06.09.2016. / BiH - Estonija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Estonija

Pobjeda
150
87%
Neriješeno
11
6%
Poraz
11
6%

Ukupno glasova: 172

High

Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija

Post Postao/la High » 06 sep 2016, 23:04

Svaka čast prezimenjaku. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 sep 2016, 23:05

bodi123 je napisao/la:Ja samo ne znam koja 2 veznjaka ce Mesi ciniti vezni red uz Pjanica protiv Belgije.. vjerovatno cemo poceti sa Dzekom jedinim u napadu, a nekako mislim da je nazalost najrealnije da ubaci Medu i nekog stopera, recimo Cocalica na DMF, sto ce bit kobno
Pjanić - ??? - Medo.

Valjda na mjesto ovih upitnika neće Cocalić ili bilo koji stoper. Potpuno nepotreban je bio potez ubacivanje Milana, sve gotovo ubaci Cimirota da osjeti teren, da vidi kako je s Pjanićem igrati. Ili će krenuti ovako:

Pjanić - Medo
Miličević
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 sep 2016, 23:07

Rutinski, apsolutno zadovoljan viđenim. Moglo je biti bar još 3,4 gola razlike da su Džeko i Ibišević pogađali šanse al' dobro.

Šteta što Cimirot nije dobio priliku večeras mada sam siguran da starta protiv Belgije, samo je pitanje ko će biti taj treći veznjak uz njega i Pjanića. Imam osjećaj da će Meša nakon večerašnje partije opet staviti Medunjanina al' mislim da to u konačnici neće biti baš dobro.

Više bih volio vidjeti Vrančića ili Milićevića umjesto Medunjanina u Briselu.

Pjanić doktorski večeras!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 06 sep 2016, 23:10

Raonffa je napisao/la:Rutinski, apsolutno zadovoljan viđenim. Moglo je biti bar još 3,4 gola razlike da su Džeko i Ibišević pogađali šanse al' dobro.

Šteta što Cimirot nije dobio priliku večeras mada sam siguran da starta protiv Belgije, samo je pitanje ko će biti taj treći veznjak uz njega i Pjanića. Imam osjećaj da će Meša nakon večerašnje partije opet staviti Medunjanina al' mislim da to u konačnici neće biti baš dobro.

Zasto Vrančića??
Dobar pocetak,dolaze teze tekme i nadajmo se i vjerumo.Mesi i momcima..

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 06 sep 2016, 23:10

Jadni smo ti mi pa je nama glavno krilo Visca Barca,svaka mu čast za trud ,bori se što jest,ima i brzinu tu neku,al brate limitiran totalno svaki dribling mu ide desno,pa na kraju se dešava da izađe sa loptom izvan terena,za nabačaje neću ni govoriti.
Protiv jedne ovako loše Estonije,momak ne može da nešto napravi.Nije mi jasno za onu statistiku u Turskoj i to sve,u reprezentaciji sasvim drugi igrač.

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 06 sep 2016, 23:13

paulus je napisao/la:Ja Sabica Glupana hahahahaha
I ja ga slušam i gledam kako ga Baždarević otrese. Ne znam kome pada na pamet da za stručnog komentatora zove ovakve analfabete.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 sep 2016, 23:14

Dje Cimirot?
Rutinski 5-0 a moglo je i više, nisu nam ozbiljnije zaprijetili, hvala puno i dovidjenja. :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 06 sep 2016, 23:14

ibisevic, medunjanin i visca ne mogu igrati u prvih 11. ako oni pocnu protiv belegije, ljudi ce nas rasturiti ko bugarsku skupstinu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 sep 2016, 23:18

Pljuvaci nikada i nicim zadovoljni....kako vam se da ispisati 10 stranica i pljuvati na svaki dodir sa loptom... :shock:
Odlican rezultat svi odlicni...SA POLA SNAGE YEBOTE MOGLO JE BITI 10-0
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 06 sep 2016, 23:19

Celtic je napisao/la:Jadni smo ti mi pa je nama glavno krilo Visca Barca,svaka mu čast za trud ,bori se što jest,ima i brzinu tu neku,al brate limitiran totalno svaki dribling mu ide desno,pa na kraju se dešava da izađe sa loptom izvan terena,za nabačaje neću ni govoriti.
Protiv jedne ovako loše Estonije,momak ne može da nešto napravi.Nije mi jasno za onu statistiku u Turskoj i to sve,u reprezentaciji sasvim drugi igrač.
Gledao sam njegove partije u Istanbulu gdje je glavni igrač i bukvalno ga ima na svakom dijelu terena.I po lijevoj i desnoj strani,kroz sredinu bi se igra nego na krilu(barem ove tekme što sam ja gledao) i zbog toga je ovakva statistika.Ja ne pamtim kad sam viscu vidio da je ušao u sredinu u dresu reprezentacije a da ne pričam za šta drugo.ovakav Visca je sasvim nepotreban nama u repki

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 06 sep 2016, 23:20

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 sep 2016, 23:22

ahmic je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Rutinski, apsolutno zadovoljan viđenim. Moglo je biti bar još 3,4 gola razlike da su Džeko i Ibišević pogađali šanse al' dobro.

Zasto Vrančića??
Dobar pocetak,dolaze teze tekme i nadajmo se i vjerumo.Mesi i momcima..
Djeluje mi motorički jači od Medunjanina, mislim da nam je Pjanić kao kreator dovoljan sam u sredini a ostala dva igrača trebaju biti trkači. Idealno bi bilo zaista da je Bešić tu, on u kombinaciji sa Cimirotom i Pjanićem, to bi bila perverzija.

