U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lakoste
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Lakoste » 07 sep 2016, 16:45

Ma realno niste u pravu. Ako se covjek rodi u Hrvatskoj familiji i osjeca se ko Hrvat normalno je da ce prije igrati za njih nego za BiH. Pa i ja da sam rodjen u Spaniji i da mi je ta Spanija pruzila sve opet bih izabrao Bosnu jer se osjecam ko Bosanac. Ne treba biti licemjer, isto ko sto je Sei opcija bila Bosna iako je mogao igrati za Elf tako je vjerovatno i za malog Karacica. Ne treba nikog siliti da igra za nesto sto mu nije u srcu.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 07 sep 2016, 16:49

High je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
High je napisao/la:Bujrum, nek probere. :) :)
Sta da probere ha ha, neka se nosi u 3 lijepe pm ako zeli.
Svakako ima izbor, kao i svi ostali.
Što si to mekan kako si se vratio s robije :kafa: za ostalo se slazem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

High

Post Postao/la High » 07 sep 2016, 16:50

MocMahale444 je napisao/la:
Što si to mekan kako si se vratio s robije :kafa: za ostalo se slazem.
Zindan smiri insana. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 16:51

Da, ali ko je uložio u njegov razvoj, prošao je sve mlađe selekcije BiH, zauzima je nekome drugome mjesto u timu. Opet kažem, šta god uradi njegova stvar, ne trebamo se ljutiti ni sekunde na momka ako izabere Hrvatsku. Meni je gori Alen Halilović, ne radi sebe, nego radi oca mu koji je ispao kreten i interesdžija.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 sep 2016, 16:53

Neutral je napisao/la:Da, ali ko je uložio u njegov razvoj, prošao je sve mlađe selekcije BiH, zauzima je nekome drugome mjesto u timu. Opet kažem, šta god uradi njegova stvar, ne trebamo se ljutiti ni sekunde na momka ako izabere Hrvatsku. Meni je gori Alen Halilović, ne radi sebe, nego radi oca mu koji je ispao kreten i interesdžija.
Ma sta su ulozili?? Zrinjski je u njega ulozio a znamo kako je Zrinjski opredjeljen.
Tom logikom bi Pjanic trebao igrati za Luxembrug, Kolasinac za Njemacku i da ne nabrajam dalje. Ako je momku Hrvatska u srcu nema nista lose u tome da igra za njih.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 sep 2016, 16:54

Neutral je napisao/la:Da, ali ko je uložio u njegov razvoj, prošao je sve mlađe selekcije BiH, zauzima je nekome drugome mjesto u timu. Opet kažem, šta god uradi njegova stvar, ne trebamo se ljutiti ni sekunde na momka ako izabere Hrvatsku. Meni je gori Alen Halilović, ne radi sebe, nego radi oca mu koji je ispao kreten i interesdžija.
Nema veze bolan,ima boga, gdje je sada Alen i otac mu...
Niti kluba klubom a iz repke ga izbacili...jos frajer nece za mlade da igra :lolno:
Sve dodje na naplatu :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 07 sep 2016, 16:55

solinas je napisao/la:
Neutral je napisao/la:To bi bio idealan scenarij, ali u zemlji nedjela, interesa i vitalnog nacionalnog interesa nema šanse. Da im ne trebaju glasovi u svojim državama, davno bi Hrvati ukinuli to. U nekoliko su navrata rekli, počevši od Mesića da Hrvati trebaju gledati Sarajevo kao svoj glavni grad, a ne Zagreb, ali šta se tu može kada im trebaju glasovi kada dođu izbori, a zna se za koga glasa narod ovdje u Hrvatskoj :)
Sta nas briga za Hrvatsku,mi to trebamo napraviti uvesti zakon od 1.1 2017 Do tada neka se odluce.
Ako se odluci za putovnicu ukinuti sva prava koja ima i dodijeliti status stranca i tako ih i tretirati.
Solinas izvini brate al il si jako mlad ili si jako glup
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 sep 2016, 16:57

