PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Pecnes'' im istinom, i ljepotice se povlace s teme... Emoji bombasi, nikad necete doci pameti da prvo ispred svojih vrata pocistite, pa onda komsijinu avliju gledate.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Incognito87
- Kontakt:
Prelazi ti ovakva priča u naviku profesore, a to stvarno nije lijepo.High je napisao/la:Umjesto da bacaju bombe na igrališta, pucaju na svoje ili veličaju devedesete, oni kradu čokoladice.

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Dobro je dok se ne puca...Incognito87 je napisao/la:Prelazi ti ovakva priča u naviku profesore, a to stvarno nije lijepo.High je napisao/la:Umjesto da bacaju bombe na igrališta, pucaju na svoje ili veličaju devedesete, oni kradu čokoladice.![]()

I onda aman zaman kad spomeneš Vedrana.Incognito87 je napisao/la:Prelazi ti ovakva priča u naviku profesore, a to stvarno nije lijepo.High je napisao/la:Umjesto da bacaju bombe na igrališta, pucaju na svoje ili veličaju devedesete, oni kradu čokoladice.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Najbolje http://www.menprom.ba/products.aspx?cID=160Incognito87 je napisao/la:Prelazi ti ovakva priča u naviku profesore, a to stvarno nije lijepo.High je napisao/la:Umjesto da bacaju bombe na igrališta, pucaju na svoje ili veličaju devedesete, oni kradu čokoladice.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Sandzolina, Vedrana su ubili U-ovci klasicni, kontas li o cemu pricas?Virtu4l je napisao/la:I onda aman zaman kad spomeneš Vedrana.Incognito87 je napisao/la:Prelazi ti ovakva priča u naviku profesore, a to stvarno nije lijepo.High je napisao/la:Umjesto da bacaju bombe na igrališta, pucaju na svoje ili veličaju devedesete, oni kradu čokoladice.![]()

Neću uopšte o tome da pričam, samo imajte bar neku granicu, podnesite zajebanciju kako valja, a ne k'o hinjare.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Mrtve ne treba dirati, kao što rekoh, nije lijepo.
A profesor često ima običaj takve stvari da spominje.
@Probisvjet ja ipak preferiram Bajru, a i ovi vjerovatno, nego izgleda nije bilo na pumpi...

@Probisvjet ja ipak preferiram Bajru, a i ovi vjerovatno, nego izgleda nije bilo na pumpi...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
Hinjara neko ko kaze istinu? E moj Sandzo, veze ti nemas...ovo za pastete i cokoladice su medijska nagadzanja, a bombasi su puke cinjenice...
- Thetraphak1921
- Kontakt:
HAHAHHAHAHAH HA HAHHAHAHHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHAHAHAHHA
Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Da, lovacka BajraIncognito87 je napisao/la:Mrtve ne treba dirati, kao što rekoh, nije lijepo.A profesor često ima običaj takve stvari da spominje.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nisam ti ja sandžo, ja preferiram plavi jadranbelosevic28 je napisao/la:Hinjara neko ko kaze istinu? E moj Sandzo, veze ti nemas...ovo za pastete i cokoladice su medijska nagadzanja, a bombasi su puke cinjenice...

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jest, jest! Bili dopingovani pastetama punim steroida.Lakoste je napisao/la:Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj.

-
- Kontakt:
Osim jadrana, sta jos preferiras? Puske, bombe, ratne zlocince, filozofijuVirtu4l je napisao/la:Nisam ti ja sandžo, ja preferiram plavi jadranbelosevic28 je napisao/la:Hinjara neko ko kaze istinu? E moj Sandzo, veze ti nemas...ovo za pastete i cokoladice su medijska nagadzanja, a bombasi su puke cinjenice...

- Incognito87
- Kontakt:
Hoćeš imenom i prezimenom i ekipu u kojoj su momci? Kakva nagađanja, gdje ti živiš, pa ovome ima bruku, po' godine možda, samo sad nekome prahnulo da vas izofirabelosevic28 je napisao/la:Hinjara neko ko kaze istinu? E moj Sandzo, veze ti nemas...ovo za pastete i cokoladice su medijska nagadzanja, a bombasi su puke cinjenice...

- MocMahale444
De knjizevnik nauci ovog lipicanera da nije pecnes im, nego pecnes ihbelosevic28 je napisao/la:''Pecnes'' im istinom, i ljepotice se povlace s teme... Emoji bombasi, nikad necete doci pameti da prvo ispred svojih vrata pocistite, pa onda komsijinu avliju gledate.

Hajde bjezi s teme dok nisam otkopcao šlic da te zalijem ko bukvu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne umiješ moj belosevicu, džaba zapinješ k'o dorat, jednostavno ne znaš.belosevic28 je napisao/la:Osim jadrana, sta jos preferiras? Puske, bombe, ratne zlocince, filozofiju
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja bi radije da mi imenom i prezimenom nabrojis bombase sa Bez poraza baze, kad si vec upucen...Incognito87 je napisao/la:Hoćeš imenom i prezimenom i ekipu u kojoj su momci? Kakva nagađanja, gdje ti živiš, pa ovome ima bruku, po' godine možda, samo sad nekome prahnulo da vas izofirabelosevic28 je napisao/la:Hinjara neko ko kaze istinu? E moj Sandzo, veze ti nemas...ovo za pastete i cokoladice su medijska nagadzanja, a bombasi su puke cinjenice...
Samo neko ko nikad nije isao na gostovanja moze se nasmijati na ove glupe fore jos glupljih kozojeba. Za njih mi nije cudno jer znamo svi da oni iz tz ne smiju mrdnuti, ali cude me neki likovi koji se ovdje predstavljaju kao ultrasi.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.