Pa neko je tu analizu pohvalio, a meni u njoj pola toga nije bilo jasno, pa sam tražio pojašnjenje. I tačno je da ni puno bogatiji klubovi ne uspijevaju svaku sezonu nešto osvojiti, ali jednom Čelziju koji kad je i u donjem dijelu tabele ne može jakog igrača uzeti ni top klub, a mi igramo finale LP i onda nam se tim redovno raspadne, svaka šuša koja odigra jednu dobru sezonu diže sidro kao da smo Genk ili Legia i ja jednostavno ne znam na osnovu čega trebam da izgaram od optimizma i entuzijazma. Kad pogledam koliko je dobrih igrača izgubio BMG, mogao bih njihovu upravu proglasiti uspješnijom od ove BVB, jer im se nikad nije desilo da sa ekipom od 330 miliona prezime na dnu tabele.zgmiky je napisao/la:naravno da nije ali zašto se opterećivati nekim člancima i analizama, mene to ne zanima, ja živim uz BVB kakav god da je, ne zamaram se time što koji "stručni analitičar" piše po novinama,,,,, Što se tvog pitanja tiče kakvi uspjesi se očekuju pa ljudski se nadati i očekivati svake sezone a da li će biti to ne znaju ni ne uspijevaju uvijek ni puno bogatije (jače) ekipe i svaki trofej je uspjeh ako se osvoji ako ne ništa idemo dalje
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
-
KayserSose
- Kontakt:
Zato što navijam za Dortmund već preko 20 godina i kad sam počeo pratiti njemački nogomet nisam ni čuo za Mainz, a Gladbach je bio bezvezni jojo klub. Nije mi jasno zašto ti navijaš za klub koji potcjenjuješ i omalovažavaš u svakom postu koji napišeš ovdje. Pa tako jučer pišeš kako je BVB 17. klub na UEFA-inoj ljestvici iako su 7., a onda napominješ kako su 17. prošle sezone što je u suštini nebitno za išta. Ovo ti samo navodim kao primje tvog negativnog pogleda na klub u kojem uvijek tražiš ono negativno pa makar i nebitno (niže mjesto na UEFA-inoj ljestvici u jednoj sezoni), a na uštrb pozitivnog i bitnijeg (visoko mjesto na petogodišnjoj ljestvici koje ukazuje na kontinuitet i bitno je kod raznih ždrijebova).opel je napisao/la:Tačno, ali onda možeš navijati i za Mainz ili BMG a ne znam što onda navijaš za BVB kao drugi najveći njemački klub.KayserSose je napisao/la:Uspjeh je dati sve od sebe i igrati lijep i pošten nogomet.
Klub napreduje, ustabilio je se u vrhu europskog nogometa, igrače mu može uzeti samo par ultrabogatih i(li) najrenomiranijih klubova, igramo sjajan nogomet, ne rasipamo se novcem na onaj ogavni način tipičan za današnji nogomet, klub ne ide za zaradom na uštrb navijača... Razloga za navijati za BVB kao u priči, ali eto ti bi ono što se ne može preko noći. Dobro ti je netko rekao - ako te toliko opterećuje borba za titule i skupi transferi, sreću potraži na temi iznad ove.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
A što me to ne bi opterećivala borba za titule, šta treba da me opterećuje, da budemo ispred vječnih luzera Leverkuzena, Šalkea i Wolfsburga koji u Evropi ne znače ništa. Znaš li ti ikoga u privatnom životu ko navija za Leverkuzen ili Šalke, ja ne znam, a to su nekakvi timovi iz vrha BL. Pa dobro je čovjek napisao, da nije FCB igrački kadar BL bi bio na nivou holandske lige. I ako ti jednog Kagawu plaćenog 300.000 može nakon samo jedne dobre sezone uzeti bilo ko, pa makar i Real, ako ti Bayern uzima igrače na način koji je nezamisliv u Španiji i Engleskoj, ako te jedan Miki nakon dvije katastrofalne sezone nabije u guzicu, ako ti nakon osvajanja LP ili finala LP odlaze najbolji igrači, onda znači da klub NE NAPREDUJE, nego stagnira, bljesne jednom u 20 godina, a BL se već nakon 7 kola može završiti što se tiče prvaka, jedino da svršavamo na to ko će ispasti. Uostalom, neka svako gleda što mu je volja, samo ne volim da se stvari predstavljaju ljepšim nego što jesu.
