FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 06 sep 2016, 19:54

Negativa oko kluba, na našem dijelu foruma i u gradu među rajom. Jedna za raju...

2.12 Brate dođi na tribinu i sjedi pored mene pa da gledamo hijene kako u neznanju pjene davno je sve počelo još se nije završilo...
SRETAN BROJ - 1725

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 sep 2016, 19:59

@sekac
Ja te fakat ne mrzim, niti bilo koga na ovom forumu.
Sa nekim se slazem, sa nekim ne. Za raspravu sam uvijek i razmijenu misljenja.
Ne bi valjalo da svi isto razmisaljmo.
Ali na ocite stvari se mora reagovati. Mozda ja nekad preburno reagujem, mozda vise od ostalih.
Ti si takav, ja ovakav. Ja tebe postujem.

Sto se BP tice, Molotovljev jeste clan BP. Znam i ime. Forum je i ne zelim javno govoriti, ali drugi su ga vec pominjali.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 06 sep 2016, 20:32

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne treba imena iznositi i molim vas da to ne radite. Dosadno malo bez utakmica pa dolazi do cudnih situacija. Cini mi se da smo sinoc pricali, zaprdi nam ako svi isto razmisljamo. Nego, malo sam van desavanja posljednjih mjesec dana. Ovi vasi mladi, koji poprilicno obecavaju, mislim na kadete proslosezonske, svi su u juniorima ili ima neko prikljucen prvom timu.
Aco ti me znaš i ja tebe ne ide ovo više ma previše za pravo su sebi pojedini uzeli ti znaš ko sam i šta sam kakve ja koristi imam svega ti na svijetu reci ako znaš.
Sarajevo ljubavi moja!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2016, 20:46

E usrecio si se sa Bulicem, yebo te audi, tetovazice i picokice! Eto sine, karijera ti je gotova, pa sad gasaj! :puke:

http://sportsport.ba/bh_fudbal/donedavn ... pic/205820
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 sep 2016, 20:47

Ma presmijesno je ovo vise sve postalo,svi smo izrevoltirani i razocarani pa se onda u takvom stanju kaze mnogo toga sto se mozda stvarno ne misli,nekada diskusija ode gdje ne treba. A svemu tome je uzrok losa igra,losi rezultati,lose stanje u klubu,afere itd. Dok je sve funkcionisalo kako treba i dok je bilo rezultata i atmosfera je ovdje bila na nivou.
U svemu ovome jedna stvar je međutim sigurna i izvjesna,a to je da nam je klub otisao u **** i ja se zaist bojim za buducnost i kakva ce atmosfera tek vladati i ovdje i na stadionu za nekih 6-12 mjeseci.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2016, 21:48

aleksandar_veliki je napisao/la: Ovi vasi mladi, koji poprilicno obecavaju, mislim na kadete proslosezonske, svi su u juniorima ili ima neko prikljucen prvom timu.
Nažalost još niko nije priključen, meni je to žao, jer vidimo u drugim klubovima u okruženju da igrači sa 17 godina uveliko dobijaju priliku. Dobro, koliko bi ih u ovakvoj atmosferi bilo dobro i ubaciti? MOžda je bolje da sačekamo do proljetnog dijela sezone, ali ako ih tad ne bude, bar jedan, onda neka se svi dobro zapitaju..

Evo npr Klarić, može pokriti sve pozicije u napadu, od krila, pravog napadača do povučenog, iskreno ni snage mu ne nedostaje.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2016, 22:43

aleksandar_veliki je napisao/la: Ne vjeruje se mladim i to je za mene veliki problem bh klubova.
Ali baš im ne vjeruju. Uzmimo primjer i Veladžića, do sada je i on mogao imati finu minutažu. Bilo je prostora. Kako bi bilo lijepo da se hvalimo da u prvom timu imamo tako mladog igrača, koji je i najmlađi strijelac u historiji.
Ima dosta i do igrača, mali je broj njih koji se baš posvete tome, uvijek je bitno ono potpiše ugovor, dobije kolike tolike pare, pa cure, izlasci i onda to krene kako ne treba. Ali opet se vraćamo na klubove, odnosno klub jer ja govorim samo o Sarajevu ne znam kakva je situacija u drugim klubovima, koji treba da odgaja mlade igrače i u vanfudbalskim sferama života. Ne nam zaista šta treba da se uradi da se to promjeni. Je li do nedovoljno educiranog kadra, ili šta već..

