Ali nama nikad nije išao neki rezultat u korist i uvijek sve moramo sami izborit.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hajmo Šveđani
samo -9
Ali nama nikad nije išao neki rezultat u korist i uvijek sve moramo sami izborit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I onda se mi ne izborimo. Ta prokleta Litvanija.
Rusi drze tu prednost 10-12 razlike, pasti ce oni u Mejdanu
mogli smo i mi Svedsku dobit s ovom razlikom, jer smo imali takvu prednost, al dzaba kada je pristup bio tanak, jedva smo na kraju dobili.. samo ako zalaganje bude na najvisem nivou, Rusija pada sigurno
mogli smo i mi Svedsku dobit s ovom razlikom, jer smo imali takvu prednost, al dzaba kada je pristup bio tanak, jedva smo na kraju dobili.. samo ako zalaganje bude na najvisem nivou, Rusija pada sigurno
Nema nigdje ulaznica, jaran obis'o cijelu Tuzlu i nista 
Gledam ovu utakmicu, Rusi nepogrjesivi ovih zadnjih napada. Ne daju ovima da se spuste ispod 10 nikako.
Gledam ovu utakmicu, Rusi nepogrjesivi ovih zadnjih napada. Ne daju ovima da se spuste ispod 10 nikako.
opet, s druge strane, Svedska 3/4 igra egal tekmu, ali dzaba kada su ih Rusi uzeli 13 razlike u 1/4 i jos uvijek je ta razlika, sto ce reci da cemo i mi tako proci u 3/4, a realno nemamo snage da mi njima napravimo razliku
Ako Mirza bude na nivou, pobijediti ćemo Švedsku bez većih problema, dok će utakmica protov Rusa biti neizvjesna. Potreban nam je raspoloženi Mirza sa par trica. Švedska nije neki bauk, ali opet smo ih jedva pobijedili u Sarajevu. Patimo se protiv ekipa koje bi trebali pobijediti bez većih problema.
eh kakva je sad situacija u drugim grupama....sa dvije pobjede nema sanse jel tako
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Što je najgore Rusija apsolutno nije ništa posebno u ovom sastavu, ali sa druge strane sasvim dovoljno da se prošetaju kroz ovu grupu. Švedska im se nudila puno puta večeras da ovo ode lagano preko 20 razlike, ali se opet pokazalo da su i Rusi limitirani u rotaciji i da je Karasev apsolutno van forme.
Inače stvarno su usrali sa proširenjem Eurobasketa, prvo što su kvalifikacije ispunili amaterskim ekipama a drugo što će neke od tih ekipa ni krive ni dužne proći na završnicu.
Sa dvije pobjede šanse su sada jako jako male, ali još uvijek zavisi od nekih rezultata.
Inače stvarno su usrali sa proširenjem Eurobasketa, prvo što su kvalifikacije ispunili amaterskim ekipama a drugo što će neke od tih ekipa ni krive ni dužne proći na završnicu.
Sa dvije pobjede šanse su sada jako jako male, ali još uvijek zavisi od nekih rezultata.
Needham je klasa iznad svih naših bekova. A opet imaju ubjedljivo najjaču unutrašnju liniju od svih ekipa u kvalifikacijama Vučević-Todorović-Dubljvić. Još im se potrefilo da Dašić iako je godinu bio bez kluba igra odlične kvalifikacijeesprit24 je napisao/la:Sad gledam crnogorce, i vidim kako je bosa tanjevic izvukao maksimum iz ekipe koja je na vanjskim pozicijama identicna kao i mi, jos mi imamo mirzu
ZELJEZNICAR 1921!