xxh2o je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Neutral je napisao/la:To bi bio idealan scenarij, ali u zemlji nedjela, interesa i vitalnog nacionalnog interesa nema šanse. Da im ne trebaju glasovi u svojim državama, davno bi Hrvati ukinuli to. U nekoliko su navrata rekli, počevši od Mesića da Hrvati trebaju gledati Sarajevo kao svoj glavni grad, a ne Zagreb, ali šta se tu može kada im trebaju glasovi kada dođu izbori, a zna se za koga glasa narod ovdje u Hrvatskoj :)
Sta nas briga za Hrvatsku,mi to trebamo napraviti uvesti zakon od 1.1 2017 Do tada neka se odluce.
Ako se odluci za putovnicu ukinuti sva prava koja ima i dodijeliti status stranca i tako ih i tretirati.
Solinaš izvini brete al il si jako mlad ili si jako glup
Ne prosipaj ni ti svoju "pamet"itekako znam sta je potpisano izmedju BiH Srbije i Hr.
Ja govorim sta treba i sta bi uradio,a za njima se popisam na zakon,na dejton, i sporazume.
R BiH. :bih:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 16:59

Lakoste je napisao/la:
Ma sta su ulozili?? Zrinjski je u njega ulozio a znamo kako je Zrinjski opredjeljen.
Tom logikom bi Pjanic trebao igrati za Luxembrug, Kolasinac za Njemacku i da ne nabrajam dalje. Ako je momku Hrvatska u srcu nema nista lose u tome da igra za njih.
Uložili su 5x mjesto u prvih jedanaest U17
Uložili su 5x mjesto u prvih jedanaest U18
Uložili su 10x mjesto u prvih jedanaest U19
Uložili su 2x mjesto u prvih jedanaest U21

Pozvan je i u A repku, ali se povrijedio.

Uloženo je vrijeme, rad trenera s njim od strane reprezentacije BiH, a najvažnije od svega je što je uzeo mjesto nekome drugome ko je tu mogao biti da stekne potrebno iskustvo koje će mu biti neophodno za prelazak iz juniora u seniore. Iskustvo, koje ne možeš steći tek tako, iskustvo za koje su potrebne utakmice.

Ne znam što spominješ klub, kakve veze ima klub ovdje?

Ne znam također što spominješ logiku kada sam ja ovdje prvi spomenuo primjere Ozila, Gundogana, Sahina i Calhanoglua, te primjer Kolašinca. Sve je to okej, ali mi nemamo bazu igrača kao što to ima jedna Njemačka, a Miralem je od 17 godine rekao da želi igrati za BiH, nije "zavlačio" Luxemburg, umalo da ostanemo bez njega radi famozne afere pasoš. Imaš njegovo uključivanje na Face tv, kada je umalo zaplakao radi toga :)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 sep 2016, 16:59

"Tačno je da je bilo kontakta, ali samo odbio takvu mogućnost. Rođen sam ovdje i branit ću za BiH. To je sve što mogu reći", jasan je bio Karačić.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/karaci ... ook+status

A oni sto su vec poceli pljuvati po momku nek ga ganola :guz: :beba:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2016, 17:00

I da je odabrao Hrvatsku ne bi imao ništa protiv. Ako je ovo istina svaka čast momku :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2016, 17:04

Lakoste je napisao/la:
Ne mozes to nikako porediti. Pjanic i Kolasinac su samo stjecajem okolnosti rodjeni tamo. Nismo oteli Muller-a. Ovaj nema ama bas nikakve veze sa doticnom zemljom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 sep 2016, 17:06

TMovac je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:
Ne mozes to nikako porediti. Pjanic i Kolasinac su samo stjecajem okolnosti rodjeni tamo. Nismo oteli Muller-a. Ovaj nema ama bas nikakve veze sa doticnom zemljom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ja, nema on nikakve veze sa Hrvatskom...

