06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Idemo ih natrpati, trebat ce nam dobra gol razlika.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Samo izvaditi ibisevica i sve udure
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Lula i Vedo bezze, Dulja i Đurić pa da zabijemo još jedan 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
http://www.oleoletv.top/autogol je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da nema stream za utakmicu prevrnuo sam internet naopako,pijem,mezim i gledam u zid...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
http://www.oleoletv.top/autogol je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da nema stream za utakmicu prevrnuo sam internet naopako,pijem,mezim i gledam u zid...
kuknjava
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovdje ima ali ne radi na mob. http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiautogol je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da nema stream za utakmicu prevrnuo sam internet naopako,pijem,mezim i gledam u zid...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ibisevic bespotrebno uzima mjesto veznom igracu, a tad bi Lulic i Visca bili blize protivnickom golu i daleko opasniji.
Medunjanin ne znam kakve sihire sa izraelcima pravi selektorima pa i dalje je u prvih 11. Dje je taj sihir da ga i ja sklepam ovoj turkinji ovamo, da ne izlazim iz nje.
Sve u svemu i nisam zadovoljan igrom koliko rezultatom.
Medunjanin ne znam kakve sihire sa izraelcima pravi selektorima pa i dalje je u prvih 11. Dje je taj sihir da ga i ja sklepam ovoj turkinji ovamo, da ne izlazim iz nje.
Sve u svemu i nisam zadovoljan igrom koliko rezultatom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rutina 
Hocu Đurića, Milicevica i Cimirota u drugom

Hocu Đurića, Milicevica i Cimirota u drugom

-
- Kontakt:
Ako sam dobro vidio, oba nasa gola su bila iz ofsajda? Odlicna igra, ali igras koliko ti protivnik dopusti, Estonija je stvarno par levela ispod..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Valjal tebi ista u životu?Neutral je napisao/la:Haris ne zna sta radi na terenu. Covjek bez uloge i kao takav totalno izgubljen. Ne iskoristavamo njegovo znanje sa loptom koje ima kad nema nikako dodir sa loptom.
Vedad ala Rooney, pogresna pozicija. Gine, trci ali totalno van utakmice.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Biti će to sve puno bolje kad se Bešić vrati. Još kad bi Džekson ovako grizao svaku utakmicu, gdje bi nam samo kraj bio...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
jasko_juve je napisao/la:Ako sam dobro vidio, oba nasa gola su bila iz ofsajda? Odlicna igra, ali igras koliko ti protivnik dopusti, Estonija je stvarno par levela ispod..

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
ne vidis dobrojasko_juve je napisao/la:Ako sam dobro vidio, oba nasa gola su bila iz ofsajda? Odlicna igra, ali igras koliko ti protivnik dopusti, Estonija je stvarno par levela ispod..
Samo da se neko ne povrijedi i ne dobije zuti. Utrpat cemo jos 1-2 sigurno
:urnebes:jasko_juve je napisao/la:Ako sam dobro vidio, oba nasa gola su bila iz ofsajda? Odlicna igra, ali igras koliko ti protivnik dopusti, Estonija je stvarno par levela ispod..
Nije lose bilo u prvom poluvremenu, valjalo bi jos koji zabit u drugom poluvremenu.
Hocemo Cimirota u drugom da vidimo sta moze ponuditi.

Hocemo Cimirota u drugom da vidimo sta moze ponuditi.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoćemo Cimirota 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Lijepa gesta Edina nakon gola, tako je to kad te fk Teplice afirmisu i odgoje 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
malo sam se pribojavao ove tekme, no u ovih prvih 45 minuta su me demantovali. Ni K od urcobolje sto danas kod nas i nije bas podrazumijevanje, vrlo dobra igra, par lijepih prilika, dva gola (steta sto nije barem jedan bio iz igre). Danas nema laganih protivnika pa s toga ova situacija moze biti samo pozitivna
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, BlackRiver1987, bvsic, CAGarfia, Coolpanda24, DanijelTZ, deda, Drum, FerdinandF, forgempp, Fudbalbr1, galia95, Google Adsense [Bot], Hafiz00, JackW, jasmin10, myself, Sheyi, signalidunapark, Skojevska, StevieG8, UtdBiH21, WeekendOffender i 216 gostiju.