A što se tiče BMG kao jojo kluba, taj klub je bio 5 puta šampion BL i dva puta osvajao kup UEFA, tako da ti je obrazloženje u tom segmentu smiješno.
A što se tiče BMG kao jojo kluba, taj klub je bio 5 puta šampion BL i dva puta osvajao kup UEFA, tako da ti je obrazloženje u tom segmentu smiješno.
-
KayserSose
- Kontakt:
Po tvojoj logici onda samo 7-8 klubova znače nešto u Europi. S04 je ne tako davno bio polufinalist LP, Bayer je stalni sudionik LP, a Gladbach je na putu pametnog povratka. Znači klubovi koji su danas europski top 20 ili 30.opel je napisao/la:A što me to ne bi opterećivala borba za titule, šta treba da me opterećuje, da budemo ispred vječnih luzera Leverkuzena, Šalkea i Wolfsburga koji u Evropi ne znače ništa.
Evo imaš na ovom forumu 3 navijača Schalkea.opel je napisao/la:Znaš li ti ikoga u privatnom životu ko navija za Leverkuzen ili Šalke, ja ne znam, a to su nekakvi timovi iz vrha BL.
A koji to klubovi u Nizozemskoj ligi imaju vrijednost Dortmunda, Bayera ili Schalkea?opel je napisao/la:Pa dobro je čovjek napisao, da nije FCB igrački kadar BL bi bio na nivou holandske lige.
Kagawa je prodan nakon 2 odlične sezone u MUFC koji je u tom trenutku i rezultatski i financijski i reputacijom bio poprilično ispred nas. Prodan je jer mu je ostala 1 godina ugovora i jer je dobio ponudu svog omiljenog kluba.opel je napisao/la:I ako ti jednog Kagawu plaćenog 300.000 može nakon samo jedne dobre sezone uzeti bilo ko, pa makar i Real,
Aha. Pitaj npr. Arsenala kako je nezamisliv.opel je napisao/la:ako ti Bayern uzima igrače na način koji je nezamisliv u Španiji i Engleskoj,
Miki je imao dobru prvu sezonu i katastrofalnu drugu (kao i 90% kadra). Ovdje se fino očitava tvoja malicioznost, u toj mantri o katastrofalne 2 sezone kroz koju guraš tezu kako smo skupo platili igrački promašaj. Fakt je dragi moj da je Miki itekako koristio klubu jer je prošle sezone bio sjajan, a onda je za odličnu paru prodan. Sad je na njegovu mjestu potencijalno puno bolji igrač plus iskusni mladići Goetze i Schurrle.opel je napisao/la:ako te jedan Miki nakon dvije katastrofalne sezone nabije u guzicu,
Jbga, u hijerarhiji mi ipak nismo na vrhu hranidbenog lanca, a ako ti ne vidiš napredak to je tvoj problem.opel je napisao/la:ako ti nakon osvajanja LP ili finala LP odlaze najbolji igrači, onda znači da klub NE NAPREDUJE, nego stagnira, bljesne jednom u 20 godina,
Eto lani se završilo tek par kola prije kraja.opel je napisao/la:a BL se već nakon 7 kola može završiti što se tiče prvaka, jedino da svršavamo na to ko će ispasti.
Ali voliš pljunuti tamo gdje nema nikakva razloga za to.opel je napisao/la:Uostalom, neka svako gleda što mu je volja, samo ne volim da se stvari predstavljaju ljepšim nego što jesu.
Ja o Gladbachu znam triput više od tebe tako da me možeš poštediti lekcija. Ponavljam: kad sam ja počeo pratiti nogomet Gladbach je bio prosječan klub kakav klinca teško može privući. Evo ti link pa se obrazuj - https://de.wikipedia.org/wiki/Borussia_ ... eraufstiegopel je napisao/la:A što se tiče BMG kao jojo kluba, taj klub je bio 5 puta šampion BL i dva puta osvajao kup UEFA, tako da ti je obrazloženje u tom segmentu smiješno.
