FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa onda nemojcassanova je napisao/la:Mislim da nema potrebe copirati teskt sa pocetne stranice na forum ...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Znas li jesu li potpisale pridoslice i ovi sto im je istekao ugovor?
Zeba, Savić i Gančev na dvije, KArič na jednu.Seyo_TM je napisao/la:Znas li jesu li potpisale pridoslice i ovi sto im je istekao ugovor?
1996
Znam ja na koliko ce potpisati...nego, receno je da ce na toliko potpisati ugovor, a ne i da su potpisali...cassanova je napisao/la:Zeba, Savić i Gančev na dvije, KArič na jednu.Seyo_TM je napisao/la:Znas li jesu li potpisale pridoslice i ovi sto im je istekao ugovor?
hadison je dobio zeleno svjetlo za repku, tako i za nasu tekmu. Nece biti nove stolice postavljene do hapoela, ali je dozvoljeno da se zapad koristi...
- partibrejker1921
- Kontakt:
Niko još nije potpisao ugovor.Seyo_TM je napisao/la:Znas li jesu li potpisale pridoslice i ovi sto im je istekao ugovor?
- Omerbavarac
- Kontakt:

Nema razloga za brigu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta bi sa onom zvjezdicom iznad grba?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
kao i na pocetku prosle sezone kada nije niko potpisao ugovor do odredjenog dana nakon povratka iz izraela ce biti obavljeno uostalom nije ovo sve sto se tice pojacanja tako da ce vjerovatno svi dzematile potpisat.partibrejker1921 je napisao/la:Niko još nije potpisao ugovor.Seyo_TM je napisao/la:Znas li jesu li potpisale pridoslice i ovi sto im je istekao ugovor?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
info?Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
Za zivot cijeli!
- bistrikboy
- Kontakt:
Potpisali u cetvrtak a mi u nedelju igrali sa Celikom,nece nam niko pobjecipile87 je napisao/la:kao i na pocetku prosle sezone kada nije niko potpisao ugovor do odredjenog dana nakon povratka iz izraela ce biti obavljeno uostalom nije ovo sve sto se tice pojacanja tako da ce vjerovatno svi dzematile potpisat.partibrejker1921 je napisao/la:Niko još nije potpisao ugovor.Seyo_TM je napisao/la:Znas li jesu li potpisale pridoslice i ovi sto im je istekao ugovor?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!
Kako bi nam dobro dosli Dzafic i Kutalija!Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ja se nadam da će doći!!!
Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
znaci, ovo je nesto ozbiljnije?? nisu znaci bili na janjetini u Jablanici?pile87 je napisao/la:Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!i da imas dobar izvor informacija!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
Kad se suta ova prijateljska sa Cibalijom.
za satAlipasino je napisao/la:Kad se suta ova prijateljska sa Cibalijom.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.