Lakoste je napisao/la:staragrada, u TZ je znalo doci vise HZ nego sto je vas bilo pa niste znali gdje da nas smjestite![]()
![]()
![]()
Preko 1000 HZ je doslo ove godine.

Lakoste je napisao/la:staragrada, u TZ je znalo doci vise HZ nego sto je vas bilo pa niste znali gdje da nas smjestite![]()
![]()
![]()
Preko 1000 HZ je doslo ove godine.
Oba, ako im jedan gostujuci navijaci otmu, oni imaju drugiStraus1921 je napisao/la:Oba. Ako jedan padne, imas drugishzna je napisao/la:Hoće li iko više reći koji je udarni fukarama, crveni ili crni trans?
Zna raja sa Alipasina ko suStraus1921 je napisao/la:Ma daj... Mogu i ja stari razred skupiti i nazvati nekim imenom, pri tome birati gostovanja, od zavisnosti kako ce mi neko platiti da odemadmirr je napisao/la:fufareStraus1921 je napisao/la:Ko su fukare ?![]()
Furamo vas fazon20le je napisao/la:Oba, ako im jedan gostujuci navijaci otmu, oni imaju drugiStraus1921 je napisao/la:Oba. Ako jedan padne, imas drugishzna je napisao/la:Hoće li iko više reći koji je udarni fukarama, crveni ili crni trans?
Kiti se tuđim japankama.shzna je napisao/la:Je l' to fazon living on the edge, pa se kitiš tuđim perjem?
Fino sam pitao koji vam je udarni, izgleda da ne znate ni sami..
Brato nije lupetanje kada ti 4000 davola skrsi grad,kad bjezis od manijaka u svom gradu,od hordi skidas udarni sa svoje tribine a ultrasi vam pale autobus,siluju po rodocu i nabijaju strah u kosti. Propustate rizicna gostovanja iako su placena a i na ova sigurnija tipa krupa vas ide po 25 u borbi za titulu. Nije to brato 2 litra dzeka to je istina i stipu ti RA. Vi bi se ugasili da je Sloboda bila u qurcu kojem je bio Velez. Oni su na svakoj tekmi bili zadnjih nekoliko sezona. Mozes im samo polabrnjat i naucit kako se voli svoj klubcarapa je napisao/la:Cuj Ra na svakom gostovanju.Uzmi period od 2007. Pa na ovamo i vidjeti ces ko je koliko puta bio u Tz odnosno u Hercegovini.To sto ovaj bazdiran na 2litra Jacka po komentaru ovdje lupeta nema veze sa istinom.Nego buba i vi se lozite.
I da jedina grupa u BiH koja je izgubila udarni su zucari sa juga.Mislim na nekakav navijacki nacin.
Transove su gubili svi ali samo su zucari izgubili udarni.
Ta "ljubav prema klubu" je najapstraktniji pojam ikada, i ne možeš na osnovu toga rangirati grupe. Recimo, vi ste meni potpuni promašaj od grupe. Ideološki ste izgubljeni, ja volim Mostar, poštujem odbranu gradu, i sve ono kroz šta ste prošli, ali kako vam na istoj ogradi mogu stojati ljiljani i Tito ? Šta to veže Bošnjake sa čovjekom koji je zatirao naziv Bošnjak do sedamdesetih godina. Na stranu odakle sam ja, naravno i ja zamjeram Fukarama mnoge stvari, sreća pa nema više Che Guevare i keltskog križa na istoj ogradi kod Fkr. Ali eto vi ste bolji, pa bi trebali znati nešto o ideološkom usmjeravanju Ultra grupe i tim stvarima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato nije lupetanje kada ti 4000 davola skrsi grad,kad bjezis od manijaka u svom gradu,od hordi skidas udarni sa svoje tribine a ultrasi vam pale autobus,siluju po rodocu i nabijaju strah u kosti. Propustate rizicna gostovanja iako su placena a i na ova sigurnija tipa krupa vas ide po 25 u borbi za titulu. Nije to brato 2 litra dzeka to je istina i stipu ti RA. Vi bi se ugasili da je Sloboda bila u qurcu kojem je bio Velez. Oni su na svakoj tekmi bili zadnjih nekoliko sezona. Mozes im samo polabrnjat i naucit kako se voli svoj klubcarapa je napisao/la:Cuj Ra na svakom gostovanju.Uzmi period od 2007. Pa na ovamo i vidjeti ces ko je koliko puta bio u Tz odnosno u Hercegovini.To sto ovaj bazdiran na 2litra Jacka po komentaru ovdje lupeta nema veze sa istinom.Nego buba i vi se lozite.