Sve si ti u pravu, istina je da Bayern ne može uzeti koga hoće u BL /paralela ti je nekakav Arsenal/a i u pravu si za prošlu sezonu, stvarno nam je titula izmakla za dlaku, samo u direktnim utakmicama sa FCB objektivno jedva da smo i onaj jedan bod osvojili, toliko je bilo neizvjesno. Osim toga, računaj da smo u prošloj sezoni bili van LP, a protiv ni po čemu jačeg Liverpula nismo objektivno mogli proći. Ne znam otkud ti priča o Mikijevoj dobroj prvoj sezoni, doduše, prva mu je bila dobra u odnosu na drugu koja je bila još gora. Što se Kagawe tiče, on je čitavu polusezonu pauzirao, pa ne znam otkud dvije dobre sezone, a nakon što se vratio, vidjeli smo šta smo dobili isto kao i sa Šahinom. Da ne bude tako i sa Geceom i Šurleom koji u najboljim godinama iza sebe imaju tri jako loše uzastopne sezone.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ma sve 5. Tvoje mišljenje je drugačije i po meni je to ok. Samo se nadam da zbog zdravlja nisi navijao za BVB u onim godinama prije Kloppova dolaska kad je uspjeh znao biti i opstanak u ligi, jer ako ti ova situacija izaziva toliko razočarenja strah me i pomisliti kako je/bi bilo tada. 
Nakon osvajanja LP 1997 i raspada ekipe, pa sve do Kloppa me BVB nije ni zanimala, jer su ljudi bili niko i ništa i u BL i u Evropi i tad sam gledao kvalitetnije ekipe i bavio se pametnijim stvarima. I ne znam kako možeš biti bezobrazan i pričati na pdf BL o monopolu Bayerna, a mene dezavuisati kad kažem da FCB može kupiti koga hoće. I proglašavaš prošlo prvenstvo kao nešto konkurentno, a FCB nas prvo razvalio, a onda u drugoj utakmici slavili što smo im jedva uzeli bod,na kraju prvenstva bilo samo 10 bodova razlike, to je bio povod za slavlje jer nije bilo 25 bodova razlike kao do tada. Mene si našao zajebavati, a dok je klub tavorio na dnu prije dvije sezone, nije te bilo na mapi, pitali se ljudi gdje je onaj bahati glavonja.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Nije mi jasno , svabo plus veliki talenat , plus okusio bundesligaske krvi ispekao zanat u Freiburgu rjec je o Ginteru.
Koji je kao klinac navijao za BvB , i ostvarila mu se zelja da obuce crno & zuti dres , i evo vec trecu sezonu kod nas , nije na prirodnoj poziciji centre back.
Razumijem da su Sokratis i Dummels beton , ali odlazkom Dummelsa , mogla mu se pruziti sansa da bude u tandemu sa grkom.
TT.ga je prosle sezone koristio na beku i solidno je odgovorio zadatku , mada to nije njegova prorodna pozicija.
I umjesto konacno da mu se pruzi prilika , dovodimo spanca Bartra koji je bio 3 ili 4 opcija u Barci.
Spanac se u pripremnim tekmama , kao i protiv Mainza pokazao odlicnim , jucer sam ga gledao u prijateljskoj protiv Belgie , za onih odigranih 30.minuta ,odigrao je odlicno.
Nekako mi zao Gintera pruzio je odlicne igre na O I u Brazilu , ako se ove sezone ne ustabili u startnih 11 , sigurno nas sljedece godine napusta.
Steta bi bilo , s obzirom na ogroman potencijal koji posjeduje.
Koji je kao klinac navijao za BvB , i ostvarila mu se zelja da obuce crno & zuti dres , i evo vec trecu sezonu kod nas , nije na prirodnoj poziciji centre back.
Razumijem da su Sokratis i Dummels beton , ali odlazkom Dummelsa , mogla mu se pruziti sansa da bude u tandemu sa grkom.
TT.ga je prosle sezone koristio na beku i solidno je odgovorio zadatku , mada to nije njegova prorodna pozicija.
I umjesto konacno da mu se pruzi prilika , dovodimo spanca Bartra koji je bio 3 ili 4 opcija u Barci.
Spanac se u pripremnim tekmama , kao i protiv Mainza pokazao odlicnim , jucer sam ga gledao u prijateljskoj protiv Belgie , za onih odigranih 30.minuta ,odigrao je odlicno.
Nekako mi zao Gintera pruzio je odlicne igre na O I u Brazilu , ako se ove sezone ne ustabili u startnih 11 , sigurno nas sljedece godine napusta.
