Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Višća
gdje su vrli znalci da me malo edukuju o Edinu Visci
Izete idi negdje gdje ces igrat, cisto da dokazes da sam bio u pravu i za tebe
da neznalice vide da se ne treba raspravljat s Chinaglijom, boljim poznavaocem ove drevne igre nego su to oni :salut:
Izete idi negdje gdje ces igrat, cisto da dokazes da sam bio u pravu i za tebe
da neznalice vide da se ne treba raspravljat s Chinaglijom, boljim poznavaocem ove drevne igre nego su to oni :salut:
Stevanović je driblingom za njega doktor nauka.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nema muda u reprezentaciji. Da je u klubu, onu situaciju kad se mogao sjuriti do njihovog gola bi iskoristio, makar uputio šut, a ovako prešao 2-3m i gleda gdje je Džeko koji je u ništa boljoj poziciji, i naravno usrao sve. Treba napomenuti i da je u paru sa Vranješom koji je očajan prema naprijed.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve u svemu tanku je utakmicu odigrao, ali ima i dobrih segmenta u igri, kontrola lopte mu je odlicna, hrpu puta je dobrim potezima razigravao saigrace i pametno se izborio za lopte, ali sve to izgleda tanko cim se sve vise priblizava golu, dosta neodlucnosti, nervoze.
Sto se tice Belgije, u onoj utakmici na Bilinom Polju par puta je kicmu lomio onom Alderweireldu, nije ga mogao nikako kontrolisati zbog brzine. Mozda upotrebljiv recept, iako mu je zestoka konkurencija sada sa Milicevicem, iako Milicevic prije da ce na of. veznog / poluspica.
Sto se tice Belgije, u onoj utakmici na Bilinom Polju par puta je kicmu lomio onom Alderweireldu, nije ga mogao nikako kontrolisati zbog brzine. Mozda upotrebljiv recept, iako mu je zestoka konkurencija sada sa Milicevicem, iako Milicevic prije da ce na of. veznog / poluspica.
Bez glave...- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Fazon je da on ne ide protiv ekipa koje bunker igraju, mnogo vise je korisniji protiv ekipa koje imaju posjed lopte, i u igrama na kontre...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
On ne zna uci prema golu i to je to.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Kod nas se to karakterise da nema muda, ali ja bih rekao da je to stvar psihe, mada na kraju ispadne skoro istopinoglavi je napisao/la:Nema muda u reprezentaciji. Da je u klubu, onu situaciju kad se mogao sjuriti do njihovog gola bi iskoristio, makar uputio šut, a ovako prešao 2-3m i gleda gdje je Džeko koji je u ništa boljoj poziciji, i naravno usrao sve. Treba napomenuti i da je u paru sa Vranješom koji je očajan prema naprijed.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sve si objasnio, bar ja mislim da je to toPivopija je napisao/la:Kod nas se to karakterise da nema muda, ali ja bih rekao da je to stvar psihe, mada na kraju ispadne skoro istopinoglavi je napisao/la:Nema muda u reprezentaciji. Da je u klubu, onu situaciju kad se mogao sjuriti do njihovog gola bi iskoristio, makar uputio šut, a ovako prešao 2-3m i gleda gdje je Džeko koji je u ništa boljoj poziciji, i naravno usrao sve. Treba napomenuti i da je u paru sa Vranješom koji je očajan prema naprijed....u Turskoj je glavni igrac svog tima, i ima slobodu da radi sta hoce, niko mu nece ni rijec reci, dok je u reprezentaciji jedan od ostalih, i uvijek gleda da ne izgubi loptu i da je uputi ovim "glavnim". Ispade na kraju kompleks nize vrijednosti.
Nad tobom sunce najljepše sja
ne zna na postavljenu odbranu, na brisanom prostoru je dobar i koristanCashMan je napisao/la:On ne zna uci prema golu i to je to.
ali zabij mu kada je tako, igrac manje
Tko je gledao utakmicu sa Japanom zna koliko Edin Visca
vrijedi na boku nase reprezentacije. Visca nikad defanzivno nece podbaciti a u napadu ce ga krenuti.
Izgleda da je sada nekolicina forumasa sa Pjaniceve preskocila na Edinovu kicmu. Kada nam bude nedostajao u rosteru vidjet ce se koliko je vrijedio.
Kao i Pivopija mislim da je Edinov problem sa ofanzivom sve osim njegovo malo nogometno znanje.
vrijedi na boku nase reprezentacije. Visca nikad defanzivno nece podbaciti a u napadu ce ga krenuti.
Izgleda da je sada nekolicina forumasa sa Pjaniceve preskocila na Edinovu kicmu. Kada nam bude nedostajao u rosteru vidjet ce se koliko je vrijedio.
Kao i Pivopija mislim da je Edinov problem sa ofanzivom sve osim njegovo malo nogometno znanje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Višća
Visca nije igrao u Japanu?dubrovnik je napisao/la:Tko je gledao utakmicu sa Japanom zna koliko Edin Visca
Re: AW: RE: Re: Edin Višća
Misli na zujanje po nasoj desnoj strani kad ne igra Visca, ili bolje preformulisano kad igraju Viscine alternative na desnoj strani. Dolaskom Milicevica dobijamo sirinu i na toj poziciji, ako vec ne igra na poticiji AM.Goalgetter je napisao/la:Visca nije igrao u Japanu?dubrovnik je napisao/la:Tko je gledao utakmicu sa Japanom zna koliko Edin Visca
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Aha, moja greska
Ma mislim ima Visca svojih mani i slabosti, treba dobro odmjeriti u Belgiji koga staviti, iako pisao sam gore, nisu se dobro belgijanci proveli sa njim u Zenici prosli put. U Briselu je tanak bio kao i cijeli tim.
Ma mislim ima Visca svojih mani i slabosti, treba dobro odmjeriti u Belgiji koga staviti, iako pisao sam gore, nisu se dobro belgijanci proveli sa njim u Zenici prosli put. U Briselu je tanak bio kao i cijeli tim.
Sreca pa se ja i kolega Pivopija razumijemo.Goalgetter je napisao/la:Aha, moja greska![]()
Kirin,Asahi,Saporo!!! Puno sam ih i ja popio kada sam isao u Japan. Piva zblizava ljude
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma lik je njihov glavni igrac, jos jedna ovakva sezona i ode on u Englesku
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Gol i asistencija. Ja zaista ne znam šta on i dalje radi u ovom klubu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Broji pare, bezmud.HankMoody je napisao/la:Gol i asistencija. Ja zaista ne znam šta on i dalje radi u ovom klubu.
Ambicija u životu = nula.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.