Čekaj malo, to da je neko čist pred Zakonom, ti me uveravaš time što nije sankcioniran od 3. najgore pravne države EU i organizacije u kojoj su prije godinu dana smijenjeni čelni ljudi zbog korupcije?BigBigBang je napisao/la:Ako krsi zakon zasto ih onda ne optuze i osude. ZAsto se uskok bavi nekakvim ugovorima i transferima u kojima nista insu mogli dokazati krsenje zakona jer da jesu valjda bi podigli optuznicu kad imaju ovde kako ti kazes visestruko krsenje zakona?bazero je napisao/la:GNK Dinamo krši Zakon o udrugama jer nije svim članovima osigurao pravo na izbor,BigBigBang je napisao/la:Meni nije jasno koga ste to vi nasamarali argumentima?Misevi koji se ponavljaju ko papagaji a kad im postavis konkretno pitanje usute se i ne odgovaraju pa se onda poslije nekog vremena vrate ponovo sa istim ublehama i teorijama.
GNK Dinamo krši Zakon o sportu jer je (ex) predsjednik sklapao ugovore s igračima što direktno što preko svog sina,
GNK Dinamo krši svoj statut (nemogućnost prisustva skupštinama, neizbacivanje članova tijela koji su u posljednje tri godine kažnjavani za kaznena djela, itd.)
Izvoli, kontraargumentiraj...
Nekoliko puta sam postavio pitanje kada ce Dinamo biti izbacen iz evropskih takmicenja uslijed kako vi kazete loseg poslovanja u minusu i zaduzivanja?
Prica vam je toliko klimava pa me i ne cudi sto je Mamic toliko dugo tu...
Naravno od samaraca argumentima ja dosada nisam dobio nijedan jedini odgovor na pitanja, toliko o njihovim samaranjima![]()
Pa ti si prvi tvrdio da je Glavonja nogometni menadžer a po Zakonu o sportu ne bi smio biti.
Jednostavno me uvjeri da ja kao član kluba imam pravo glasa, da Zdravko nije menadžer i da je npr. Ferenčak kao pravomoćno osuđen - izbačen iz Skupštine.
Btw, protiv Debila je podignuta optužnica.