Steta bi bilo , s obzirom na ogroman potencijal koji posjeduje.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Nema fizičku komponentu u igri da zamijeni Sokratisa, a lošiji je s loptom u nogama od Bartre da igra uz njega. Zbog stila igre čak je u hijerarhiji i Bender ispred njega. Na beku izgleda da je Passlack nacionalni projekat i njega guraju uz Piszczeka. Znači da BVB ne bi njegovim odlaskom puno izgubio jer je svakako rotacijski materijal trenutno.
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Samo sto je usao u drugom poluvremenu , nas veliki talenat Pulisic poentirao je za Usa !
Momku definitivno treba dati vise minuta , posjeduje ogroman potencijal , nije dzaba ga Klopp htio dovesti u Liverpool.
Nadam se da i Tuchel gleda tekmu.
Bravo momak , i jos jedan za kraj
znaci 2 zgoditka i jedna astitencija a samo 17.godina i sve to u zadnjih 20.minuta od kako je usao u igru . Aferim momak ! 
Momku definitivno treba dati vise minuta , posjeduje ogroman potencijal , nije dzaba ga Klopp htio dovesti u Liverpool.
Nadam se da i Tuchel gleda tekmu.
Bravo momak , i jos jedan za kraj
ako je dortmund klub za kog navijas bolje nemoj vise navijati. Navijaj za Bayern jer oni nemaju puno susnih perioda pa moze stalno imati klub za kog navijas i da te napomenem poslije 1997 dortmund je imao generaciju sa rosickim u ekipi i samerom na celu (doskoro sportski direktor bayerna) kada su osvojili titulu.opel je napisao/la:Nakon osvajanja LP 1997 i raspada ekipe, pa sve do Kloppa me BVB nije ni zanimala, jer su ljudi bili niko i ništa i u BL i u Evropi i tad sam gledao kvalitetnije ekipe i bavio se pametnijim stvarima. I ne znam kako možeš biti bezobrazan i pričati na pdf BL o monopolu Bayerna, a mene dezavuisati kad kažem da FCB može kupiti koga hoće. I proglašavaš prošlo prvenstvo kao nešto konkurentno, a FCB nas prvo razvalio, a onda u drugoj utakmici slavili što smo im jedva uzeli bod,na kraju prvenstva bilo samo 10 bodova razlike, to je bio povod za slavlje jer nije bilo 25 bodova razlike kao do tada. Mene si našao zajebavati, a dok je klub tavorio na dnu prije dvije sezone, nije te bilo na mapi, pitali se ljudi gdje je onaj bahati glavonja.
Ja stvarno ne razumijem ljude koji dodu na termu kluba da pisu o tome kako ko biva vole taj klub, a hrpu negativnih stvari napisu. Razumijem ja kad tim i ne ide bas najbolje ili nakon lose tekme kritikovati al poslije jednog od najboljih prelaznih rokova koji je tim po meni odavno napravio, i kad je tim bas dobro poslozen doci i kritikovati bez ikakvog razloga? Meni je to smijesno. Zna se vec da i ja navijan za Borusiju, Arsenal i Bajern pa ne skacem sa teme na temu da pisem negativne postove. Ako nesto i napisem bude sarkasticno/ironicno i to se iz aviona vidi da je tako. Dajte nemojte zagadivati temu bez razloga.
Licno od ekipe mnogo ocekujem ove sezone. Imamo jako dobar tim, kako u prvih 11 tako i na klupi imamo fantasticne igrace koji mogu upasti ako treba. Jos uvijek mislim da smo trebali dovesti jos jednog stopera, ali Bartra stvarno izgleda kao fantasticno pojacanje tako da mozda i nije toliko lose sto niko nije dosao. Surle do sad odlicno izgleda meni. Jos da se uigraju Gece/Reus i imamo ekipu za pozeljeti.
Kao sto rekoh, mnogo ocekujem od ovog tima i jedva cekam da se zakuha u ligi i u Evropi. Bice veselo svakako
P.S. Juce mi je u posti stigao rani poklon za rodjendan- zena kupila novi dres od Reusa.
Dres izgleda ko bombona. I izvinite na dugom postu, al posto ne pisem postove cesto, kad se "zakanim" roman napisem. 
