A kako si zakljucio da igraci nemaju podrsku navijaca?aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam rekao da su navijaci krivi niti to mislim. Samo smatram da ova i bilo koja ekipa ce pruzati vise kada osjeti da ima podrsku od navijaca. Kada je Jesic doveden u opticaju su bila tri imena, cak mislim da su svi razgovarali sa Kenom i on je aminovao njegov dolazak. Ne znam kakva je situacija bila sa Hurtom ali sigurno bez njegovog amina nije mogao sjesti na klupu. Ponavljam jos jednom, za mene nije dobro za klub da se krucijalne odluke donose u VB ali gazdina je zadnja. On daje novce, on donosi odluke.Lakoste je napisao/la:Aco, nisu navijaci krivi sto smo u zadnje dvije godine doveli 50 igraca, od toga je 40 skart a sa 20 si raskino ugovor i tako ostetio klub za finu sumu. Ko je doveo Jesica koji je Sarajevo unazadio 10 godina? Da su se slusali navijaci sigurno ne bi doveli Jesica, Hurtica, Cetkovic, picke materine...
Da li znas da su navijaci pred pocetak sezone dosli na trening, popricali sa igracima i rekli im da zaboravljaju proslu sezonu, Olimpic, sve, da tjeranje uprave nema veze sa igracima i da im je bitno samo da se bore bez obzira na rezultat.
Jesu li imati podrsku u Zenici, Kaknju, Bijeljini, protiv Jajca itd?