS je organizacija, a svaka organizacija ima svoje operativce, tako da ne mora čitat niko iz Uprave, dovoljno je da operativciadmin je napisao/la:Iako to zvuci kao (a i jeste) plus za forum, licno mislim da nijedna uprava ne bi trebala citati sta forumasi pisu ili slusati nase ideje i stavove. O pisanju po forumu da ne govorim...
sortiraju mišljenja sa svih foruma i prenesu ih ljudima u Upravi. A,svaki ovaj koji se predstavlja kao insajder i vidiš fakat da često
pogodi, znaš da je operativac. Obrati pažnju kakav stav 'insajderi' imaju na temi FKS i biće ti jasnije zašto sam rekao da se mišljenje
sa te teme ne uvažava.
Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
A 50ak% ovih ta trane???
Suport jor loukl klab

Suport jor loukl klab
Da, ali navijači su savršen alibi za neuspjeh, htjeli ste, eto vam...admin je napisao/la:Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko i ti.aleksandar_veliki je napisao/la:Virtu je stari lisac, uzeo je u ovih posljednjih mjesec dana veliku lovu na Zelji
Reci ako lazem
11 kvota na Vitez, Vedran mi javio 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tacno pogotov ovi sa strane koji ne razumiju filozofiju kluba.Virtu4l je napisao/la:Da, ali navijači su savršen alibi za neuspjeh, htjeli ste, eto vam...admin je napisao/la:Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
nije to to, na
Slabo procjenjujesaleksandar_veliki je napisao/la:Ja poginuo, sve kontam krenut ce ihSariel je napisao/la:Ko i ti.aleksandar_veliki je napisao/la:Virtu je stari lisac, uzeo je u ovih posljednjih mjesec dana veliku lovu na Zelji![]()
Reci ako lazem.
Evo reci kolko kosta da heftu samo o slobodi pisete?al pozitivno ne ko o zelji
aleksandar_veliki je napisao/la:Za Azmira ginem. Cijenim ljude koji svoje novce krvavo zaradjene ulazu u bh. sport.
- molotovljev
... o tome ja i pričam, i upravo zbog toga se mišljenje sa te teme ne uzima u razmatranje. U suprotnom, Petrović bi bio trener FKS.admin je napisao/la:Kakvo bolan misljenje, kakvi operativci? 20% djeca, 20% zeljovci koji se predstavljaju ko pitari, 20% kontra struja, 20% tvoji operativci i 20% navijaci... I treba sad da proberes, samo one prave koje ces slusati, a i oni pojma nemaju, navijaci nisu strucnjaci, oni su navijaci i to je to.molotovljev je napisao/la:FKS je organizacija, a svaka organizacija ima svoje operativce, tako da ne mora čitat niko iz Uprave, dovoljno je da operativciadmin je napisao/la:Iako to zvuci kao (a i jeste) plus za forum, licno mislim da nijedna uprava ne bi trebala citati sta forumasi pisu ili slusati nase ideje i stavove. O pisanju po forumu da ne govorim...
sortiraju mišljenja sa svih foruma i prenesu ih ljudima u Upravi. A,svaki ovaj koji se predstavlja kao insajder i vidiš fakat da često
pogodi, znaš da je operativac. Obrati pažnju kakav stav 'insajderi' imaju na temi FKS i biće ti jasnije zašto sam rekao da se mišljenje
sa te teme ne uvažava.
Sarajevski klubovi se gube od kad slusaju navijace i 'navijace' koji im sole pamet.
Meni lično najviše smeta to što je ovo ipak javni forum, i nije mi svejedno kad znam da svi oni koji čitaju forum u prilici su
čitati sve ono što se piše na temi FKS, od strane vlastitih navijača ili onih koji se tako predstavljaju. Nije to forum zatvorenog
tipa kao info, ili recimo ona grupa na fb, tamo nek pišu šta hoće, ne smeta mi ni blizu kao što mi smeta na ovom forumu.
Juče sam pročitao zanimljiv komentar na drugom forumu, i mislim da je taj komentar poenta cijele ove priče, citiram:
"Kritikuj ba, niko te ne sputava... ali budi dingospo pa to radi u granicama kulture, nemoj biti džiber pa lajati čim se zine.
Treba odvojiti jedno od drugog, a to mnogi ne znaju."
F.K.SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A ti bi da se ne prica javno o svim lopovlucima koji ti haveri rade? Jao izvanjavam se onda duboko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovi admini kako su poceli pisat, sra.nje tema postala. Sve neka zdrava diskusija, ni ne cita mi se 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- molotovljev
Ne, ne smeta mi uopšte što neko optužuje članove Uprave za neke kriminalne radnje, to su nagađanja i klevete, teške riječe,FrancescoTotti je napisao/la:A ti bi da se ne prica javno o svim lopovlucima koji ti haveri rade? Jao izvanjavam se onda duboko.
i ne ulazim u to iako mi to sve vrijeme prebacujete, hmm zanimljivo.
Ali smeta mi kada neko ko za sebe tvrdi da je navijač FKS i na javnom forumu kaže da će sutra vratiti svoju člansku, ne treba mu,
a to si ti napisao, eto već kad me vučeš za jezik... Smeta mi kada 'navijač' Sarajeva prije početka sezone kaže da je Zrinjski favorit,
pa onda Sloboda i Željo... to nikad ne bi rekao pitar, ali eto indijanac to kaže. Nek vas folira mene neće ! Ćao,
F.K.SARAJEVO
Momci pređite na temu o PL, nemojte nam skrnaviti svetinju 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
druze ti si njega s nekim pomijesao...molotovljev je napisao/la:Ne, ne smeta mi uopšte što neko optužuje članove Uprave za neke kriminalne radnje, to su nagađanja i klevete, teške riječe,FrancescoTotti je napisao/la:A ti bi da se ne prica javno o svim lopovlucima koji ti haveri rade? Jao izvanjavam se onda duboko.
i ne ulazim u to iako mi to sve vrijeme prebacujete, hmm zanimljivo.
Ali smeta mi kada neko ko za sebe tvrdi da je navijač FKS i na javnom forumu kaže da će sutra vratiti svoju člansku, ne treba mu,
a to si ti napisao, eto već kad me vučeš za jezik... Smeta mi kada 'navijač' Sarajeva prije početka sezone kaže da je Zrinjski favorit,
pa onda Sloboda i Željo... to nikad ne bi rekao pitar, ali eto indijanac to kaže. Nek vas folira mene neće ! Ćao,
toti je ikona rome???
- Incognito87
- Kontakt:
daj bolan aco sankcioniši ovo normalno pisanje po tebi pa ko će to čitati više? bez ijedne uvrede...

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Provokatoru!aleksandar_veliki je napisao/la:Prodaso me i Turci i Srbi. Nista, cekam vikend pa na Krupu i Vitez zakititi da se izvadimTotti i Koktel molim vas tema Sarajevo ili PL opcenito.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
20le je napisao/la:Ovi admini kako su poceli pisat, sra.nje tema postala. Sve neka zdrava diskusija, ni ne cita mi se
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.