Ne koristim politiku nego tvoj smiješni raspali klubić. Da ja tebi kažem da ne koristiš okolna zapadnohercegovačka sela ti točno nebi znao šta napisati. Haj vrati se kat niže i pričaj bajke kako iz dana u dan sve vise i vise napredujeteNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne budi mali zatupljeni berac maslina iz gornjeg ograđenika koristeći non stop politiku ili vjeru kao pokušaj odgovora dok ti debela kobasica udara u želudac kroz debelo crijevo![]()
samo prelomi u svom duhanskom mozgiću da nisu devedesete godine prošlog vijeka kada se šutilo i klimalo glavom sa lažnim osmjehom na cifa. Znas i sam da u Velezu ni jedan clan upravnog odbora nije u politici sekunde a da ne pricamo o nadzornom odboru gdje su Dusko Mara i Čorba. Nemoj da te iznenađuju ovakve stvari jer ce ih sa pozitivnim stvarima koje se slazu na svoje mjesto biti jos vise. Velez je klub normalne raje i za njega se navija iz srca a ne po naređenju. Znam da to neces nikad osjetiti ali bar da ti dam sliku da pokusas zamisliti. Haj bekicu acovicu saskograd zrinjo05 i jos 650 banovanih nickova žibje dosadan si ko dijareja. Ne limvo brnjoze
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Prvi i jedini mostarski šampion
Sirotinjo i Bogu si teskaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi škutora što se hvataju za neke klipove od prije 10 godina dok im gradonačelnik dobija Veležovu člansku![]()
vraćaju se ptice u svoje jato. Ja mislim da je Ljubomir polira svako pola sata i gleda u svoj prelijepi grb
![]()
Gradonačelnik Bešlić izrazio je zadovoljstvo razgovorom s čelnicima Veleža, istaknuvši da se radi o ljudima s poštenim namjerama.
– Poželio bih ovim ljudima da ustraju u svojim namjerama da izvedu Velež na pravi puta, da Velež ponovno bude ponos Mostara i ja sam uvjeren da će u tome uspjeti – kazao je mostarski gradonačelnik.
Nego brato posto popularnost nikad niste imali bez obzira na titule vratite se starim sportskim aktivnostima ono bacanje kamena s ramena i onoj vasoj najtradicionalnijoj disciplini "penjanje na lojevo drvo" kad ga namažete lojem i verete se na njega![]()
![]()
![]()
Podveleski cobani
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro si napisao za krmka. Vidi se da je karakter staroga kova i dobrog humora. Nije tesko primjetiti da je odrastao u Mostaru i gajio ljubav prema Velezu. Vjerovatno u njemu jos ima osjecaja prema onome urbanom Mostaru gdje su zajedno zivjeli i navijali za Velez, tamnoputi i bljedoliki mostarci.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moram brato ali vjeruj da mi je zao trositi slova na ovakve kvaziprovokatore. Nemu je najveca kazna mrznja koju ima u sebi a zna da mu ne pije vode. Neka se ugleda na krmka i nek mu ovaj da instrukcije kako se zayebavati a da se ne koristi politika,vjera ili desavanja sa dolaskom osmanlija. Ono za ne povjerovat koji šošon. Nije mi zanimljiv sekunde. Ne vidim kvalitet za raspravuVirtu4l je napisao/la:brato meće, ne vadi
Pozdrav za @krmka i @pastrmku
@krmak nije, niti ce ikada biti moler!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Miske kaže Niče, oni Kant, Miske Niče, oni Kant.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
"Hajde da se dogovorimo! Da vam ne platimo nista, a ko' vi zadovoljni!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Proslo je vrijeme kad je "radnicki" klub mogao gaziti igrace i stavljati ih u nehumane uslove! Bogicevic je prvi skupio hrabrosti, kapa momku do poda! Momci imaju jos 2 godine ugovora, ne mogu sad nigdje, ne bih ni ja pristao na sicu!Probisvjet je napisao/la:"Hajde da se dogovorimo! Da vam ne platimo nista, a ko' vi zadovoljni!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Momci mogu iz Zelja samo ako neka ekipa plati odstetu .
Dobru sliku Zeljkan salje svim igracima koji budu sa njima pregovarali u buducnosti! Za 7 kola te prekrize i onda u juniore ides i jos se otimaju s tobom do zadnje marke. Pure class!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
boze sacuvaj ovog husica
ni zeljo nije nista bolji, ali husic misli da je ronaldo pa trazi ovolike pare 
- Probisvjet
- Kontakt:
Moraju nekoga tjerati, otpustati, proglasavati tehnoloskim viskom, slati na biro... Sada nece smjeti otjerati trenera, pa ce igrace otpustati. Mozda uskoro otpuste i prodavaca koji je trebao raditi u trfici na evropskoj Grbavici.joker90 je napisao/la:Dobru sliku Zeljkan salje svim igracima koji budu sa njima pregovarali u buducnosti! Za 7 kola te prekrize i onda u juniore ides i jos se otimaju s tobom do zadnje marke. Pure class!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije Ronaldo, samo trazi svoje pare za ugovor koji je validan.dobrinja1 je napisao/la:boze sacuvaj ovog husicani zeljo nije nista bolji, ali husic misli da je ronaldo pa trazi ovolike pare
Cak su ovi koji uzmu 5 plata umjesto 15 glupi. Ne bih uzeo nista ispod 15 po ugovoru koji sam potpisao.
Sada je tesko naci ekipu, moras cekati januar, a i tada je upitno ko te hoce jer nemas utakmica i nemas forme za kompetitivne utakmice u prvenstvima.
Trebali smo učiti na tuđim greškama, npr. greškama mlađeg sarajevskog prvoligaša, oni su dali milione na raskide ugovora i na kraju im Peroni bude pojačanje jer niko drugi neće kod njih... ali jok, moramo mi učiti na svojim greškama. Uprava napolje.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Momci imaju podrsku od svakog normalnog covjeka,postoji sad sindikat koji stiti prava igraca tako da mislim da od izivljavanja nad igracima vise nece biti nista.Samo traze svoja prava momci i treba stati iza njih...
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kazu? "Izvinite mi se zahebali kada smo sa vama potpisivali ugovor."starina je napisao/la:Momci imaju podrsku od svakog normalnog covjeka,postoji sad sindikat koji stiti prava igraca tako da mislim da od izivljavanja nad igracima vise nece biti nista.Samo traze svoja prava momci i treba stati iza njih...
Kažu "uzmite tri plate i potpišite ovdje, u suprotnom ćete dvije godine trenirati sa juniorima, dolaziti na svaki trening u zakazano vrijeme, raditi sve što klub kaže, ako to prekršite - ugovor više ne važi".
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Senad Husic bi kao i Bogicevic mogao postati simobol otpora! Otpor radnika koji se za svoj hljeb posteno bori i otima sa tiraninom i milionerom kao Senad Cmar Misimovic!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Njima je svakako trenirati, samo sto ce daleko lakse dobiti platu i uz manje muke. Daleko je zima, a ogroman trosak za Zelju.Virtu4l je napisao/la:Kažu "uzmite tri plate i potpišite ovdje, u suprotnom ćete dvije godine trenirati sa juniorima, dolaziti na svaki trening u zakazano vrijeme, raditi sve što klub kaže, ako to prekršite - ugovor više ne važi".
Cuj 3 plate, haha.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MocMahale444
Jole peglas paša 
Navalio na Zelju a ovi sitni posoljeni se kace ko za konjska kola.
Navalio na Zelju a ovi sitni posoljeni se kace ko za konjska kola.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.