PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 07 sep 2016, 21:42

Lakoste je napisao/la:Prosle godine, kup, uredno se u Mostar islo kombijima al eto...
Prijatelju ima i onih koji su isli u Opatiju osobnim autom, pa se ne hvale. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 07 sep 2016, 21:44

KrojcicaHills je napisao/la:
U mostar ti je uvijek zabrana za sva auta osim autobusa...i tu ne mozes iz naseg grada izaci a kamoli doci do mostara.....poslije travnika niko al niko nece da nas vozi.....kad mislim niko onda mislim da smo 15 dana trazili prevoz i svaku mogucu agenciju pitali i nista.....tek sad je napravljen ugovor i sad cemo imati prevoz.....i sad ce se neko naci pametan da prica kako se uvijek moze naci itd..
Pa bil ti dao autobus, da ti neko kaze da ce u njemu prevoziti koze :?: Sto niste trazili traktore jbg.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 sep 2016, 21:44

Rokoko87 je napisao/la:Ko je fufara taj pichka nije, gerila voli fufare da bije!
voli gerila da pobjegne vise puta....kombi vam ne bi bio taknut da ste stali kod mejdana i tim je prica sa vama zavrsena

da ugovor iz razloga da mi moramo namiriti svu stetu....do sad je to komedija bila jer svaki prevoznik ti trazi pare i od navijaca i od osiguranja..... niko nece bez toga da te vozi jer zna da ce biti stete na busu...ti kao neko ko je najveca budala na ovom forumu to ni ne znas jer nisi nikad bio na gostovanju

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 sep 2016, 21:46

Krojacice, ma kad bi se gledalo da se na gostovanje ide busem nikad se ne bi otislo haman. 90% gostovanja se odradi kombijem :D :D :D :D

Jesu li fukare prosle sezone odradile sva gostovanja sem Mostara????

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 sep 2016, 21:47

Krojcica, pošto si upućen;

Koji trans vam je udarni, onaj crni ili crveni?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 sep 2016, 21:47

Ovo je dokaz koliko su smiješna grupa, qrče se što su nadjačali Gerilu..:(
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2016, 21:50

KrojcicaHills je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Ko je fufara taj pichka nije, gerila voli fufare da bije!
voli gerila da pobjegne vise puta....kombi vam ne bi bio taknut da ste stali kod mejdana i tim je prica sa vama zavrsena

da ugovor iz razloga da mi moramo namiriti svu stetu....do sad je to komedija bila jer svaki prevoznik ti trazi pare i od navijaca i od osiguranja..... niko nece bez toga da te vozi jer zna da ce biti stete na busu...ti kao neko ko je najveca budala na ovom forumu to ni ne znas jer nisi nikad bio na gostovanju
Decko isao sam na gostovanja kad su ti tuzlaci isli sa oslobođenjem na tekme i kakvi ugovori. Ti iznajmljujes autobus a poslovni prostor :rol: stipu nama izvlakuse. Kako Bregava vozi od RA Ultrasa HZ TM. Normala garancija o namirivanju stete ali ugovor :urnebes:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2016, 21:53

Lakoste je napisao/la:Krojacice, ma kad bi se gledalo da se na gostovanje ide busem nikad se ne bi otislo haman. 90% gostovanja se odradi kombijem :D :D :D :D

Stipu ga brate. Nek se prihvati igle i konca vidis da pojma nema. Gostovao u lukavcu jednom i to je to :rol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2016, 21:53

MocMahale444 je napisao/la:Cudni ste ako nikad poslije tekme niste nista klepili (zbog gladi naravno, jer potrosis sve) onda niste navijali I umorili se ostali bez snage I glasa a gladni I odvaljeni ko konji.

Problem je sto se potezu druge teme koje nemaju veze s par **** pašteta :thumbdown:
Mi smo pivo krali jbt, a ne cokolade i pastete. Ne idemo na tavhid, zeleni zedru.

Uostalom, citam i toliko mi smijesno da djeca i debili pisu o gostovanjima, navijanju, tucama, sacekusama, a da ih 97% s ovog foruma nije to profuralo niti fura i dan-danas. I onda cuju poneku pricu, procitaju na drugim forumima o tucama, neodlasku drugih skupina i kobajagi ismijavaju nekoga, a pojma nemaju sta je organizacija, kop, navijanje, rokanje 10 na 15 i sl. Gori su oni koji se upuste u tu pricu sa neznalicama i kospicarima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 sep 2016, 21:54

Lakoste je napisao/la:Krojacice, ma kad bi se gledalo da se na gostovanje ide busem nikad se ne bi otislo haman. 90% gostovanja se odradi kombijem :D :D :D :D

da odradi se siroki i ostalo sa kombijem....al kazem za mostar je nemoguce.....pa prosle sezone primjer nismo otisli u mostar pazi zbog cega....
utakmica se vodi da je u subotu i mi svi znamo da je subota....najava dolaska u cetvrtak rano a nama policija govori da je kasno i da je utakmica u petak...zovemo opet u petak kazu utakmica pomjerena za subotu ali opet nema 48 h i zabrana dolaska..... da ne pricam dalje ovako u biti to je to.... ove godine nisu slali ni dopis ali nismo otisli i to je to veliki minus......

