AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Od svih koji se pominju kao mogući nasljednici Galianija najviše bi volio Bigona
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Kad kinezi budu glavni i kad dođu novi ljudi tad možemo pričati o budućnosti kluba i kako će to sve da izgleda kada dođu tj ako dođu istinske legende kluba na neke važne pozicije. Za sada imamo ove igrače u rosteru. Sada imamo neke nove igrače. Mene trenutno zanima kako ćemo igrati ovaj prvi dio prvenstva sa ovim timom. Koja i kakva formacija bi nam najbolje odgovarala?
nextterrain je napisao/la:počelo je
Nova vladajuca garnitura?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Antonelli asistirao,Bonaventura iznudio penal. 
- muha milanez
- Kontakt:
Gledao sam sinoc, Antoneli standardno dobar i Bonaventura polako vraca formu. Nije jos na nivou kojeg je imao prosle sezone. Sto se tice pobjede, prva violina u reprezentaciji je bez dileme Veratti, steta sto nije igrao na Euru..
Kad bi ovi kinezi izvalili dzep do kraja pa doveli ovog malog maestra, al ipak pusti snovi
Kad bi ovi kinezi izvalili dzep do kraja pa doveli ovog malog maestra, al ipak pusti snovi
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
BREAKING: Fininvest confirm the arrival of 85m from Sino-Europe group

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
milanist je napisao/la:BREAKING: Fininvest confirm the arrival of 85m from Sino-Europe group

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
celikmilan
- Kontakt:
Sa novim ljudima u upravi i sa novim uplivom novca i ambicije raste. Sad za početak na zimu dovedite nam Verrattija i Calhanoglua pa se možemo igrati.
- nextterrain
- Kontakt:
- senadrosoner
- Kontakt:
Ovaj G.Gomez ce biti bolji od Romagnolia.
Uh kako ce se preplacivat igraci da se ispuni ovo za transfere.. Npr Pavolleti 35mil.. Badelj 35mil. I eto ga vec 70mil u zimskom roku i jos jedan polovnjak za 30 i to je onih 100m sto moraju odma ulozit
Uh kako ce se preplacivat igraci da se ispuni ovo za transfere.. Npr Pavolleti 35mil.. Badelj 35mil. I eto ga vec 70mil u zimskom roku i jos jedan polovnjak za 30 i to je onih 100m sto moraju odma ulozit
Ac.Milan 2001-2024!
Gomez je prošlo kolo bio bolji od Romanjolija i ako Montela bude pametan forsirat će njih dvojicu a Paletu i ostalu drvenu gradu na klupu
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
I ja evo isto gledam kandidate na Milan Fans i definitivno Bigon je i moj favorit..muxa je napisao/la:Od svih koji se pominju kao mogući nasljednici Galianija najviše bi volio Bigona
Montela razmišlja da proba sa 4-4-2. Bez obzira koliko se kome svidjala ili ne svidjala ova formacija mora se priznati da je sa trenutnim igračkim kadrom ona možda i najbolje rješenje. Jack i Suso po krilima a ispred Bacca i LapaGool
U vezi bi navodno sa Montolivom igrao Sosa.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Svakako bolje i ne moze trenutno.
OFFICIAL: Milan announce the departure of club director Umberto Gandini
Pocelo je
OFFICIAL: Milan announce the departure of club director Umberto Gandini
Pocelo je
Neka je i taj otišao, jest mi čovjek bio nešto odvratan, valjda što je ružan
od ovih legendi koje će se polako vraćati u upravu kluba, više nije bitno ni koji od njih će to biti, bitno je napraviti remont i dovesti sposobne ljude željne promjene.
još kažu imat ćemo 100 miliona budžeta na zimu...
kako god, izgleda da je crni oblak konačno prošao.
ovaj hudnik mati se odmah povrijedio, neće ga biti više od mjesec dana, bezveze ste se čupali sa ebenim kaljarijem oko njega
od ovih legendi koje će se polako vraćati u upravu kluba, više nije bitno ni koji od njih će to biti, bitno je napraviti remont i dovesti sposobne ljude željne promjene.
još kažu imat ćemo 100 miliona budžeta na zimu...
ovaj hudnik mati se odmah povrijedio, neće ga biti više od mjesec dana, bezveze ste se čupali sa ebenim kaljarijem oko njega
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dovedes mister X-a zadnji dan mercata i onda se povrijedi [emoji13]
Re: RE: Re: AC Milan
Zna li se koliko ga neće biti?muxa je napisao/la:Dovedes mister X-a zadnji dan mercata i onda se povrijedi [emoji13]
Najmanje jedan mjesec van terena. Što se mene tiče ne mora nikada ni zaigrati.
Forza Milan!
ja gore napisem i on opet pita, et' ja naroda ludog
ne mora vala ni sto se mene tice, ionako su nam sad nagomilali svakakvih prosjecnih veznjaka uz par postojecih tako da je skroz svejedno ko igra, svi su mi odreda isti.
ali smijesno mi da je tip 5 star skill player na fifi, kakvu igracinu imamo nismo ni svjesni
ne mora vala ni sto se mene tice, ionako su nam sad nagomilali svakakvih prosjecnih veznjaka uz par postojecih tako da je skroz svejedno ko igra, svi su mi odreda isti.
ali smijesno mi da je tip 5 star skill player na fifi, kakvu igracinu imamo nismo ni svjesni
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
počelo je