U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Zasto mi imamo uopste ove mladje selekcije? Vjerovatno samo da nam se ljudi smiju...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo kaze Nestorovic da je stvorio Bajica, Hodzica, Karacica i Pirica xD
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, imamo jos Svicu na Grbavici i gostujemo Englezima. Vrlo vjerovatno da kvalfikacije zavrsavamo bez pobjede i zakucani na dno tablice. Kad to spojimo sa vrlo upitnim potezima selektora sto se sastava tice, plus to da lik ne zna koji mu igrac moze ili ne moze igrati, moram reci - kapa dole gospodine Nesterovicu. U moru nesposobnih i nestrucnih ljudi u nasoj drzavi generalno, vi ste uspjeli dotaci dno. 
Ocito da je tom izjavom potvrdio da je otisao psihicki... Al eto haj, kad violina moze imati 17 trofeja sa Zeljom moze i Darko stvoriti Baju, Aru, Gorana...tuzlak1987 je napisao/la:Evo kaze Nestorovic da je stvorio Bajica, Hodzica, Karacica i Pirica xD
Nego yebo to, mozeli nam Gojak igrat protiv Svice. Dobio je zuti karton u proslom mecu.. mislim da ima dva (2!!!!)...
Ne ginu nam najgore kvalifikacije ikad od 2002 godine kada smo zavrsili sa samo jednim bodom i 7 poraza. Tada smo zabili 5 komada. A u ovim kvalifikacijama stojimo na dva pogodtka u sest utakmica. Aferim Lorde. Povedi nas i u iducem ciklusu!
Darko Nestorovic - heroj, a ne zlocinac!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ako nista barem nije rekao da je logicno da Tabakovic igra za Svicarsku.tuzlak1987 je napisao/la:Evo kaze Nestorovic da je stvorio Bajica, Hodzica, Karacica i Pirica xD
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pa ne smijes Svici i Engleskoj prijetitiSlevinKelevra je napisao/la:Dakle, imamo jos Svicu na Grbavici i gostujemo Englezima. Vrlo vjerovatno da kvalfikacije zavrsavamo bez pobjede i zakucani na dno tablice. Kad to spojimo sa vrlo upitnim potezima selektora sto se sastava tice, plus to da lik ne zna koji mu igrac moze ili ne moze igrati, moram reci - kapa dole gospodine Nesterovicu. U moru nesposobnih i nestrucnih ljudi u nasoj drzavi generalno, vi ste uspjeli dotaci dno.
Ne zaboravite sutra u 15:00, idemo napraviti korak vise! Svica mora pasti!!!!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nestorovicu majstore, povedi nas do prve pobjede.sajo10 je napisao/la:Ne zaboravite sutra u 15:00, idemo napraviti korak vise! Svica mora pasti!!!!![]()
![]()
Jesu iste cijene ulaznica kao u petak ? Ako imaju obraza stavit ce besplatan ulazsajo10 je napisao/la:Ne zaboravite sutra u 15:00, idemo napraviti korak vise! Svica mora pasti!!!!![]()
![]()
Ne vidim nikav prenos..?
ima prenos na CITY TVTarik91 je napisao/la:Ne vidim nikav prenos..?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
kakav CITY TV..?Nadam se neki links na kodi..
Ko ima telemach može gledati na city tv utakmicu.Tarik91 je napisao/la:kakav CITY TV..?Nadam se neki links na kodi..
Tarik91 je napisao/la:kakav CITY TV..?Nadam se neki links na kodi..
http://citytvmostar.radiostream321.com/ evo link, valjda ga nece ugasit kada bude tekma

Sadikovic igra, Hadzija na krilu i Gojak na klupi..
Ovog Sadikovića guraju neki masoni. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajde makar trio Konjaspora je kompletan.
Gojak opet na klupi. Sto bi volio Burnica sa Hadziahmetovicem vidjeti u paru hebem mu zivot.
Sa ovim nasim izbornicima uvijek neko fali.
Da li postoje mladi bolji U21 stoperi u BiH? Da budem posten meni ovaj Jovicic i nije totalna sjekira.
Zivo me interesira kakav ce biti Memija a ovaj Sadikovic je i meni totalni promasaj. Previse mekan za DM.
Gojak opet na klupi. Sto bi volio Burnica sa Hadziahmetovicem vidjeti u paru hebem mu zivot.
Sa ovim nasim izbornicima uvijek neko fali.
Da li postoje mladi bolji U21 stoperi u BiH? Da budem posten meni ovaj Jovicic i nije totalna sjekira.
Zivo me interesira kakav ce biti Memija a ovaj Sadikovic je i meni totalni promasaj. Previse mekan za DM.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 sep 2016, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto sam gledao Hadziahmetovic je igrao na lijevoj strani veznog reda Konjaspora. Da budem posten nisam ni gledao puno utakmica njegovog kluba.sajo10 je napisao/la:
- Incognito87
- Kontakt:
Mislim da je ovo ipak Hadžiahmetović na zadnjem veznom, Dado prednji vezni, a Deni će lijevo.sajo10 je napisao/la:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Memija i Sadiković