Eto ga peticaRigoletto je napisao/la:ajmo zmajevi razveselite nas
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar ovaj Pjanić, mogao bi on dogodine u Divove...
Auuuu što pitari noćas fine mare popiše na zapadu. Dreknu frajer Sarajvo i hop, ovaj drugi poče lajat dobi i on štos. Hajd reko što subih ovi moji naslikali rutina navika istorija se ponavlja, nego kasnije ih još dvojica bugojanaca manijaka dodatno 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mene vise nista u Zenici ne iznenađuje nakon one slike Robijasa sa otetim transom od navijaca repke! Mosa u Hakalinom mutiranom, ozracenom gradu!samocelik je napisao/la:Auuuu što pitari noćas fine mare popiše na zapadu. Dreknu frajer Sarajvo i hop, ovaj drugi poče lajat dobi i on štos. Hajd reko što subih ovi moji naslikali rutina navika istorija se ponavlja, nego kasnije ih još dvojica bugojanaca manijaka dodatno
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gledaj ti zeničkog mozga čim se on ponosi. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
haahhaahahahahahha ne vjerujem hahah
Eto Sekijaaaaa
Sigurno su im oteli i zastavu ili sal. Ocekujemo da pokazu trofejjoker90 je napisao/la:Mene vise nista u Zenici ne iznenađuje nakon one slike Robijasa sa otetim transom od navijaca repke! Mosa u Hakalinom mutiranom, ozracenom gradu!samocelik je napisao/la:Auuuu što pitari noćas fine mare popiše na zapadu. Dreknu frajer Sarajvo i hop, ovaj drugi poče lajat dobi i on štos. Hajd reko što subih ovi moji naslikali rutina navika istorija se ponavlja, nego kasnije ih još dvojica bugojanaca manijaka dodatno
Mi navijali da udje Cimirot, zeljkanovci i lazni mostarci prate madjarsku i kod kuce i na strani, a posto indija ne igra ove kvalifikacije-simin han hooligan su pratili BiHaleksandar_veliki je napisao/la:Zar neko s ove kultne teme prati reprezentaciju.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ako vi srbi ne pratite svoju repku, mi svoju pratimo!aleksandar_veliki je napisao/la:Zar neko s ove kultne teme prati reprezentaciju :).
Lažni Mostarci i večeras slave bod protiv Farskih Otoka. Moleraj brda sačekat će na dan-dva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Što kujice se pale
Što bi jedan veliki Željovac rekao : "Bojim se da vas ništa nisam pitao"
Što bi jedan veliki Željovac rekao : "Bojim se da vas ništa nisam pitao"
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
High je napisao/la:Lažni Mostarci i večeras slave bod protiv Farskih Otoka. Moleraj brda sačekat će na dan-dva.
- MocMahale444
Ovaj hakalin kurir stalno baci neki info i poprati sa 10 smajlijaHigh je napisao/la:Gledaj ti zeničkog mozga čim se on ponosi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Zao mi Ace i za koga navija ..
Zenički miš mekinjaš.MocMahale444 je napisao/la:Ovaj hakalin kurir stalno baci neki info i poprati sa 10 smajlijaHigh je napisao/la:Gledaj ti zeničkog mozga čim se on ponosi.
ukrali ste makedoncima citavu historijualeksandar_veliki je napisao/la:Mi Grci pratimo reprezentaciju, za Srbe ne znam :).Chinaglia je napisao/la:ako vi srbi ne pratite svoju repku, mi svoju pratimo!aleksandar_veliki je napisao/la:Zar neko s ove kultne teme prati reprezentaciju :).
nesto kao sto srbi rade nama
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve se karte najvise dijele u sugava mjesta, a treba dati jedno 5000 Krajisnicima i zdravo ..
- IlProfessore
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sve se karte najvise dijele u sugava mjesta, a treba dati jedno 5000 Krajisnicima i zdravo ..
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
nije on kriv sto je neispravan. ipak je on iz zeniceMocMahale444 je napisao/la:Ovaj hakalin kurir stalno baci neki info i poprati sa 10 smajlijaHigh je napisao/la:Gledaj ti zeničkog mozga čim se on ponosi.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ima tamo dosta ljudi sto vole na reprezentaciju, kada je bitna utakmica uvijek se zale da malo dodje.IlProfessore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sve se karte najvise dijele u sugava mjesta, a treba dati jedno 5000 Krajisnicima i zdravo ..
Treba dijeliti po tim mjestima gdje nije Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Velez ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.