Tvrda je to ekipa, jako nezgodna, ali činjenica je da uz naš pravi pristup oni neće moći meda i to je to. Što se mene tiče sve preko 1-0 je odličan rezultat uz naravno dobru igru naših.
06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Nikakve korekcije i mini eksperimenti večeras. Samo ono što mislimo da je najbolje i neka se upišu tri boda. Svi vi najavljujete debakl Estonije, petarde, minimalno 3 gola itd. Pa nije Estonija San Marino
Tvrda je to ekipa, jako nezgodna, ali činjenica je da uz naš pravi pristup oni neće moći meda i to je to. Što se mene tiče sve preko 1-0 je odličan rezultat uz naravno dobru igru naših.
draze bi mi bilo vidjeti agresivnost u igri, kombinatoriku, dobru igru, nego pobjedu 3-0 npr
Terim je imao srece kao malo ko u zadnje vrijeme, tako da navodjenje njegovog primjera nije umjesno...u osnovi je trebao biti razapet od strane javnosti zbog poraza od 4,5 golova razlike ali presretan remi mu je spasio glavu.
Ne znam sto se toliko palite na vjerovatni sastav koji ce Mesa veceras izvesti:
(Beg - Ogi, Spaha, Zuka, Seo - Visca, Pjanic, Medo, Lulic - Dzeko, Vedo).
Sasvim je logicno da protiv jedne Estonije krene sa Medunjaninom koji ove sezone ima najvise takmicarskih utakmica u nogama te Vedadom. Ono cemu se ja nadam jeste da ce pitanje pobjednika biti rijeseno u prvom poluvremenu, najkasnije do 60' pa da umjesto pomenutog dvojca uvede CIMIROTA i MILICEVICA kako bismo makar pola sata na djelu vidjeli postavu na terenu koja bi se eventualno trebala suprotstaviti Belgiji.
......................Beg.....................
Ogi.............Spaha....Zuka.........Seo
............Pjana.............Cimi.........
Visca..............Milicevic..........Lulic
....................Dzeko...................
Protiv Estonije, Kipra i Gibraltara moraju igrati Medo i Vedo...ono sto Medo ima u nogama nema ni Pjanic, a protiv ovih reprezentacija smo dovoljno kvalitetniji da nam neka aman zaman trka Harisa i ne treba...
Ono sto bi se mozda veceras moglo desiti jeste da Vedo zaigra malo vise desno, ne kao krilo ali da pokriva vise tu stranu terena a na ustrb tog 3 igraca u veznom redu (nesto kao u Safetovo vrijeme):
Ogi(Visca).....Spaha....Zuka.........Seo
............Pjana.......Medo(Cimi).......
...................Milicevic(Medo).........
.......Vedo............................Lulic
Dakle, ocekuje se postava za veceras:(Beg - Ogi, Spaha, Zuka, Seo - Visca, Pjanic, Medo, Lulic - Dzeko, Vedo), s tim da se iskreno nadam da ce makar posljednjih pola sata uvesti Cimija i Milicevica umjesto Vede i Mede (zbog Belgije).
Vidjet cemo, mozda nas Mesa i iznenadi veceras, samo molim Boga da to ne bude s Cocalicem.
Sasvim je logicno da protiv jedne Estonije krene sa Medunjaninom koji ove sezone ima najvise takmicarskih utakmica u nogama te Vedadom. Ono cemu se ja nadam jeste da ce pitanje pobjednika biti rijeseno u prvom poluvremenu, najkasnije do 60' pa da umjesto pomenutog dvojca uvede CIMIROTA i MILICEVICA kako bismo makar pola sata na djelu vidjeli postavu na terenu koja bi se eventualno trebala suprotstaviti Belgiji.
Protiv Estonije, Kipra i Gibraltara moraju igrati Medo i Vedo...ono sto Medo ima u nogama nema ni Pjanic, a protiv ovih reprezentacija smo dovoljno kvalitetniji da nam neka aman zaman trka Harisa i ne treba...
Ono sto bi se mozda veceras moglo desiti jeste da Vedo zaigra malo vise desno, ne kao krilo ali da pokriva vise tu stranu terena a na ustrb tog 3 igraca u veznom redu (nesto kao u Safetovo vrijeme):
Dakle, ocekuje se postava za veceras:(Beg - Ogi, Spaha, Zuka, Seo - Visca, Pjanic, Medo, Lulic - Dzeko, Vedo), s tim da se iskreno nadam da ce makar posljednjih pola sata uvesti Cimija i Milicevica umjesto Vede i Mede (zbog Belgije).
Vidjet cemo, mozda nas Mesa i iznenadi veceras, samo molim Boga da to ne bude s Cocalicem.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Primili su 3 gola manje od nas u prošlim kvalifikacijama (svega 9 ukupno). Ne bih bio previše uvjeren u golijadu, niti očekujem istu, pa Engleska ih je uzela 0:1 i 2:0. Sa druge strane, dali su samo 4 gola, od toga 0 na strani.
Dakle, kad se sve sabere i oduzme, 1:0 ili 2:0 su najrealniji za očekivati, dosta
Dakle, kad se sve sabere i oduzme, 1:0 ili 2:0 su najrealniji za očekivati, dosta
Ne brinem se ja ako se pokaze nego ako se ne pokaze.pinoglavi je napisao/la:Ja mislim da se trebalo zahvaliti samo igračima koji su se psihički zasitili, najbolji primjer je Spahić. Medunjanin koliko god ga neko voli ili ne, on ima mjesta na našem najjačem spisku ako gledamo kvalitet.BadrHari je napisao/la: realno poslije svjetskog je trebao generalni remont ekipe, i razocaralo me sto je Susic htio na staru slavu i postavu ponovit plasman.
vidjeli smo kako je to zavrsilo.
sada sam razocaran sto bazdarevicu baraz nije otvorio oci, pa mu Medunjanin, Spaha i ekipa opet redovni na prozivkama.