I da jedina grupa u BiH koja je izgubila udarni su zucari sa juga.Mislim na nekakav navijacki nacin.
Brato ja ne vidim da sam igdje Slobodu spomenuo. Samo iznosim istinu o fukarama. Sada sto ste vi slijepci ili necete da priznate da sam u pravu to je vas problem. O Slobodi sve pohvale za rad i ono sto su napravili za kratak period.pinoglavi je napisao/la:Pastrmka samo o Slobodi piskara i to uvijek nadoda svoje maste pofino
Boli i mene brato ali volim prcat. Znate me majka mu stara ali se tolike godine primate ko juncipinoglavi je napisao/la:Opet stoji da ispricas pricu onako kako ti odgovara i nadodas
Kad smo bili u federalnoj bolio me qurac za cijelu PL pa tako i za Velež i RA
4000 djavola,--30 godina,probudi se,tito umro 80-te.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato nije lupetanje kada ti 4000 davola skrsi grad,kad bjezis od manijaka u svom gradu,od hordi skidas udarni sa svoje tribine a ultrasi vam pale autobus,siluju po rodocu i nabijaju strah u kosti. Propustate rizicna gostovanja iako su placena a i na ova sigurnija tipa krupa vas ide po 25 u borbi za titulu. Nije to brato 2 litra dzeka to je istina i stipu ti RA. Vi bi se ugasili da je Sloboda bila u qurcu kojem je bio Velez. Oni su na svakoj tekmi bili zadnjih nekoliko sezona. Mozes im samo polabrnjat i naucit kako se voli svoj klubcarapa je napisao/la:Cuj Ra na svakom gostovanju.Uzmi period od 2007. Pa na ovamo i vidjeti ces ko je koliko puta bio u Tz odnosno u Hercegovini.To sto ovaj bazdiran na 2litra Jacka po komentaru ovdje lupeta nema veze sa istinom.Nego buba i vi se lozite.
Velez u vecem qurcu nego je Sloboda bila (a i jos uvijek je), a imate jedva milion duga, mashAllah gradi vam se stadion lagano? Nemoj zezat tebra, mi smo u Federalnoj bili sa preko 8mil duga, blokiranim racunom godinama, niko nije htio ni da prismrdi klubu do dolaska Azmira, i opet je na Tusnju bila fina brojka, nas ludjaka koji smo uvijek tu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato nije lupetanje kada ti 4000 davola skrsi grad,kad bjezis od manijaka u svom gradu,od hordi skidas udarni sa svoje tribine a ultrasi vam pale autobus,siluju po rodocu i nabijaju strah u kosti. Propustate rizicna gostovanja iako su placena a i na ova sigurnija tipa krupa vas ide po 25 u borbi za titulu. Nije to brato 2 litra dzeka to je istina i stipu ti RA. Vi bi se ugasili da je Sloboda bila u qurcu kojem je bio Velez. Oni su na svakoj tekmi bili zadnjih nekoliko sezona. Mozes im samo polabrnjat i naucit kako se voli svoj klubcarapa je napisao/la:Cuj Ra na svakom gostovanju.Uzmi period od 2007. Pa na ovamo i vidjeti ces ko je koliko puta bio u Tz odnosno u Hercegovini.To sto ovaj bazdiran na 2litra Jacka po komentaru ovdje lupeta nema veze sa istinom.Nego buba i vi se lozite.
Vjeruješ li ti sam uopće u ovo što pišešsolinas je napisao/la: U rodocu je bilo 50 ultrasa i 10 slovima deset fukara,i picke nesmiju na sake,gadjaju kamenjem,svaki drugi paliju u rukama ima,i bjeze![]()
ovako je bilopredmetmrznje je napisao/la:Vjeruješ li ti sam uopće u ovo što pišešsolinas je napisao/la: U rodocu je bilo 50 ultrasa i 10 slovima deset fukara,i picke nesmiju na sake,gadjaju kamenjem,svaki drugi paliju u rukama ima,i bjeze![]()