NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Fisher je 2. najveci play ikad. 5 prstenova.
Kako ti plitko posmatraš košarku. I Curry je samo jači tricaš od Paula pa je par puta bolji košarkaš.Epidaurus je napisao/la:Navedite mi samo jedan jedini segemnt kosarke osim zavrsavanja na obrucu (u kojem je Parker mozda i najbolji od svih playeva ikad) u kojem je Tony bolji od Paula. Jedan.
Kad se vrati starim Grevis mode navikama ?
Opet plitko razmišljanje. Poredimo 2 igrača koji su u tome trenutku bili prvi ljudi svojih ekipa.Epidaurus je napisao/la:Fisher je 2. najveci play ikad. 5 prstenova.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Koliko ti nemas pojma o kosarci. Steph je nesto do sad nevidjeno, njegov uticaj na igru zbog tog "samo suta" se ne moze mjerit, prvi igrac kojeg proganjas po citavom terenu sa koliko god igraca treba jer je to fakticki nacin da ga zaustavis. Parker u najboljim danima nije imao ni cetvrtinu takav uticaj. Paul je za klasu bolji kosaraks od Parkera, poredit ga mogu samo navijaci SA i niko drugi. Mogu ti navest i primjer Malonea koji je po svima 2. PF ikad al tebi je Dirk npr veci igrac od njega sto je opet jedna nebuloza.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovo je nesto nevidjeno,a ne Curry.
Jes jbg, bruku puta smo dosad imali priliku gledat igrace koji trice s 9 metara ubacuju ko slobodna. Sve je to normalno.
Znamo da ga podnijet ne mozes, ne moras to iznova dokazivat.
Znamo da ga podnijet ne mozes, ne moras to iznova dokazivat.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije istina,itekako ga respektujem,ali mi ga svakim danom sve vise gade likovi poput tebe.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 08 sep 2016, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
a nije mi jasno kako evo bas njih dvojca forsiraju uvijek pricu o uticaju na dva kraja parketa, a evo kad se prica o cp3 i tonyu prebacismo se na broj prstenova, nema veze sto je tony uticaj u odbrani kao i natpis imena arene na parketu

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam da sam igdje napisao da je Tony bolji igrac od Paula,a vidim i da @Kawhi pominje samo odredjeni period tj.prime jednog i drugog i ko je kakav uspjeh ostvario.
Reds, ocekujemo avatar Duranta u dresu GSW, vrijeme je
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Nop,vjerovatno cu Suarezov, al mi je tlaka to.
Plasis me izjavama u zadnje vrijeme,ko da naginjes prema GSW, nismo jos toliko losi 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Parker od 10-14 najbolji play lige?dobro ovo je stvarno dovoljno da doticnog vise ne shvatim ozbiljno.
Nisam, al me zanima kako će izgledati, malo me uzbuduje to. Mi jos nismo gotovi,ocekujem novu akviziciju u sljedecih tjedan dva, Presti ima nesto u rukavu.Sarmelino je napisao/la:Plasis me izjavama u zadnje vrijeme,ko da naginjes prema GSW, nismo jos toliko losi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jos jedna zrtva nabijanja kompleksa od strane San Antonio Spursa.Reds1234 je napisao/la:Parker od 10-14 najbolji play lige?dobro ovo je stvarno dovoljno da doticnog vise ne shvatim ozbiljno.

L.n. hejteru
Popovich od star igraca napravi da budu dovoljni za njegov sistem. Dok bi od pravih superstars napravio mega zvjezde, prosto.
Cp3 u to doba vazio za top 3 igraca lige a Parker bio bolji
Cp3 u to doba vazio za top 3 igraca lige a Parker bio bolji
Pa sta je cudno, Parker je znaci bio top2 igrac lige.alemsa je napisao/la: Cp3 u to doba vazio za top 3 igraca lige a Parker bio bolji
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Deron je bio bolji od Paul-a svojevremeno. Kasnije se raspao više od Josh Smith-a.
Donnie Darko je napisao/la:Jos jedna zrtva nabijanja kompleksa od strane San Antonio Spursa.Reds1234 je napisao/la:Parker od 10-14 najbolji play lige?dobro ovo je stvarno dovoljno da doticnog vise ne shvatim ozbiljno.
L.n. hejteru
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Eo deblikosa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.