Ko sto gledam, jahat cemo i Dzeku dok moze hodat, i pretvorit se u Grcku 2, sa zakasnjelom smjenom generacija.
ne bi se slozio da rezultat ne smije trpiti, vako nit' si ista postigo (koga otkrio), nit' si se plasirao igdje. Jedna Njemacka je postala ono što je danas, tako što je 2004.-e se obrukala i pocela remont postepeni.
tu opet dolazi kvaliteta trenera do izrazaja, bazdarevic da ima funkcionalan šablon igre, ne mora bit lepršav ( nek bude organizovana odbrana ko atletico ), onda se promjene na par pozicija ne bi osjetile.
tad ti dolazi do izrazaja postavka na terenu, a ne da igru nosi igrač za kojeg je ta pozicija izmišljena, i niko ga ne moze adekvatno zamijeniti. ( slučaj Misimović konkretno kod nas)
Mi smo najbolje u historiji reprezentativnog tima igrali kad je Pape napravio 2012.-e ( Pariz, Bjelorusija ), 2013.-e ( Grcka npr ) i 2014.-e (Mexico npr ), sistem igre. To je bio napadački stil, sa kratkim pasovima, uigranost veznjaka sa napadačima, i tačno smo ličili na nešto, nismo igrali na silu.
sad smo nedefinisani skroz
Jednostavno prvih 11 odudara kvalitetom od ostalih nažalost... Njemačka može podmladiti kad imaju pun qurac dobrih igrača, a šta je s nama... Da stavimo Duljevića umjesto Lulića onda smo slabiji na terenu, da stavimo Hodžića/Bajića umjesto Džeke/Ibiševića opet smo slabiji, da stavimo Aničića npr umjesto Zukanovića opet smo slabiji. Ja bi radije gledao najjače. Podmladjivanje se treba polako raditi, Grčka je primjer kako ne treba. Osim što smo se trebali oprostiti od Spahića i što smo trebali Medunjanina na klupu preseliti meni ne pada napamet šta smo još mogli poslije SP. A ove dvije stvari je Sušić i uradio. Pa Medunjanina zamjenio veliki talenat Prcić koji veze sa životom nema.
@dubrovnik dakle da ne brinemo, Cimirot ako ima kvalitet pokazati će ga u Belgiji
Ako si gledao jucer utakmicu Hrvatska- Turska vidio si da su Vatreni 3 puta drmali gredu Turcima. Dva od tri udaraca dosli su nakon pogreske koja je rezultat neuigranosti novog tima.
Veliki treneri uvjek mogu procjeniti rizik i profit. Sumnjam da je Terim slucajno spic udara uputio na Hrvatski lijevi bok i da nije znao da bas tamo skripi.
Za razliku od njega tele na klupi Hrvatske neprestano minira svoj vlastiti tim.
Ljudi, ko god putuje u Zenicu, pazite se radara, ja jutros nayebo.
Za godinu dana najveći poraz im je bio od Portugala (7:0). Na početku godine sa Švedskom su igrali neriješeno (1:1), od Srbije nekad poslije toga izgubili (0:1) i sl.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
admir12345
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme u zenici trenutno?
Tako je. Sasvim realno, pa nisu to konobari i automehaničari pa da očekujemo nekakav visok rezultat. Samo da igramo dobro, agresivno, povezano i pobjeda neće doći u pitanje.Donnie Darko je napisao/la:Primili su 3 gola manje od nas u prošlim kvalifikacijama (svega 9 ukupno). Ne bih bio previše uvjeren u golijadu, niti očekujem istu, pa Engleska ih je uzela 0:1 i 2:0. Sa druge strane, dali su samo 4 gola, od toga 0 na strani.
hurem je napisao/la:Terim je imao srece kao malo ko u zadnje vrijeme, tako da navodjenje njegovog primjera nije umjesno...u osnovi je trebao biti razapet od strane javnosti zbog poraza od 4,5 golova razlike ali presretan remi mu je spasio glavu.
Bravo majstore, svaka na mjestu
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
depresivnoadmir12345 je napisao/la:Kakvo je vrijeme u zenici trenutno?
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Oblačno ali ne pada, sad za sadadmir12345 je napisao/la:Kakvo je vrijeme u zenici trenutno?
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Zelim im od sveg srca pobjedu,ali moja prognoza je 0:3 
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Hocel biti kakav YT stream? Trenutno nisam u Bosni pa bi mogao samo preko mobitela gledat
- Medikament
- Kontakt:
Kleknut ce Estonija.

sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve osim pobjede se može smatrati blamažom, pogotovo kod kuće. Ali vjerujem da će sve završiti kako treba, uz recimo dva gola najboljeg igrača u historiji ove države. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
HaRakIRi46
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce Dulja igrati od prveRomagnoli13 je napisao/la:Sve osim pobjede se može smatrati blamažom, pogotovo kod kuće. Ali vjerujem da će sve završiti kako treba, uz recimo dva gola najboljeg igrača u historiji ove države.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Probaj ovdje, meni na mobu radi 4ti streamNebeskaSila96 je napisao/la:Hocel biti kakav YT stream? Trenutno nisam u Bosni pa bi mogao samo preko mobitela gledat
embrace the chaos
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakvo je vrijeme u Ze? Da vidim šta ponjeti od dodatne opreme za utakmicu. Hoće li biti kiše