Ne pravdajte se debilu.Covjek pise kako on to zamislja da je bilo,nije on kriv sto je glup ko ku***.
Babatunde je napisao/la:
Fukare, klub se bori za titulu
Pozdrav
Nema sirotinja za to paraProbisvjet je napisao/la:Bolje da su hapili govedji gulas, pa ko' gospoda umakali.Rigoletto je napisao/la:Ljudi su samo gladni bili. Dajte im pastete!
Tu sam ljubavi, popio sam, volio bi da se pricamo ali odradjujes trecu u rudniku veceras. Javi mi kad uzmes godisnjegstaragarda je napisao/la:Al ono kad te počnu vrapcicani prozivat![]()
... Samo čekam da se lojavi jupoldzija uključi u njihovu odbranu... Mos mislit kolko su nisko pali da ih ovi sa kjafirske strane moraju branit
... Al samo kad uhvate Wi-Fi sa brda okolo Mostara jer covke je bio kod vucka da dogovore treći entitet pa ima posla okolo Mostara
![]()
... Kreci se kamenjar u tri smjene kod majoriziranih
...
Izgleda da nam neko prepricava film "300", kontajuci da niko nije gledao.solinas je napisao/la: U rodocu je bilo 50 ultrasa i 10 slovima deset fukara,i picke nesmiju na sake,gadjaju kamenjem,svaki drugi paliju u rukama ima,i bjeze![]()
Zato je vama svaka akcija "300"....nevezano sto su vas leševi ugasili u vakufuThetraphak1921 je napisao/la:Izgleda da nam neko prepricava film "300", kontajuci da niko nije gledao.solinas je napisao/la: U rodocu je bilo 50 ultrasa i 10 slovima deset fukara,i picke nesmiju na sake,gadjaju kamenjem,svaki drugi paliju u rukama ima,i bjeze![]()
Vidi ovog glupana, prava fukara. Samo spominju sukobe i uspjehe drugih navijačkih grupa, jer svojih uspjeha nemaju.. Ah, da.. Moja greška, ipak imate ono kad ste fulili bus koktelom - ogroman uspjeh. Imate ono kad ste čekali jednu grupu a zakamenjali drugu (glupani) - ogroman uspjeh.staragarda je napisao/la: Zato je vama svaka akcija "300"....nevezano sto su vas leševi ugasili u vakufu![]()
Ocekujem druzenje u subotu.predmetmrznje je napisao/la:A gledaj tifoza i rasprave, skupa 6 gostovanja imaju. Djeca vam se smiju reufe
sarajevo...Danas oko 17 sati na mostu kod Skenderije vidljivo napušen muškarac skočio je u rijeku Miljacku, jer je kako Sarajevo365.com saznaje bio potpuno siguran da je vidio ajkulu kako hoće da napada ajkulu.
Alkoholičar beskućnik koji je ovog nesretnika prvi ugledao kako skače pa skočio za njim i izvukao ga na silu iz Miljacke, potvrdio je da je u pitanju mlađi muškarac, koji je prije toga pušio travu kod “tete razapete”.
“Popeo se ko majmun na onu ogradu i zagalamio ajkula, potom je skočio kao da je Stari most u Mostaru u pitanju a ne most u Sarajevu, jeste da sam se napio kao i obično ali sam bez razmišljanja skočio za njim, jer sam ga prije toga skužio kako se drogira.” otkrio je za Sarajevo365.com ovaj pijani beskućnik koji je izvukao napušenog muškarca, a da ni jedan ni drugi nisu zadobili teže povrede, osim par ogrebotina.
Dodao je i to da mu je tokom presvlačenja u ulici Hamdije Kreševljakovića, napušeni muškarac pokušao da objasni, kako je htio da spasi koalu u rijeci jer je bio potpuno siguran da ajkula hoće da je napadne.
+1HausMan je napisao/la:hahah huligani s foruma otvorite temu
Rigoletto je napisao/la:sarajevo...Danas oko 17 sati na mostu kod Skenderije vidljivo napušen muškarac skočio je u rijeku Miljacku, jer je kako Sarajevo365.com saznaje bio potpuno siguran da je vidio ajkulu kako hoće da napada ajkulu.
Alkoholičar beskućnik koji je ovog nesretnika prvi ugledao kako skače pa skočio za njim i izvukao ga na silu iz Miljacke, potvrdio je da je u pitanju mlađi muškarac, koji je prije toga pušio travu kod “tete razapete”.
“Popeo se ko majmun na onu ogradu i zagalamio ajkula, potom je skočio kao da je Stari most u Mostaru u pitanju a ne most u Sarajevu, jeste da sam se napio kao i obično ali sam bez razmišljanja skočio za njim, jer sam ga prije toga skužio kako se drogira.” otkrio je za Sarajevo365.com ovaj pijani beskućnik koji je izvukao napušenog muškarca, a da ni jedan ni drugi nisu zadobili teže povrede, osim par ogrebotina.
Dodao je i to da mu je tokom presvlačenja u ulici Hamdije Kreševljakovića, napušeni muškarac pokušao da objasni, kako je htio da spasi koalu u rijeci jer je bio potpuno siguran da ajkula hoće da je napadne.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, mma_hz, rishovski, Vanja8 i 35 gostiju.