BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
ajmooooooooooooooooooooooo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tako i treba! Kakav hebeni Bastian Trinker. To je smece od igraca, i Damir igra normala i kako treba po skladu sve.
Sve ostalo bi bilo mizerija.
Ovo je ko da Barcelona igra protiv Tenerifa.
Sve ostalo bi bilo mizerija.
Ovo je ko da Barcelona igra protiv Tenerifa.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
ma ovo je prskanje nejaci ....mora ovo osvojiti ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ostaje samo pitanje da li nas bruka, nažalost, nema streama i to nećemo saznati
Ponavljas se i glup si istovremeno. Onako objektivno!shminka je napisao/la:Ostaje samo pitanje da li nas bruka, nažalost, nema streama i to nećemo saznati
Eto ga 6-1, 6-0. Pisanje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Effenberg bez uvreda.
Za 53 min riješi meč. 6-1 6-0. Brutalno. Idemo po titulu.
Za 53 min riješi meč. 6-1 6-0. Brutalno. Idemo po titulu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
jel neko gledao mec? da li se pozdravio sa protivnikom na kraju
ja mislim da jest jer je dobio mec 
Bravo Damire, sve je dobro dok ovakvima ne pušta više od četiri gema
Effe, morat ćeš sljedeći put postaviti veći zadatak za najboljeg šljakera na touru
Effe, morat ćeš sljedeći put postaviti veći zadatak za najboljeg šljakera na touru
Re: RE: Re: BiH tenis
Hehe dobar si cuj zadatak.remA1 je napisao/la:Bravo Damire, sve je dobro dok ovakvima ne pušta više od četiri gema
Evo zadatka. Nek osvoji ovaj turnir. Prvi je nosilac i mora dobijat ove levate zatvorenih ociju. Bez konkurencije je ovdje. A i brani titulu.
Imacu ja za njega zadataka dosta. Najtezi ce biti oni mentalni ne brinite se. Ko da ja njeg nesto mrzim licno, ja hocu da ga vidim na nivou da je i da se ponasa normalno nista vise od toga prvi cu ovdje reci i priznati mu to. Ali nazalost rijetko imam kad prilike za to pa zato kritukujem.
Da ima materijala za pohvale kod njega vise nego za kritike culo bi se ne bi nikom promaklo. Ne morate mu ni vi ovdje vazda raditi rimjob kad zagovna. Sve treba po zasluzi.
Bravo Damire, rutinski
@Effenberg, nemoj se ibretiti kada ti pišu ovakve stvari jer se provališ da Bog sačuva. Čuj sramota da izgubi više od 4 gema. Pa koji će klinac na terenu uopšte ako će sramotiti koga? Nije to u pitanju koliki je protivnik panj ili kako ti kažeš otpadak od drveta, bitno je kako Damir pristupi meču.
+ handriš sa kladionicom i namještanjem pa odaješ utisak da nemaš više od 15-16 godina. Opušteno.
@Effenberg, nemoj se ibretiti kada ti pišu ovakve stvari jer se provališ da Bog sačuva. Čuj sramota da izgubi više od 4 gema. Pa koji će klinac na terenu uopšte ako će sramotiti koga? Nije to u pitanju koliki je protivnik panj ili kako ti kažeš otpadak od drveta, bitno je kako Damir pristupi meču.
+ handriš sa kladionicom i namještanjem pa odaješ utisak da nemaš više od 15-16 godina. Opušteno.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH tenis
Za tvoju informaciju drugi je nosilacEffenberg je napisao/la: Hehe dobar si cuj zadatak.
Evo zadatka. Nek osvoji ovaj turnir. Prvi je nosilac i mora dobijat ove levate zatvorenih ociju. Bez konkurencije je ovdje.A i brani titulu.
Imacu ja za njega zadataka dosta. Najtezi ce biti oni mentalni ne brinite se. Ko da ja njeg nesto mrzim licno, ja hocu da ga vidim na nivou da je i da se ponasa normalno nista vise od toga prvi cu ovdje reci i priznati mu to. Ali nazalost rijetko imam kad prilike za to pa zato kritukujem.
Da ima materijala za pohvale kod njega vise nego za kritike culo bi se ne bi nikom promaklo. Ne morate mu ni vi ovdje vazda raditi rimjob kad zagovna. Sve treba po zasluzi.
Vidi ovoga, opet mu dali slobodno zbog dobrog ponasanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pajdo bila je ovdje opsezna diskusija o tome ko ce sta pisati i u koje podforume. Jer aman ja ne napisa rijeci o kladionici, osim za u to predvidjenom potforumu evo mjesecima. A evo ti i svjedoka ovdje. Cak i paznju skrecem ovim clanovima, koji postavljaju kvote kao neko mjerilo za kakav je ko i sl. Ja sam se nabolje promjenio, a ne ko Damir!HariTz je napisao/la:Bravo Damire, rutinski![]()
A to sto ti ne gledas mozda toliko dovoljno tenis i sto nemas pojma ko je Bastian Trinker i da je on hebeni rekreativac, i da je sasvim normalno zahtijevati od Damira da mu ne ostavi vise od 3-4 gema, to samo govori o tvojoj upucenosti odnosno neupucenosti. Ali bitno je da ti meni dodjes ovdje soliti pamet. Obrusili se na mene ko Haag na Seselja, a ja ni so vidio, ni so lizao!