Licno od ekipe mnogo ocekujem ove sezone. Imamo jako dobar tim, kako u prvih 11 tako i na klupi imamo fantasticne igrace koji mogu upasti ako treba. Jos uvijek mislim da smo trebali dovesti jos jednog stopera, ali Bartra stvarno izgleda kao fantasticno pojacanje tako da mozda i nije toliko lose sto niko nije dosao. Surle do sad odlicno izgleda meni. Jos da se uigraju Gece/Reus i imamo ekipu za pozeljeti.
P.S. Juce mi je u posti stigao rani poklon za rodjendan- zena kupila novi dres od Reusa.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
A koja je to hrpa negativnih stvari koje sam napisao. Kad drugom najboljem njemačkom klubu Bayern uzima igrače kad hoće i kako hoće je generalno problem lige, a mene kao navijača kluba to nervira i svi su pisali o monopolu Bayerna koji ligu čini nekonkurentnom i nezanimljivom. I otkud ti znaš da je ovo najuspješniji prelazni rok u istoriji kluba. Da neće možda nakon ovoga uslijediti dvije titule i finale LP kao prije pet godina. I koji je to ozbiljan klub koji u jednoj sezoni ostane bez 60% ključnih igrača. Što to Bayern ne proda Lewata, Neuera i Milera, uzme 300 miliona i kupi dvadeset talenata pa po tvojoj teoriji napravi još bolji tim nego što je imao. Pričate gluposti i slavite nekakve statističke rekorde u BL a protiv Liverpula iz sredine PL u LE ispadate kao zadnji amateri i slavite kad vas FCB ostavi samo 10 bodova na kraju prvenstva umjesto 25 ili 30 bodova miinusa. I sve to kao drugi najbolji njemački tim u ligi, a ne kao neki Mainz ili Paderborn.soccerfan je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem ljude koji dodu na termu kluba da pisu o tome kako ko biva vole taj klub, a hrpu negativnih stvari napisu. Razumijem ja kad tim i ne ide bas najbolje ili nakon lose tekme kritikovati al poslije jednog od najboljih prelaznih rokova koji je tim po meni odavno napravio, i kad je tim bas dobro poslozen doci i kritikovati bez ikakvog razloga? Meni je to smijesno. Zna se vec da i ja navijan za Borusiju, Arsenal i Bajern pa ne skacem sa teme na temu da pisem negativne postove. Ako nesto i napisem bude sarkasticno/ironicno i to se iz aviona vidi da je tako. Dajte nemojte zagadivati temu bez razloga.![]()
![]()
Licno od ekipe mnogo ocekujem ove sezone. Imamo jako dobar tim, kako u prvih 11 tako i na klupi imamo fantasticne igrace koji mogu upasti ako treba.
Mogu navijati i za Atletico Madrid jer ljudi sa 200 miliona jeftinijom ekipom dalje odu u LP od Bayerna koji piša po glavi BVB i čitavoj BL.Fdbal90 je napisao/la: ako je dortmund klub za kog navijas bolje nemoj vise navijati. Navijaj za Bayern jer oni nemaju puno susnih perioda pa moze stalno imati klub za kog navijas i da te napomenem poslije 1997 dortmund je imao generaciju sa rosickim u ekipi i samerom na celu (doskoro sportski direktor bayerna) kada su osvojili titulu.
-
KayserSose
- Kontakt:
Možda je @soccerfan dao rješenje za @opelov problem - neka navija i za Buyern i za BVB.
Na listi za LP nema Subotica, Parka i Merina. Očito da Španjolac zasad nije uvjerio Tuchela da je spreman za najteže mečeve. Šteta što ga se onda nije posudilo nekome da skuplja iskustvo.
Na listi za LP nema Subotica, Parka i Merina. Očito da Španjolac zasad nije uvjerio Tuchela da je spreman za najteže mečeve. Šteta što ga se onda nije posudilo nekome da skuplja iskustvo.
@opel
Cesto te podrzavam i takodje smatram da nije sve zlato sto sija po pitanju uprave, ukazujem, kritikujem, ali navijati za BVB samo radi uspjeha je dno dna. Toplo ti preporucujem mesare iz madrida, psg a bogami mogo bi se i pocet pripremat za redbull. Nije radi mene, nego da se ti nebi dzabe nerviro i uzbudjivo. Da se razumijemo, kritika stoji, ali pomenuta izjava
Ovaj Merino mi je najveca misterija. Prvi transfer koji je sredjen a nece ga izgleda biti ni na mapi. Nit ima neku svoju poziciju nit je ozbiljan konkurent bilo kome iz prve postave. Nesumnjam da je los, ali pored Sokrate/Bartre/Manija/Gintera i Rode/Weigl/Sahin/Gintera nevidim kako ce ikako upisat koji nastup.
