Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sada ide lagano uriniranje po hejterima.
Emire!

to ti mangup jelMarsal je napisao/la: Otad' ga gotivim, doduše pomaže i činjenica da sam post'o isti ters ko i on, samo bi šamar'o ljude :rol:
- Marsal
- Kontakt:
Ma nisam, samo otiš'o na živcima.Chinaglia je napisao/la:to ti mangup jelMarsal je napisao/la: Otad' ga gotivim, doduše pomaže i činjenica da sam post'o isti ters ko i on, samo bi šamar'o ljude![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ikono! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ne daj se Marsale :salut:Marsal je napisao/la:Ma nisam, samo otiš'o na živcima.Chinaglia je napisao/la:to ti mangup jelMarsal je napisao/la: Otad' ga gotivim, doduše pomaže i činjenica da sam post'o isti ters ko i on, samo bi šamar'o ljude :rol:
Emir
arab. A prince, chieftain, or governor.Kleknite hejteri
arab. A prince, chieftain, or governor.Kleknite hejteri
Vidjet ćeš protiv malo ozbiljnije ekipe i profesionalnih fudbaleraNerminovic je napisao/la:@Virtu4l jesi ziv
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Povedi nas jos jednommm!
U smislu: Sagnite se, pljuvači, da vidite Spahinu kandžiju!pasi je napisao/la:
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko na ovoj slici isti Perisicpasi je napisao/la:
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Institucija!
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Kapitenu, ne zasluzujemo te

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma ja sam Spahica vazda gotivio i uvijek mislim da jedan onakav mudonja treba u ekipi.Ruku na srce kako stari postaje kikser , ali je i dalje nas najbolji stoper 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Tata,Bog,Allah,Buda... ma sve! 
Spaha najbolji strijelac kvala morebit! 
Kapitenu ostani do 50e, sad si u najboljim godinama!
Kapitenu ostani do 50e, sad si u najboljim godinama!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
hurem je napisao/la:Institucija!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Protiv Belgije ocekujem rutinski raspad sistema. 
U zraku se na hinjaka još i nekako može nositi sa protivnicima, ali na zemlji će ga svaki ozbiljniji napadač ili veznjak raznijeti. Šunjić ga je posljednjih godina nekako uspijevao pokrpiti, a nekada je on ispadao loš zbog Spahića, ali o tom po tom.SlevinKelevra je napisao/la:Protiv Belgije ocekujem rutinski raspad sistema.
Za golove svaka čast, ali meni to ništa ne znači. Vidjećemo šta će se dešavati kad protiv Belgije ili Grčke ode u protivnički šesn'esterac, a Hazard i de Bruyne se za pet sekundi stvore pred našim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Faraon iz Visokog, Goalgetter, Google [Bot], N3R3D, Sheyi i 48 gostiju.