Opusteno i vi sa mnom, pa cu i ja biti opusteniji valjda. Sta je tu neopusteno molim te ako kazem svoje misljenje i procjenjujem kolika je razlika izmedju Dzumhura i Trinkera. Sto ti ne dodjes pa ne bacis neku analizu? Ko ti brani?
Isti racku mogo je i Damir biti prvi a Haso drugi ionako su u pet deka, ovaj je iskusniji a Damir talentovaniji. Radi par uspjesnih rezultata na nekakvim challengercicima (nikakvim challengerima, i na nekim kvazi ATP turnirima) je taj Haso prvi nosilac. Ovdje Damir mora da ide do kraja, ako je imalo ozbiljan teniser. Njegov zadatak treba da bude solidan igrac za ATP nivo a ove Challengere ako ikad i zaigra da igra jace neke da uleti u formu i da ih osvaja ili finala.RafaGarros9 je napisao/la: Za tvoju informaciju drugi je nosilacsta je on ako nije levat
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ma u 5 deka on je 2. ne mozes reci da je 1. ako nije,,a ne vidim po cemu je to damir talentovaniji od hase jel mozda to pokazao ili sta..Effenberg je napisao/la:Isti racku mogo je i Damir biti prvi a Haso drugi ionako su u pet deka, ovaj je iskusniji a Damir talentovaniji. Radi par uspjesnih rezultata na nekakvim challengercicima (nikakvim challengerima, i na nekim kvazi ATP turnirima) je taj Haso prvi nosilac. Ovdje Damir mora da ide do kraja, ako je imalo ozbiljan teniser. Njegov zadatak treba da bude solidan igrac za ATP nivo a ove Challengere ako ikad i zaigra da igra jace neke da uleti u formu i da ih osvaja ili finala.RafaGarros9 je napisao/la: Za tvoju informaciju drugi je nosilacsta je on ako nije levat
hahaha daj bolan smijesni ste cuj kvazi ATP turnirima..zar imaju kvazi ATP tur.. a da je damir odradio nesto dobro na tim turnirima bili bi odlicni ..
a sto se tice njegove karijere on ce dozivotno igrati challengere jer on nema kvalitet samo za ATP tur. i kada to shvatite bice vam puno lakse..
De ljudi hoce te li ga vi zik, ili cu ga ja zik?

- RafaGarros9
- Kontakt:
Kao sto sam i mislio..ostao bez teksta

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest u MC 6-2 6-0 a i u Rimu 6-2 2-6 6-4. Damir ovo mora uzeti jer je najbolji na ovom turniru i jedini Haase mu i možda može nešto, ovo ostalo tanko. Damir ima kvalitet samo za ATP tour što će uskoro i dokazati.RafaGarros9 je napisao/la:Ma u 5 deka on je 2. ne mozes reci da je 1. ako nije,,a ne vidim po cemu je to damir talentovaniji od hase jel mozda to pokazao ili sta..Effenberg je napisao/la:Isti racku mogo je i Damir biti prvi a Haso drugi ionako su u pet deka, ovaj je iskusniji a Damir talentovaniji. Radi par uspjesnih rezultata na nekakvim challengercicima (nikakvim challengerima, i na nekim kvazi ATP turnirima) je taj Haso prvi nosilac. Ovdje Damir mora da ide do kraja, ako je imalo ozbiljan teniser. Njegov zadatak treba da bude solidan igrac za ATP nivo a ove Challengere ako ikad i zaigra da igra jace neke da uleti u formu i da ih osvaja ili finala.RafaGarros9 je napisao/la: Za tvoju informaciju drugi je nosilacsta je on ako nije levat
hahaha daj bolan smijesni ste cuj kvazi ATP turnirima..zar imaju kvazi ATP tur.. a da je damir odradio nesto dobro na tim turnirima bili bi odlicni ..
a sto se tice njegove karijere on ce dozivotno igrati challengere jer on nema kvalitet samo za ATP tur. i kada to shvatite bice vam puno lakse..
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ok.evo ti primjera i Brown je dobijao Nadala i znaci li to da je bolji i talentovanjiji igrac- jednostavno receno NE.Unofficialpage je napisao/la: Jest u MC 6-2 6-0 a i u Rimu 6-2 2-6 6-4. Damir ovo mora uzeti jer je najbolji na ovom turniru i jedini Haase mu i možda može nešto, ovo ostalo tanko. Damir ima kvalitet samo za ATP tour što će uskoro i dokazati.
Neee Haase je najbolji na ovom turniru a jedino mu Damir moze nesto sto nam i pozicija nosilaca i govori.
Cuj ima kvalitet samo za ATP tur. pa on ne moze ni celle. osvojiti kako treba...prije 3 god. vi ovdje pisete da ce on uskoro dokazati da vrijedi za ATP pa i dalje nista..
Ne igraju samo Damke i Haso, pitat ce se nesto i Stru(m)ffa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.