Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Vrijeme je da svoju Nakamuru provozam malo, nisam odavno 
Kakav ti je to ogavan avatar? Najgora kombinacija, kabadahija i najmanji sin.Neutral je napisao/la:Vrijeme je da svoju Nakamuru provozam malo, nisam odavno
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kabadahija 
zna li neko jel moguce promjeniti na nas jezik na stranici ebay kad se registrujes ?
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!
Avatar koji govori sam od sebe Dolje na koljena.Kawhi je napisao/la:Kakav ti je to ogavan avatar? Najgora kombinacija, kabadahija i najmanji sin.Neutral je napisao/la:Vrijeme je da svoju Nakamuru provozam malo, nisam odavno
Nista od vozanja, guma izdusena, pumpa moze biti bilo gdje, tuga.
Vidim kolega pod nikom momciluk jako aktivan na ovoj temi, steta sto je trol i u gnjavatorima, imao je malac potencijala.
Valjda ga neko nekad citira da se koji put nasmijem.
Valjda ga neko nekad citira da se koji put nasmijem.
Opet si se bolan navuko na forum nakon dugog boravka u komuni, nevalja ti to.
This time next year we'll be millionaires.
Čuvaj paštetu.
BMK bicu dovoljno placen da jedem teletinu 3 put dnevno.Neutral je napisao/la:Čuvaj paštetu.
Nego u kojima naseljima redovno ima vode i kakve su cijene stanova. Posebno na Pofalićima me interesuje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
I sve ne valja ZDAHeller je napisao/la:BMK bicu dovoljno placen da jedem teletinu 3 put dnevno.Neutral je napisao/la:Čuvaj paštetu.
Nego u kojima naseljima redovno ima vode i kakve su cijene stanova. Posebno na Pofalićima me interesuje
Kakva crna ZDA, ovo je strana firma. Ne radim s našim ****. Šef će mi bit Čeh.
Nullius in verba
- Donnie Darko
- Kontakt:
zašto ne mogu na youtubu naći justin timberlake - baška ona baška ja klip, jedan od najvećih klasika u historiji interneta i moj go-to video za oraspoložavanje
život više nema smisla
život više nema smisla
Ko je dopustio da Čeh bude tu
Znaš za koga ćeš glasati @Heller
Znaš za koga ćeš glasati @Heller
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Da ti ovdje ne zavrsis.Heller je napisao/la:Kakva crna ZDA, ovo je strana firma. Ne radim s našim ****. Šef će mi bit Čeh.

SlevinKelevra je napisao/la:Da ti ovdje ne zavrsis.Heller je napisao/la:Kakva crna ZDA, ovo je strana firma. Ne radim s našim ****. Šef će mi bit Čeh.![]()
Nullius in verba
Deleted je.Donnie Darko je napisao/la:zašto ne mogu na youtubu naći justin timberlake - baška ona baška ja klip, jedan od najvećih klasika u historiji interneta i moj go-to video za oraspoložavanje
život više nema smisla
https://www.youtube.com/watch?v=yisWLmn ... 8DC9F57B9E
Dva izbrisana klipa ovdje, jedan je najvjerovatnije Justin.
kao sto obecah...
helem, uslikao sam nekih 10-ak slika.
1. o stepenju obrazovanja mladih, kao i poznavanju politickih zbivanja tog vremena.
helem, uslikao sam nekih 10-ak slika.
1. o stepenju obrazovanja mladih, kao i poznavanju politickih zbivanja tog vremena.
Zadnja izmjena: sekerbay, dana/u 08 sep 2016, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Jabroni, napoleon72 i 9 gostiju.