NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2010, 12:15

bogbatina je napisao/la:
magic je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
Odšteta Širokom 40% ,a kazu da ce trasfer vrijedit 350 000 E,fino ce siroki uzet.....
cuo sam i ja da je 40% al nisam bas siguran da je toliko,al ako je jos bolje :D ali Pandza je odbio potpisat kaze malo mu 800000e za 4 sezone
20% ima Široki od transfera PANDŽE
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 08 jul 2010, 12:35

Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 08 jul 2010, 13:25

20% ima Široki od transfera PANDŽE
40%

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 08 jul 2010, 13:32

SRETNO VECERAS :!: :!: :!:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2010, 13:34

bogbatina je napisao/la:Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani
Hrgović je u Grčkoj,

Ljubić će igrat večeras...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 08 jul 2010, 13:57

Kevin je napisao/la:
bogbatina je napisao/la:Sta je sa Hrgovićem,znam da je isa u Grcku al jel potpisa ili jos ceka neku ino-ponudu? I zna li netko jel Ljubiceva ozljeda teza ili par dana pauze,nebi valjalo da ga izgubimo kao lani
Hrgović je u Grčkoj,

hvala na info,al mislim da ljubic nije u konkurencniji za vecerasnji susret. znam da ima prijenos na BHT1 ali ako zna netko jos neki link neka postavi :)

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 08 jul 2010, 14:11

bogbatina je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Hrgović je u Grčkoj,

hvala na info,al mislim da ljubic nije u konkurencniji za vecerasnji susret. znam da ima prijenos na BHT1 ali ako zna netko jos neki link neka postavi :)
kad su igrali u sloveniji bilo je na atdhe.net, neko je bio postavio link, bila je odlična slika, sad ne znam hoce li bit igdje...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jul 2010, 14:12

Široki od Pandže ima 40% transfera...a šteta što ga nisu prije prodali za veće pare.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 08 jul 2010, 14:20

bit ce ti na atdhe.net

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 08 jul 2010, 14:24

york je napisao/la:bit ce ti na atdhe.net
bht1 u 20.30

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 08 jul 2010, 14:28

york je napisao/la:bit ce ti na atdhe.net
hvala,evo linka http://www.atdhe.net/21069/watch-siroki ... s-olimpija

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 jul 2010, 17:57

Nadam se pobjedi večeras da popravimo prije svega svoj koeficijent, da dogodine budemo nositelji u 2.pretkolu. Zrinjski ove godine u 2.pretkolu nositelj pa dobio one amatere iz San Marina
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jul 2010, 18:06

bogbatina je napisao/la:jel zna netko dobiva li Siroki ista love ako Pandza ode iz Hajduka,jel ima kakva klauzula?
Širokom ide 40 posto od odstete Hajduku. To sto ga ovi levati nisu u stanju prodati za realnu visu cijenu je samo odraz stanja tog kluba i jos jedna stagnacija mladog igraca, i neka ide tamo gdje ce nadam se ostvariti pravu priliku i mogucnost da igra na svojoj poziciji (sto je centralni stoper) i napredovati u svojoj igri sto mu svi sigurno od srca zele. Da je otisao u Dinamo, ovaj bi ga uvalio bar za 2 milijuna, pa makar na klupi sjedio. No eto, ako se transfer ostvari, Široki ce na Pandzi zaraditi sveukupno nekih 340 000 eura, sto ajde, za BH prilike i nije lose s obzirom kako ostali posluju.

Sto se tice utakmice veceras, odoh i ja lagano ka Pecari samo da pojedem stogod ccc, nadam se jos jednoj pobjedi da si poboljsamo statistiku, i mislim da je to momcad i u stanju napraviti ako ozbiljno shvati i ovu utakmicu ili se ne uvali u gluposti i probleme. Hejtere necu komentirati, i tako. :P
...Život za Široki...

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 08 jul 2010, 18:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Širokom ide 40 posto od odstete Hajduku. To sto ga ovi levati nisu u stanju prodati za realnu visu cijenu je samo odraz stanja tog kluba i jos jedna stagnacija mladog igraca, i neka ide tamo gdje ce nadam se ostvariti pravu priliku i mogucnost da igra na svojoj poziciji (sto je centralni stoper) i napredovati u svojoj igri sto mu svi sigurno od srca zele. Da je otisao u Dinamo, ovaj bi ga uvalio bar za 2 milijuna, pa makar na klupi sjedio. No eto, ako se transfer ostvari, Široki ce na Pandzi zaraditi sveukupno nekih 340 000 eura, sto ajde, za BH prilike i nije lose s obzirom kako ostali posluju.

Sto se tice utakmice veceras, odoh i ja lagano ka Pecari samo da pojedem stogod ccc, nadam se jos jednoj pobjedi da si poboljsamo statistiku, i mislim da je to momcad i u stanju napraviti ako ozbiljno shvati i ovu utakmicu ili se ne uvali u gluposti i probleme. Hejtere necu komentirati, i tako. :P
Realno Pandza ni ne vrijedi vise od dogovorenog transfera. Mamic je dobar i za utopiti igraca ali brate nije magionicar.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jul 2010, 18:21

Ne bi se slozio, kakvih cijena ima, ova je mala za igraca njegovih fizickih predispozicija i mogucnosti. Plus, ja mislim da ce se covjek pomuciti da nabroji tri njegove bas lose utakmice za reprezentaciju, Hajduk je Hajduk, iliti ga marginalno demoraliziran i jadan u zadnje vrijeme. Moze on puno vise, ali treba mu prilika. Na kraju krajeva, da bude rezerva levatu od ne-mogu-odigrati-derbi-a-da-ne-dobijem-crveni Buljatu ili Maloci koji nista bolji nije, je takodjer smijesno. Isto stoji i za Vejica koji je kupio pare 'ladno, a ne bi mu dao da mi za mjesnu zajednicu igra. Pandza kad izadje bar da srce na teren, to nesto vrijediti mora. To bi sposobni menadzer i normalan klub iskoristio na bolji nacin, no, eto, kao sto rekoh, kakvih transfera i poslovanja ima, mi smo dobri. Dapace, prednjacimo.
...Život za Široki...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jul 2010, 19:01

Ja procitah da ga je hajduk prodao za 350.000 € ;)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 08 jul 2010, 20:20

sretno siroki,i nadam se pobijedom...pozz VOLIM TE ZVIJEZDO RED DRAGONS 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jul 2010, 20:24

Eh sad da gledamo tekmu daj boze da pobjedite radi bodova za drzavu a inace bi volio da izgubite 5:0

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 08 jul 2010, 20:31

Imal neko stream ili link BHT-a.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 jul 2010, 20:46

Naprijed Olimpija ale 8-)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.