prosle godine mislim da nismo 2 gostovanja prijedor i mostar zapadni

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 sep 2016, 21:54

Vidi vrapcicana vidi pobjede molim te lijepo... I to nakon 25 tekmi....čestitke... Plus gostujuca... Pade poslije borusije i Seona napokon..... Ako ovim tempom pobjeda nastave eto njih nazad već na kraju ovog vijeka.... Ako ne ispadnu, mada čisto sumnjam.... Oni i g u z n i im haveri iz gabele će već nešto dogovorit u toku prvenstva a i taman im je ovaj rang....Imaju ljudi navijače širom svijeta :urnebes: :urnebes: :rol:... Šteta što niko ne dolazi na utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 07 sep 2016, 21:55

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Fukare vazda smijurija bili
Da to bilo ko napisa pa da i prihvatim ali tvoj klub iz seoceta iz okoline Mostara ima bas strasan broj navijacke skupine na utakmicama :damn:
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 07 sep 2016, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 sep 2016, 21:56

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:

Stipu ga brate. Nek se prihvati igle i konca vidis da pojma nema. Gostovao u lukavcu jednom i to je to :rol:
Krojacica je korektan lik. :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2016, 21:58

HElo je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Fukare vazda smijurija bili
Da to bilo ko napisa pa da i prihvatim ali tvoj klub iz seoceta iz okoline Mostara ima bas strasan prosjek navijacke skupine :damn:
Nekoliko godina bez propustenog gostovanja. Odrađivao se Bar i Zlatibor u prijateljskim. Bola bilo u Kaknju zadnje kolo ko vas u citavom jesenjem dijelu a predzadnji u drugoj ligi. 25 vas u krupu otislo a prvi na tabeli :urnebes: :urnebes: bjezi tamo mozete samo ucit od onih momaka kako se voli svoj klub. Ali nemate vi muda
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 sep 2016, 21:59

1 nisam krojacica nego krojcica kao naselje krojcica
2 bio samo na vise gostovanja nego red army kao grupa u zadnjih 7-8 godina da brojim otkako sam na tribini
3 bio sam i kad su se vama samari udarali pa ste trcali policiji da vam vrate stvari

ne volim likove koji nisu iz kuce izasli a nesto pametuju....fukare su zadnjih 7-8 mjeseci u krizi to niko ne spori iz milion razloga ali ce i to proci......

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 07 sep 2016, 22:00

Probajte kontaktirati ovog prevoznika

slika
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 sep 2016, 22:01

staragarda je napisao/la:Vidi vrapcicana vidi pobjede molim te lijepo... I to nakon 25 tekmi....čestitke... Plus gostujuca... Pade poslije borusije i Seona napokon..... Ako ovim tempom pobjeda nastave eto njih nazad već na kraju ovog vijeka.... Ako ne ispadnu, mada čisto sumnjam.... Oni i g u z n i im haveri iz gabele će već nešto dogovorit u toku prvenstva a i taman im je ovaj rang....Imaju ljudi navijače širom svijeta :urnebes: :urnebes: :rol:... Šteta što niko ne dolazi na utakmice
Boli ih tuki, bice trofejniji od nas za par godina, imat ce 2 titule Federalne. :urnebes:

Pastrmka - Krojcica je jedan od rijetkih tuzlaka s ovog foruma koji fura gostovanja, nije od onih koji su 1 protiv Radnickog bili i mozda Radnika 1 i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 sep 2016, 22:02

admirr je napisao/la:Probajte kontaktirati ovog prevoznika

slika
pa ovo ti je jedno 6 citiranje i stvarno nisi zanimljiv....vidis da ignorisem jer nismo na istom nivou

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 07 sep 2016, 22:05

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Vidi vrapcicana vidi pobjede molim te lijepo... I to nakon 25 tekmi....čestitke... Plus gostujuca... Pade poslije borusije i Seona napokon..... Ako ovim tempom pobjeda nastave eto njih nazad već na kraju ovog vijeka.... Ako ne ispadnu, mada čisto sumnjam.... Oni i g u z n i im haveri iz gabele će već nešto dogovorit u toku prvenstva a i taman im je ovaj rang....Imaju ljudi navijače širom svijeta :urnebes: :urnebes: :rol:... Šteta što niko ne dolazi na utakmice
Boli ih tuki, bice trofejniji od nas za par godina, imat ce 2 titule Federalne. :urnebes:

Pastrmka - Krojcica je jedan od rijetkih tuzlaka s ovog foruma koji fura gostovanja, nije od onih koji su 1 protiv Radnickog bili i mozda Radnika 1 i to je to.
Svaka cast ali kao grupa ste kur.ton i mnogo iza RA samo sto nece lik da prizna. Bola prvi na tabeli 25 vas u krupi i 10 u Sirokom. Izbjegli BB. Bola mi u drugoj ligi predzadnji pa je bilo toliko u Gracanici. 150 u travniku,70 u kaknju neki dan. Danas isto ispracena Seona. Ono malo realnosti brato
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 07 sep 2016, 22:07

vi ste **** zadnjih 6-7 godina....kad vas je bilo preko 300 na domacoj utakmici ???eto ajde da vidimo utakmice u zadnjih 6-7 godina
nego vas niko ne prati pa i ne pise ova gostovanja sto fulate jer niste zanimljivi nikome....kad se samo sjetim prosle sezone i onih zastavica dodje mi da placem

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.