12 trojki Rusi ubacili, koliko su nama ubacili
12 trojki za ovaj nas sastav je nemoguca misija, ne u jednoj, nego u dvije tekme, a mozda i tri :lol:
12 trojki za ovaj nas sastav je nemoguca misija, ne u jednoj, nego u dvije tekme, a mozda i tri :lol:
- Goalgetter
- Kontakt:
Male su sanse.delinjo je napisao/la:eh kakva je sad situacija u drugim grupama....sa dvije pobjede nema sanse jel tako
ne mogu da vjerujem da sam bez karte ostao
nermine ti si kriv, umjesto da kartu kupim, s tobom se ovdje raspravljam
juce sam kupio 7x ulaznika kod CD-shopa Mido. kaže baš lik da je još malo ostalo..
idu po 15 km ko halva
edit: po piku ide i za 2x cenera
idu po 15 km ko halva
edit: po piku ide i za 2x cenera
Zadnja izmjena: Eld0rado, dana/u 07 sep 2016, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
kupio je neki seljo iz okoline tuzle umjesto tebeChinaglia je napisao/la:ne mogu da vjerujem da sam bez karte ostao
neka je, nemam nista protivJHam je napisao/la:kupio je neki seljo iz okoline tuzle umjesto tebe :njanjanja: :njanjanja: :tralala: :tralala:Chinaglia je napisao/la:ne mogu da vjerujem da sam bez karte ostao
svako ima pravo doci i gledat repku
postoje i kod mene izuzeci, kao npr Sloboda i repka, visi cilj jebga
Nikad ta unutrasnja linija ne bi bila jaca od nase, ali pod uslovom da je pravi Mirza tu (sa kraja NBA sezone), uz Jusufa koji ne mase glavom i Kikana koji je uvijek tu da da svoj doprinos u napadu.hamzaTM87 je napisao/la:A opet imaju ubjedljivo najjaču unutrašnju liniju od svih ekipa u kvalifikacijama Vučević-Todorović-Dubljvić. Još im se potrefilo da Dašić iako je godinu bio bez kluba igra odlične kvalifikacije
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
evo nas zadnji od svi drugoplasirani 

Pa KK Bosna rece da mirza zadnju igra u tuzli sto znaci ne ide u svedskuNeutral je napisao/la:Ako Mirza bude na nivou, pobijediti ćemo Švedsku bez većih problema, dok će utakmica protov Rusa biti neizvjesna. Potreban nam je raspoloženi Mirza sa par trica. Švedska nije neki bauk, ali opet smo ih jedva pobijedili u Sarajevu. Patimo se protiv ekipa koje bi trebali pobijediti bez većih problema.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
I @neno je pricao da od nekoga ima takve informacije. E, ako ne ode, taman i dobili Ruse, nek definitivno zavrsi sa reprezentacijom. Nije ovo cirkus nikakav.nerminh74 je napisao/la:Pa KK Bosna rece da mirza zadnju igra u tuzli sto znaci ne ide u svedskuNeutral je napisao/la:Ako Mirza bude na nivou, pobijediti ćemo Švedsku bez većih problema, dok će utakmica protov Rusa biti neizvjesna. Potreban nam je raspoloženi Mirza sa par trica. Švedska nije neki bauk, ali opet smo ih jedva pobijedili u Sarajevu. Patimo se protiv ekipa koje bi trebali pobijediti bez većih problema.
Taj toliko uziva sto reprezentaciji ide lose da jednostavno mi ne pada na pamet citati tamo gdje pise jer se samo iznerviramFederer17 je napisao/la:I @neno je pricao da od nekoga ima takve informacije. E, ako ne ode, taman i dobili Ruse, nek definitivno zavrsi sa reprezentacijom. Nije ovo cirkus nikakav.nerminh74 je napisao/la:Pa KK Bosna rece da mirza zadnju igra u tuzli sto znaci ne ide u svedskuNeutral je napisao/la:Ako Mirza bude na nivou, pobijediti ćemo Švedsku bez većih problema, dok će utakmica protov Rusa biti neizvjesna. Potreban nam je raspoloženi Mirza sa par trica. Švedska nije neki bauk, ali opet smo ih jedva pobijedili u Sarajevu. Patimo se protiv ekipa koje bi trebali pobijediti bez većih problema.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nisam to znao, loše. Mlad je još Musa da bude vođa tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.