Evo Duljević nažalost ne dobi ni minute, realno nije je ni zaslužio, ali Cimke jes bar malo. Međutim šta je tu je..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 sep 2016, 22:43

Aco zar ne postoji pravilo da utakmicu mora poceti jedan do 21?
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2016, 22:45

Mora biti u zapisniku, ne mora početi.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2016, 22:48

Kod nas je najvise Jesic davao priliku mladim igracima, to dovoljno govori koliko im ovi nasi vjeruju.. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 sep 2016, 22:56

Sta sam propustio? :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2016, 23:05

joker90 je napisao/la:Kod nas je najvise Jesic davao priliku mladim igracima, to dovoljno govori koliko im ovi nasi vjeruju.. :roll:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 sep 2016, 23:07

Znaš li možda kakva su pravila u HNL ili JSL oko mladih igrača, koliko ih mora biti u zapisniku ili u prvih jedanaest?
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 sep 2016, 23:11

hilmo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kod nas je najvise Jesic davao priliku mladim igracima, to dovoljno govori koliko im ovi nasi vjeruju.. :roll:
Umalo ti batine ovdje nisi primio zbog Plakala! :mrgreen:

Osmanovic, Veladzic, Catakovic, svi pod Jesicem zaigrali tad, postigli golove, taman smo kontali da ce nastaviti sa forsiranjem te djece, kad ono.. Garantujem da bi Veladzic bio korisniji od Cetkovica polovnog, da se nastavio forsirati..
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2016, 23:14

joker90 je napisao/la:
Umalo ti batine ovdje nisi primio zbog Plakala! :mrgreen:
:mrgreen:
Gledam sad ovaj klip i mene stid zbog njega. Ali eto, dešava se...

Nije mi ovako žao, dali smo mu priliku i uvidjeli da on nažalost ne može biti naš prvi golman, žao mi je igrača koji odu a nisu dobili pravu priliu. Evo svijež primjer, Vazda.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 sep 2016, 23:23

Šteta baš zbog povrede Čatakovića, sad je mogao biti prva zamjena Ahmetoviću.. Mislim d ane bi bio gori od Bekića.

Zna li se šta je sa njim, kako teče oporavak?

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 06 sep 2016, 23:34

hilmo je napisao/la:Šteta baš zbog povrede Čatakovića, sad je mogao biti prva zamjena Ahmetoviću.. Mislim d ane bi bio gori od Bekića.

Zna li se šta je sa njim, kako teče oporavak?
Ne ide bas najbolje...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 sep 2016, 23:37

Povrijedio se prije Kove a Kova vec poceo s laganim vjezbama.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 07 sep 2016, 10:18

aleksandar_veliki je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Povrijedio se prije Kove a Kova vec poceo s laganim vjezbama.
Dobor, mozda stepen povrede nije isti. Ima tih ligamenata "milion. Jos cesto uz ligamente zna stradati i meniskus. Mozda je kod Kovacevica to bezazlenije nego kod ovog malog. Stvarno nisam upucen.
Pritom ligamenti mogu puci da ih moras nadogradjivati, a nekad se ne mora samo se spoje.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 sep 2016, 11:12

Kada sam ga prvi put gledao, baš na ovoj utakmici kupa, isto tako mi je izgledao. Međutim u ovim utakmicama u ligi što je nastupio je bio mnogo bolji.

Nadam se da će se vratiti i biti bolji nego sto je bio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []