evo samo dok benzinsku opljačkam.
Samo nemoj pucati, ziv bio...MocMahale444 je napisao/la:De knjizevnik nauci ovog lipicanera da nije pecnes im, nego pecnes ihbelosevic28 je napisao/la:''Pecnes'' im istinom, i ljepotice se povlace s teme... Emoji bombasi, nikad necete doci pameti da prvo ispred svojih vrata pocistite, pa onda komsijinu avliju gledate.![]()
Hajde bjezi s teme dok nisam otkopcao šlic da te zalijem ko bukvu.
Imas ti kakav dokaz za toLakoste je napisao/la:Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj.
Moze li pasteta u pola somuna?admirr je napisao/la:Samo neko ko nikad nije isao na gostovanja moze se nasmijati na ove glupe fore jos glupljih kozojeba. Za njih mi nije cudno jer znamo svi da oni iz tz ne smiju mrdnuti, ali cude me neki likovi koji se ovdje predstavljaju kao ultrasi.
Predstavili se ko zrinjevciVirtu4l je napisao/la:RA Čipuljić
Mi igrali u BL-u a vi mislim u Mostaru, u povratku se susreli, vi po gasu. Negdje u blizini Zenice se to desilo.solinas je napisao/la:Imas ti kakav dokaz za toLakoste je napisao/la:Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj.![]()
posto ti ne bi bio prvi put da lazes
I ja mislim da laze, jer poznato je da fufare ne izlaze iz tzsolinas je napisao/la:Imas ti kakav dokaz za toLakoste je napisao/la:Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj.![]()
Znas li ti zasto malo starija generacija Tuzlaka ima jednu posalicu,Manijaci trce pocasni krugLakoste je napisao/la:Mi igrali u BL-u a vi mislim u Mostaru, u povratku se susreli, vi po gasu. Negdje u blizini Zenice se to desilo.solinas je napisao/la:Imas ti kakav dokaz za toLakoste je napisao/la:Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj.![]()
Ako zatrebabelosevic28 je napisao/la:Samo nemoj pucati, ziv bio...MocMahale444 je napisao/la:De knjizevnik nauci ovog lipicanera da nije pecnes im, nego pecnes ihbelosevic28 je napisao/la:''Pecnes'' im istinom, i ljepotice se povlace s teme... Emoji bombasi, nikad necete doci pameti da prvo ispred svojih vrata pocistite, pa onda komsijinu avliju gledate.![]()
Hajde bjezi s teme dok nisam otkopcao šlic da te zalijem ko bukvu.
Zbog cega Fukare ne prate Slobodu kad igra u gostima kod Zrinjskog?KrojcicaHills je napisao/la:ja znam da sam prosle godine kad smo velezu isli setao citav dan po mostaru i na kraju niko kospom nije pogodio autobus a kamoli sta vise...toliko o tom zafrkanom mostaru
Neznam u cemu je fazon oko tog prozivanja za Mostar,kada su i oni bili u Tuzli tek prosle sezoneLakoste je napisao/la:Ne znam za tu al' znam za onu bajku, Fukare otisle u Zapadni Mostar.
LazesLakoste je napisao/la:Mi igrali u BL-u a vi mislim u Mostaru, u povratku se susreli, vi po gasu. Negdje u blizini Zenice se to desilo.solinas je napisao/la:Imas ti kakav dokaz za toLakoste je napisao/la:Cini mi se da su bas na ovom gostovanju Fukare opalile po gasu kad su naletili na HZ, pa se nasi iskalili na benzinskoj.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.