Helem, nebitno, momku svaka cast, veliki je potencijal. Daleko bolji golman od Pirica.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2016, 17:07

Lakoste je napisao/la:"Tačno je da je bilo kontakta, ali samo odbio takvu mogućnost. Rođen sam ovdje i branit ću za BiH. To je sve što mogu reći", jasan je bio Karačić.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/karaci ... ook+status

A oni sto su vec poceli pljuvati po momku nek ga ganola :guz: :beba:
:clap:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 sep 2016, 17:53

Ma to je Ivan Karačić sredio da igra za nas :D :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 07 sep 2016, 17:58

FoSte95 je napisao/la:Ma to je Ivan Karačić sredio da igra za nas :D :D
Znaci propao pokusaj srednjeg brata Igora... :mrgreen:

Bravo Gorane, samo naprijed! Pokazi sta umijes u Adanasporu pa onda lagano u zapad za koju godinu. Ima eu-drzavljanstvo tako da bez problema ga moze neki veci klub uzet i ne morat se brinut da ce popuniti kvotu sa non eu-igracima. :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 00:42

http://www.in.dex.hr/sport/clanak/mladi ... 18015.aspx

Izbrišite tačno između in i dex, komentari su dobri, najjači je:

Alen Špoljar · Works at ITEL, obrt za izradu svijeća
Strasno, igral bu za zemlju u kojoj je rodjen. Kak ga nije sram?

Svaka čast Alenu :clap:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 sep 2016, 20:41

Prijateljske utakmice „U-19“ reprezentacije BiH sa Makedonijom

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće u Skoplju dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Makedonije. Prvi meč na programu je 13. septembra u 17.00 sati, a drugi 15. 9. 2016. u 11.00
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 sep 2016, 23:17

Ljudi kolike su šanse da neki od ovih naših juniora sa ovog spiska, a koji "igraju" za BuLi klubove, zaigraju nekada za prve timove tih klubova?
Mislim, evo Sandy, čini mi se iz BvBa završi u Wuppertaleru koji igra čini mi se 4.ligu Njemačke, i nije jedini takav ... Je li to za očekivati i kod Mustafića, Demirovića i ostale ekipe iz Njemačke ili bi neki od njih mogao iznenaditi pa bar da ostane u Bundes ligi u seniorima ? :D

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 sep 2016, 23:34

bavarian_bk je napisao/la:Ljudi kolike su šanse da neki od ovih naših juniora sa ovog spiska, a koji "igraju" za BuLi klubove, zaigraju nekada za prve timove tih klubova?
Mislim, evo Sandy, čini mi se iz BvBa završi u Wuppertaleru koji igra čini mi se 4.ligu Njemačke, i nije jedini takav ... Je li to za očekivati i kod Mustafića, Demirovića i ostale ekipe iz Njemačke ili bi neki od njih mogao iznenaditi pa bar da ostane u Bundes ligi u seniorima ? :D
Dovoljno je da pogledas statistiku th igraca u omladinskim ligama i sve ce ti biti jasno, ja npr. pratim ovog malog Hadzica od prosle godine kada je igrao kadetsku ligu i bio je ubjedljivo najbolji strjelac Bayerna, i bolji strjelac od svih ostalih reprezentativaca njemacke u16 primjera radi, ove godine presao u stariji uzrat igra za juniore i vec je poceo zabijati golove odma na pocetku prvenstva, sto ti dovoljno govori, mali Demirovic je solidan potencijal, igra relativno dobro za mladji uzrast Lepziga, i njega sam malo pratio ali nije on taj potencijal da dobaci dalje od mozda 2.bundeske, Mustafic nije vrijedan spomena, njega neki menadzer gura i on ce zajedno sa Husicem da zari i pari regionalnom i oberligom xD

Sve u svemu u Hadzicu imamo potencijalni dragulj bh nogometa samo da ga povrede zaobidju, usudit cu reci jedan od najvecih potenijala u njemackoj u svom uzrastu sto nije mala stvar, mislim da je i na evropskom prvenstu za BiH pokazao o kakvom se igracu radi, naprosto odskace od svih nasih barem za 2 klase , sva sreca pa mu je otac patriota i igra za nas vec od kadetskog urasta a ne kao ostali ''patriJoti'' sto prvo gledaju mogul se uvalit Njemcima :bih:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, denza, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Honorar, invincible1921, Sheyi i 43 gosta.