BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ja mislio on ozbiljan novinar kad ono ipak kur.ac od ovce.

Bravo Mirza, nisam se nadao fakat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja sam vjerovao danas u Mirzu, vakat mu je vise i odmorio se i saniro povredu i protivnik po mjeri, ovo da je izgubio nek se odmah ode objesiti.
Damir sutra protiv Trinkera ako mu da vise od 3 - 4 gema nek si odsjece spolovilo, znao sam silom prilika gledati tog Trinkera, lik nista nema u igri, iso tamo po azijskim turnejama, mislim da mu je babo neki kuratz i da mu to sve finansira, jer sin mu je apsolutni antitalenat. Pogotovo je los na returnu, bukvalno je hrast. Mislim da bi njemu neko trebao reci da nije za tenisa, i da sto se prije ostavi reketa da ce mu biti bolje jer stvarno samo vrijeme traci. Tako da Damir ako bude tu meljo onda stvarno treba da se pali alarm.
Damir sutra protiv Trinkera ako mu da vise od 3 - 4 gema nek si odsjece spolovilo, znao sam silom prilika gledati tog Trinkera, lik nista nema u igri, iso tamo po azijskim turnejama, mislim da mu je babo neki kuratz i da mu to sve finansira, jer sin mu je apsolutni antitalenat. Pogotovo je los na returnu, bukvalno je hrast. Mislim da bi njemu neko trebao reci da nije za tenisa, i da sto se prije ostavi reketa da ce mu biti bolje jer stvarno samo vrijeme traci. Tako da Damir ako bude tu meljo onda stvarno treba da se pali alarm.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sutra prvi me na terenu br. 9 i neće biti stream.
Ne mogu vjerovati da 2. nosilac i najveće ime turnira igra na terenu koji nije pokriven kamerama i morao je biti na centralnom ali ako već nije onda na terenu s kamerama.
Ne mogu vjerovati da 2. nosilac i najveće ime turnira igra na terenu koji nije pokriven kamerama i morao je biti na centralnom ali ako već nije onda na terenu s kamerama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
i pri tome još momak koji brani titulu, smiješno
-
thelightblue
- Kontakt:
To se vec dogodilo i u Maroku i u Poljskoj, nazalost Damira vecina organizatora mrzeUnofficialpage je napisao/la:Damir sutra prvi me na terenu br. 9 i neće biti stream.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš glupa odluka. Uzmi titulu u inat njima. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije Mirza odigrao ništa naročito. Coppejans je danas pobijedio sam sebe
Stvoreni su svi preduslovi za Damirov kiks, a @Effenberg se već spremio. Nadam se da će to ipak lagano uzeti
Stvoreni su svi preduslovi za Damirov kiks, a @Effenberg se već spremio. Nadam se da će to ipak lagano uzeti
Berankis ne igra DC, čestitke momcima na historijskom uspjehu, kad već igraju DC, da igramo sa ozbiljnijim repkama 
velika sramota za Berankisa da se odlučio preskočiti ovaj dvoboj i ostaviti naciju na cjedilu
velika sramota za Berankisa da se odlučio preskočiti ovaj dvoboj i ostaviti naciju na cjedilu
Ne mrzili ga vala. Kad bruka sve od reda. Prvo sebe, pa onda i druge. Nece njega nikad ni htjet veci sponzori, a nek se zahvali svom poganom karakteru, a po meni je i Nerfid tu kriv, kad ga nije mlatio i prevaspitao za takvo ponasanje. Cudan psiho profil naseg najboljeg tenisera.thelightblue je napisao/la:To se vec dogodilo i u Maroku i u Poljskoj, nazalost Damira vecina organizatora mrzeUnofficialpage je napisao/la:Damir sutra prvi me na terenu br. 9 i neće biti stream.
Ma nisam se ja nista spremio, ja samo kazem, bila bi bruka ako mu ovaj levat uzme vise od 4 gema. I to treba da je neuspjeh tu. Naravno da mislim i ja da ce ga dobiti 2:0 jer ovaj je mozete mi sigurno apsolutno vjerovati na rijec panj teski, ma kakav panj on je ona cjepanica, otpadak od drveta. Zato mislim da Damir nije ne bi trebao imati problema, nego NE SMIJE da ima problema sa ovim. Ako bude sta suprotno isto cu tako biti ubjedjen da se malo okladio sa svojim Nerfidom.remA1 je napisao/la:Nije Mirza odigrao ništa naročito. Coppejans je danas pobijedio sam sebe
Ma ne mora on uzeti turnir u inat njima. On treba uzeti u inat sebi.Unofficialpage je napisao/la:Baš glupa odluka. Uzmi titulu u inat njima.
Isto ko sto su i nasi igraci otisli na WM 2014e u inat a ne zahvaljujuci Papetu.
Ako će bit 6-3, 6-4 za Damira onda je bolje da izgubi 
Ne moras pokusavati na silu ispadati smijesan kad te ne ide, ne stoji svakome ironija! Nemas stila decko!remA1 je napisao/la:Ako će bit 6-3, 6-4 za Damira onda je bolje da izgubi
Takav ce vjerovatno i biti nekakav rezultat, ali da je Damir u pola kvalitet kakvim ga se ovdje predstavlja, bilo bi 6:2 6:1 ili sl. jer kazem ti sta sam vidio i sta znam, ovaj lik Trinker je yebeni rekreativac i igra po ovim Challengerima bukvalno samo "onako".
Kako god sutra cemo ga viditi, ko zna mozda bude duplo biciklo, ili sto je @LaDecima jednom reko: Rodna godina!
Šta nam rade djevojke. Mervana uzela 500k dolara i igra rekreativno po nekim turnirima. Jasmina ne može meda, Ema?
Slabo, očekivao sam mnogo više od Jasmine, ali mislim da je imala nekih privatnih problema ili?
Slabo, očekivao sam mnogo više od Jasmine, ali mislim da je imala nekih privatnih problema ili?
Ne znam šta je tu trebalo biti smiješno.
Ti si rekao da je bruka ako Damir izgubi više od četiri gema. Tako da bi rezultat 6-4, 6-3 bio bruka, onda je bolje da ne dobija uopšte
Bruka je bruka, da li bila manja ili veća
Nemoj samo da nas bruka, nek ne izlazi na teren onda xD
Jarane laku noc i zivio!remA1 je napisao/la:Ne znam šta je tu trebalo biti smiješno.Ti si rekao da je bruka ako Damir izgubi više od četiri gema. Tako da bi rezultat 6-4, 6-3 bio bruka, onda je bolje da ne dobija uopšte
Bruka je bruka, da li bila manja ili veća
@shminka jel ti to puj na avataru
Niko ovdje ne napisa da u DC-u nema Berankisa, i da smo apsolutni favoriti

Niko ovdje ne napisa da u DC-u nema Berankisa, i da smo apsolutni favoriti
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Napisano na prethodnoj stranici.esprit24 je napisao/la:Niko ovdje ne napisa da u DC-u nema Berankisa, i da smo apsolutni favoriti![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nogirao Borna Meklagena, otvara se prostor za Mirzu Džombu da uskoči kao trener xD
idemooo DŽumiiiiiiiii
idemooo DŽumiiiiiiiii
Lagano prvi set uze
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.