Cesto te podrzavam i takodje smatram da nije sve zlato sto sija po pitanju uprave, ukazujem, kritikujem, ali navijati za BVB samo radi uspjeha je dno dna. Toplo ti preporucujem mesare iz madrida, psg a bogami mogo bi se i pocet pripremat za redbull. Nije radi mene, nego da se ti nebi dzabe nerviro i uzbudjivo. Da se razumijemo, kritika stoji, ali pomenuta izjava
Ovaj Merino mi je najveca misterija. Prvi transfer koji je sredjen a nece ga izgleda biti ni na mapi. Nit ima neku svoju poziciju nit je ozbiljan konkurent bilo kome iz prve postave. Nesumnjam da je los, ali pored Sokrate/Bartre/Manija/Gintera i Rode/Weigl/Sahin/Gintera nevidim kako ce ikako upisat koji nastup.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Nije mi do forumskog raspravljanja tako da ti vjeruj u sve sto si do sad napisao, a ja cu da navijam za BVB.opel je napisao/la:A koja je to hrpa negativnih stvari koje sam napisao. Kad drugom najboljem njemačkom klubu Bayern uzima igrače kad hoće i kako hoće je generalno problem lige, a mene kao navijača kluba to nervira i svi su pisali o monopolu Bayerna koji ligu čini nekonkurentnom i nezanimljivom. I otkud ti znaš da je ovo najuspješniji prelazni rok u istoriji kluba. Da neće možda nakon ovoga uslijediti dvije titule i finale LP kao prije pet godina. I koji je to ozbiljan klub koji u jednoj sezoni ostane bez 60% ključnih igrača. Što to Bayern ne proda Lewata, Neuera i Milera, uzme 300 miliona i kupi dvadeset talenata pa po tvojoj teoriji napravi još bolji tim nego što je imao. Pričate gluposti i slavite nekakve statističke rekorde u BL a protiv Liverpula iz sredine PL u LE ispadate kao zadnji amateri i slavite kad vas FCB ostavi samo 10 bodova na kraju prvenstva umjesto 25 ili 30 bodova miinusa. I sve to kao drugi najbolji njemački tim u ligi, a ne kao neki Mainz ili Paderborn.soccerfan je napisao/la:Ja stvarno ne razumijem ljude koji dodu na termu kluba da pisu o tome kako ko biva vole taj klub, a hrpu negativnih stvari napisu. Razumijem ja kad tim i ne ide bas najbolje ili nakon lose tekme kritikovati al poslije jednog od najboljih prelaznih rokova koji je tim po meni odavno napravio, i kad je tim bas dobro poslozen doci i kritikovati bez ikakvog razloga? Meni je to smijesno. Zna se vec da i ja navijan za Borusiju, Arsenal i Bajern pa ne skacem sa teme na temu da pisem negativne postove. Ako nesto i napisem bude sarkasticno/ironicno i to se iz aviona vidi da je tako. Dajte nemojte zagadivati temu bez razloga.![]()
![]()
Licno od ekipe mnogo ocekujem ove sezone. Imamo jako dobar tim, kako u prvih 11 tako i na klupi imamo fantasticne igrace koji mogu upasti ako treba.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Desperado09
- Kontakt:
Emre Mor od prve minute protiv Hrvatske.
- gerdmuller
- Kontakt:
Decko me odusevio i sad mi pogotovo nije jasno zasto ste platitli 30 milijuna za Schürrlea i 22 za Götzea.Auba naprijed,iza Mor,Reus,Dembele,zamjene Pulisic i Kagawa a novac ulozen u Schürrlea i Götzea je trebao biti investiran u obranu.Desperado09 je napisao/la:Emre Mor od prve minute protiv Hrvatske.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Navijaj za koga hoćeš, a koliko si sa svojim optimizmom bio u pravu vidjećemo u maju iduće godine, u slučaju ispadanja u grupnoj fazli LP još i ranije. Ja se ipak ne bih previše zalijetao.soccerfan je napisao/la:Nije mi do forumskog raspravljanja tako da ti vjeruj u sve sto si do sad napisao, a ja cu da navijam za BVB.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.