djulba je napisao/la:
Pa nisu se Fukare uključile u AMUS pa da moraju poštovat autorska prava. Boli ih Qrac![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
djulba je napisao/la:
Pa nisu se Fukare uključile u AMUS pa da moraju poštovat autorska prava. Boli ih Qrac![]()
Hoces reci da se zbog toga ne pjeva?SOLINA je napisao/la:adis1980 je napisao/la: Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...![]()
Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.
Plagijat.
Ne treba se non-stop ofirat sa tim saopštenjima.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Valjic nam sudi.
Jeste li procitali saopstenje FFC ?
Slobodo draga,samo ti,samo tebe volimo,volim te slobodo i dr,jesu li i ove pjesme "plagijat" pa se ne pjevaju?Pusti toga brate,svi znate do cega je ovako stanje.Slatinash_7 je napisao/la:Hocu ja reci da se zbog toga ne pjeva ni ta a ni mnoge druge pjesme koje bi vi htjeli vratiti na tribinu..zalosno je da po pricama postoji makar jedno 500 ljudi koji bi se vratili na tribinu ako bi,pa bilo ovo,pa bilo ono,dosao ovaj i otisao onaj,druze skupite se,masa ste,dodjite,povedite,pokazite nama kako treba,ko ce vam sta reci,ko ce otjerati 500 ljudi..realnost je ipak malo drugacija,nit bi vi dosli u tolikom broju nit bi to bilo konstantno,Sloboda je in samo kad igra protiv jacih ekipa i to je to..
Pa ovo je bolan isti tekst..iz istog razloga se ne pjeva vise ona i kada tesko je i kad redas poraze jer je ta od Hz koliko sam ja upucen..
Sta je sa fukarama i ulaznicamatuzlak1987 je napisao/la:Nije mi jasno ovo za Fukare, evo iz saveza kazu da su nekoliko navijackih skupina reprezentacije dogovorili se sa njima za ulaznice i kupili za svoje skupine. Grupe iz Zivinica, Tuzle i Sarajeva. Znaci organizovana grupa iz Tuzle je kupila sebi u paketu ulaznice.
Pa jbg nece niko cekati zadnji dan da ti kupis, pukle ulaznice. Tu si trebao imati mjesec dana covjeka svog koji ce pricati sa njima na vrijeme i koji zna znanje.
Nemaju, nece biti organizovanog dolaska njihovog ..solinas je napisao/la:Sta je sa fukarama i ulaznicamatuzlak1987 je napisao/la:Nije mi jasno ovo za Fukare, evo iz saveza kazu da su nekoliko navijackih skupina reprezentacije dogovorili se sa njima za ulaznice i kupili za svoje skupine. Grupe iz Zivinica, Tuzle i Sarajeva. Znaci organizovana grupa iz Tuzle je kupila sebi u paketu ulaznice.
Pa jbg nece niko cekati zadnji dan da ti kupis, pukle ulaznice. Tu si trebao imati mjesec dana covjeka svog koji ce pricati sa njima na vrijeme i koji zna znanje.
zlajci je napisao/la:Intuicija mi govori da su iz saveza nudili Fukarama besplatno ukaznice, a da su ih ovi odje.bali jer su htjeli da plate po punoj cijeni te je tako ispao nepopravljivi nesporazum.
sve neke povlastice traze nize cijene,prava neka haman ustavom zagarantovana. ...joj sto se brukaju boze sacuvaj....tuzlak1987 je napisao/la:Nemaju, nece biti organizovanog dolaska njihovog ..solinas je napisao/la:Sta je sa fukarama i ulaznicamatuzlak1987 je napisao/la:Nije mi jasno ovo za Fukare, evo iz saveza kazu da su nekoliko navijackih skupina reprezentacije dogovorili se sa njima za ulaznice i kupili za svoje skupine. Grupe iz Zivinica, Tuzle i Sarajeva. Znaci organizovana grupa iz Tuzle je kupila sebi u paketu ulaznice.
Ma vidim da nekima nije jasno pa da rijesimo misteriju.staragarda je napisao/la:zlajci je napisao/la:Intuicija mi govori da su iz saveza nudili Fukarama besplatno ukaznice, a da su ih ovi odje.bali jer su htjeli da plate po punoj cijeni te je tako ispao nepopravljivi nesporazum.![]()
... Nema bit sta drugo....Al kako uvijek ubodes
Kad bi se gledalo sta je plagijat, ko je od koga nesto uzeo ili slicno uradio, mnoge navijacke skupine bi se hladno mogle ugasiti ili partgati reda radi. Eto u BiH se nerijetko znalo uzimati od Grobara ili Delija, pa onda i od grka i ostalih, ali isto tako i kod jakih Grobara mozes naci pjesme uzete od Grka, pa sta!? Ili su Grci uzimali od Grobara, ne znam ko je prvi napravio npr. ovu dole pjesmu (a neizostavni je dio ekipe s' Juga), Grobari ili navijaci Arisa?SOLINA je napisao/la:adis1980 je napisao/la: Mi pjevamooooo i slavimooooooo.. jeza me uhvati...![]()
Sve sto fali ovoj trenutnoj grupi su stare pjesme,vjeruj da bi se raja vratila na sjever.
Plagijat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.