Činjenica je da naš vezni red ni večeras nije bio plaho agresivan (može se to prepisati i laganoj utakmici) ni protiv Estonije, zamisli kako bi bilo protiv Belgije. Uostalom prije godinu dana vezni red Bešić-Medunjanin-Pjanić je bukvalno bio demoliran od strane Witsela, Fellainija i Nainggolana, valjda i to nešto govori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 06 sep 2016, 23:25

esprit24 je napisao/la:
Fdbal90 je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Idemo dalje, ovo nas ne smije zavarati, jer ko sto neko napisa protiv Belgije i Helena ce se vidjeti kakvi smo. Nadam se da Mesi nece pasti na pamet da izvede ovu ekipu u Belgiji jer ce nas ljudi rasuti ko mi Estonce veceras :)
@Unno strumfe ne provociraj :mrgreen: Gojko je morao dobiti nekoliko minuta vcrs
Meni nije jasno sta vi toliko vidite strasno u toj belgiji. Igrali smo redovno u zadnjih 7-8 godina protiv belgije i ja nisam nikad vidio nista spektakularno od njih. Ni u proslim kvalifikacijama nas nisu nadigrali niti u jednoj utakmici i da nije bilo greske begovica obje utakmice bi zavrsile 1-1. Pa ta belgija protiv ozbiljnije repke ne moze 2 sanse da napravi.
Odgovori mi da li smatras da sa ovom formacijom mozemo igrati ravnopravno protiv djavola??

Belgija ima strasne igrace na raspolaganju, po imenima mnoge jaci od recimo Holandije, Hrvatske, tu negdje sa Italijom, ako ne i bolje. Falio im je dobar selektor, jer iako je Vilmots njihova repr. legenda, kao u nas Barba, on nije nikakav selektor.

Novi selektor Martinez je sasvim drugi nivo, brdo iskustva iz Primere i PL. Nadajmo se da jos nije "ustimao" ekipu i da jos nisu na istim talasima, inace su bolji od nas na gotov svima pozicijama, na klupi odlicnih igraca koji mogu promjeniti ritam i tok bilo koje utakmice.

Belgija je bila srednja zalost do SP, mogli smo se nositi sanjima, vjerujem da vise necemo jer mi Martinez djeluje kao dobar strucnjak.

---

Sto se tice vecerasnje utakmice, Pjanic alfa i omega. Bravo momci, nikoga nije lako dobit 3+ razlike, cestitke :bih:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 06 sep 2016, 23:30

Raonffa je napisao/la: Uostalom prije godinu dana vezni red Bešić-Medunjanin-Pjanić je bukvalno bio demoliran od strane Witsela, Fellainija i Nainggolana, valjda i to nešto govori.
Sada su jos jaci za kvalitetnog selektora i takticara Belgijanci, Medunjanin nebi trebao igrati. Pjanic-stoper(Zuka/Coca/Spahic)-Cimirot? Kako god da okrenes ne valja, puno su jaci od nas centralno :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 sep 2016, 23:33

Zenga je napisao/la:
Raonffa je napisao/la: Uostalom prije godinu dana vezni red Bešić-Medunjanin-Pjanić je bukvalno bio demoliran od strane Witsela, Fellainija i Nainggolana, valjda i to nešto govori.
Sada su jos jaci za kvalitetnog selektora i takticara Belgijanci, Medunjanin nebi trebao igrati. Pjanic-stoper(Zuka/Coca/Spahic)-Cimirot? Kako god da okrenes ne valja, puno su jaci od nas centralno :kafa:
Ma znam sve al' opet sa dva trkača i borca u sredini ne mogu nas tako lako razbiti kao prošle godine.

A što se tiče Pjanića i flastera, ne može se tako lako igrati flaster na igraču u fudbalu. Dupli pas i taj igrač koji igra flaster ispada i protivnik bukvalno ima igrača manje u tom napadu naše ekipe.

Sa tim da stoper ne dolazi u obzir, bolje je onda Medunjanina staviti nego stopera bilo kojeg.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 06 sep 2016, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 06 sep 2016, 23:34

nevjerovatno je kako naši novinari mogu postavljati imbecilna pitanja. ovo sa mešom i džekom poslije tekme je sramota. koji imbecili i koja maloumna pitanja.... užas! ja da sam bio na mešinom mjestu pito bi ga bez ikakve zajebancije je li normalan

High

Post Postao/la High » 06 sep 2016, 23:36

Nisam gledao utakmicu, ali samo da napišem da je Višća očajan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 sep 2016, 23:36

Zaista imamo slaba krila jbt. Onda desna strana odbrane Vranjes mi ne ulijeva sigurnost ni malo + njegova agresivnost i glupi fauli, ali problem je kad boljeg nemamo trenutno :crazy:

Protiv Belgije vezni red:
--------Pjanic--------Cimirot-----------
Milicevic---Medunjanin----Visca/Lulic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 sep 2016, 23:39

Duljevic je bolje odigrao 100 minuta za reprezentaciju nego Visca za sve ovo utakmica. Na stranu sto mu je statistika top al on je mlohava cuna na krilu, nije ni cudo sto se ne proda, ipak ozbiljnije ekipe se vise posvete skautingu nego statistici.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 sep 2016, 23:40

Zato Duljević nit statistike nit dobre igre
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 23 gosta.