BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ivanisevic je bio neko u svijetu tennisa i takav sebi luksus samo je naplacivao , ovaj nas glumi ko da je osvojio 11 mastersa .. ako ne prica sa publikom onda provocira protivnika , bezobrazno , a sto reket razbija to ne zamjerim , samo zamjerim sto se obraca protivniku ili da ne cestita , pa opsovao je boga onom hrvatu jednom na chellengeru lik ga razumio , htjeo ga razbit poslije ....
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Sjetih se Stepaneka.. kad podvali Troickom srednjak
provokator ..al je zato Radek povaljo sve one Ceske teniserke
Ima masa tenisera sa ispadima.
tebi je izgleda damir izvrsio oplodnju cure, cim ga toliko mrzis i prozivasEffenberg je napisao/la:Normalno da ce ici dalje Iljo, Nick povrijedjen, Iljo odradio tekme gdje je bio 50:50 i favorit i zasluzeno tu. A slusao sam intervju njegov nakon meca.
Prvo covjek se dostojanstveno ponio i kao gospodin i popricao sa Nickom, jer je svjestan da je ovaj bio na konopcima radi povrede, sto mu se vidilo i na grimasama jer je 3 set na silu de facto odigrao. Znaci nimalo tragova slavlja nekoga. A ne onako ko Damir, dobije Nadala kojeg je suncanica osinula i skace tamo ko maymun. Kakav je to levat da slavis kada ti je igrac povrijedjen. Samo govori koliko je sitna dusa i koliki je luzer kad slavi takve pobjede.
Eh zato drugovi je ilija tu gdje jeste, a gdje Damir ne moze jos dugo da bude. Zato sto je gospodin u dusi, i sto nije kokosar i pijacarskog ponasanja.
Stvarno je dobio mnogo respekta kod mene, samo se nadati da ce onaj nas luzer viditi i probati sta kopirati od nemalog broja igraca na touru koji se ponasaju primjereno. A u top 100 ima 95 igraca koji se tako ponasaju, a samo 2 ili 3 koja se gore od njega ponasaju. Pametnom dosta. Ocekujem sad @sminkera da dodje i izvrsi jedan rimjob sada za Damira kao i uvijek. A evo cinjenica, sve crno i bijelo. Ko je gledao vidio je!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma pusti ove glumce po forumu sto ga fol pravdaju to su ti iste mulcine kao i dzumhur..HeraklitMracni je napisao/la:Ivanisevic je bio neko u svijetu tennisa i takav sebi luksus samo je naplacivao , ovaj nas glumi ko da je osvojio 11 mastersa .. ako ne prica sa publikom onda provocira protivnika , bezobrazno , a sto reket razbija to ne zamjerim , samo zamjerim sto se obraca protivniku ili da ne cestita , pa opsovao je boga onom hrvatu jednom na chellengeru lik ga razumio , htjeo ga razbit poslije ....
lik je obicna seljacina po ponasanju i po svemu sto prikazuje i tu je tacka..psovke, ne pruzanje ruke protivniku,svadjanje sa sudijom itd itd itd...jedna obicna 0 od covjeka i od igraca.TACKA KRAJ
Tenis nesto kao golf gospodski sport. On se svadja sa sudijom kao neko dijete. Opet je obezbjedio sebi super zivot sto se finansija tice jer je trebalo iz ove vukojebine nesto postici i zato zasluzuje respekt. Da se malo smiri mogao bi upasti u svoj max a to je top 50.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@BiKi bez psovanja! Ovdje staje rasprava o Pouilleu!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobro je bilo!
Hajde Bikiću fakat ponovite, ali bez psovanja. Da čujem koju pametnu 
Otisao sam s ove teme i cijelog foruma zbog vas dvojice, i ti opet!remA1 je napisao/la:Hajde Bikiću fakat ponovite, ali bez psovanja. Da čujem koju pametnu
Govorio sam za tadasnje vrijeme da je Pouille zivio od polufinala mastersa u Parizu, ne izvrci idiote. Svercao se skoro u Top 90 s tim jednim rezultatom, ljudi ga rasturali po tour-u a niko, ama niko u svijetu, od njega, trenera, nije mogao vjerovati da ce nakon US Opena 2016 g. biti mozda i Top 15. Niko, ali eto mudrac s foruma ss.ba jest!
Znas onu repliku iz Balkanskog spijuna kada Bata Stojkovic kaze 'izdajnicima' zemlje: E, **** li im majku!', E to mi je sada naumpalo - hebem li ti majku!
kakve tenzije

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma ovo nije siguran sam nacin na koji on komunicira vjerovatno se nije mogao kontrolisati i vjerujem da ce shvatiti sta je zapravo uradio 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da nema Bikić sina u pubertetu, pa koristi tatin nalog?
Kakav idiot 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sad je stvarno dobro.
Nećemo kvarit temu.
Nećemo kvarit temu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pomiri Bikija i Virtua...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ide mirza lagano do drugog kola 
Edit: U drugom kolu protiv nijemca Hanfmana(325 na atp listi)
Edit: U drugom kolu protiv nijemca Hanfmana(325 na atp listi)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Daj, je l' moguce da je Mirza ovako lahko rijesio mec? Ne mogu da vjerujem. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.