Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Yucca
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Yucca » 08 sep 2016, 14:42

IlCapitano@

Marotta je sam potvrdio ono sto smo pricali da se zakasnilo sa dovodenjem veznjaka tj nismo imali nikakav plan dovodenja istog tako da je suplja bila ta prica da imamo spremne zamjene ako Pogba ode,jer eto Witsel se pojavio u zadnjem trenutku i naravno izvisili smo

Sto se tice Matuidia on nije ni bio realna opcija da ga dovedemo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 sep 2016, 15:19

Yucca je napisao/la:IlCapitano@

Marotta je sam potvrdio ono sto smo pricali da se zakasnilo sa dovodenjem veznjaka tj nismo imali nikakav plan dovodenja istog tako da je suplja bila ta prica da imamo spremne zamjene ako Pogba ode,jer eto Witsel se pojavio u zadnjem trenutku i naravno izvisili smo

Sto se tice Matuidia on nije ni bio realna opcija da ga dovedemo
Šta je potvrdio? Ono vaše očajavanje sigurno nije.

I ja sam rekao da se mogao dovesti veznjak i da je trebao doći, ali da nije smak svijeta i da ima zimski rok da se dovede pred najbitniji dio sezone.
IlCapitano je napisao/la:
Marotta on the mercato:"Not everything went as we hoped, but we are very satisfied. Because we have achieved many of our objectives. Witsel was an opportunity that emerged, and with the collaboration of Zenit we submitted the player to a medical. In the end Zenit were unable to sign a replacement, so we consider this to be merely a delayed move."
:thumbup:
Marotta on Matuidi:"We negotiated with PSG but it did not close, as there are dynamics between player & club that we can’t get into. Matuidi expressed the desire to come and play with us, but he was not our player and quite rightly PSG held on tight."
Marotta:“I hope we don’t buy anyone in Jan, as that will mean the current squad did brilliantly, but the aim of Juve is to improve always. The Jan window is complementary to the current squad, so it’s early to say, but we are keeping an eye on various situations."
Marotta "We are very grateful to Lichtsteiner for all he has done, but the thing about a football team is there’s competition for places. All players should be happy when champions arrive, as it strengthens the team and increases chances of success. He cannot take part in the early phase of the tournament, but could potentially come back in later. His contract is about to expire, but we do have an option to extend it. This is not a disciplinary move."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 sep 2016, 15:38

Kojeg ces ti vrhunskog veznjaka dovesti u Januaru i da moze igrati LP

Nemoj mi samo reci da je Witsel taj kojeg zeljno iscekujemo :kafa:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 sep 2016, 15:46

Da, Witsel. Ako nije Witsel taj što ste onda digli frku kad nije došao?

Ja vjerujem da će on postati odličan igrač kod nas, kao i mnogi prije njega. Nije prva opcija, ali je najbolja trenutno.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 sep 2016, 15:53

IlCapitano je napisao/la:Da, Witsel. Ako nije Witsel taj što ste onda digli frku kad nije došao?

Ja vjerujem da će on postati odličan igrač kod nas, kao i mnogi prije njega. Nije prva opcija, ali je najbolja trenutno.

Nije se digla frka sto smo izvisili zbog Witsela jer on nije taj vrhunski igrac tj on je vrlo dobar igrac ali nije vrhunski koji nam treba,nego zato sto smo ispali smijesni i zadnji dan trazili igraca i na kraju izvisili

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 sep 2016, 16:14

Yucca je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Da, Witsel. Ako nije Witsel taj što ste onda digli frku kad nije došao?

Nije se digla frka sto smo izvisili zbog Witsela jer on nije taj vrhunski igrac tj on je vrlo dobar igrac ali nije vrhunski koji nam treba,nego zato sto smo ispali smijesni i zadnji dan trazili igraca i na kraju izvisili
A to znaš kako? Ti bio sa Marottom i vidio ga da sjedi i ništa ne radi do zadnjeg dana prelaznog roka? Daj molim te. :lol:

Matuidi je bio praktično gotov dvije sedmice prije kraja roka i šeik uletio i rekao ne. Real nije htio pustiti nikog od ove svoje trojice niti su oni htjeli otići. Kao što sam i prije par dana pitao - koji je to vrhunski veznjak napustio svoj klub ili skoro napustio za razuman novac, a Juventus ga propustio dovesti? Treba se i drugi klub složiti da pusti svog vrhunskog igrača, milion puta prežvakana priča.

Vjerujete medijima svaku sitnicu i onda izmišljate razloge da popljujete jedan od najusjpješnijih mercata Juventusa ikad. Baš je Marotta fino sjedio na rukama do zadnjih 15 minuta da završi igrača koji nam je trebao. Kriviti njega za to što se Zenit predomislio nakon što je Witsel završio medicinski pregled je u najmanju ruku smiješno.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 08 sep 2016, 16:31

http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/bad-b ... usa/206039

Jesu nasli kad ce opet pocet da vole klub, a htio sam u dresu i duksu ic'. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 08 sep 2016, 18:30

IlCapitano@ nije niko popljuvao mercato ja sam rekao da je Marotta uradio vrhunski posao,ali isto tako je pogrijesio jer nije doveo vrhunskog veznjaka jer smo znali da Pogba odlazi znaci morao se naci veznjak

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 sep 2016, 19:17

Gefufna je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/bad-b ... usa/206039

Jesu nasli kad ce opet pocet da vole klub, a htio sam u dresu i duksu ic'. :mrgreen:
http://www.24sata.hr/sport/ceka-se-jos- ... ver-490290

konačno :D

svi koji ste mislili po karte bitan info, stadion će biti pun

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2016, 19:43

zgmiky je napisao/la:

Ma sta ce puno bit :mrgreen:

Vrace se samo jer su maknute nelegalne crne liste sto je i bio razlog zasto se nije islo.Nista posebno.I dalje mase nece dolaziti na stadion jer se apsolutno nista nije promijenilo u klubu kao sto su i napisali u priopcenju:
...i jasno je svima stavljeno do znanja da mi nećemo i ne možemo pristati na to da se ustroj kluba ne mijenja, da se tek samo zamijene uloge i imena funkcija onih koje smatramo najodgovornijima za udaljavanje kluba od njegovih navijača koje traje desetljećima.Dinamo nije vlasništvo jednog čovjeka, jedne obitelji ili bilo koje skupine ljudi uključujući i Bad Blue Boyse, a pogotovo ne smije biti igračka u rukama političkih elita. Ni s jednim, ni s drugim se nikada nećemo pomiriti. Dinamo je klub koji pripada njegovim navijačima i naša borba će završiti tek onda kada se postave jasni kriteriji u odabiru vodećih ljudi kluba na zadovoljstvo većine navijača Dinama sa svih tribina.
Jedino bi mi zbog svih ovih silnih juventina iz "regiona" bilo drago da na tu prvu protiv Juventusa dođe masa Boysa.Pa hajde momci vi na jug :urnebes:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 08 sep 2016, 19:59

Kolike su sanse da ce BBB napraviti neko sranje? Ipak dolaze nakon toliko godina na stadion...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2016, 20:02

http://www.in.dex.hr/sport/clanak/talij ... 18200.aspx

Izbriši tačku između in i dex.

Ima li neko detaljnije informacije oko ovoga?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2016, 20:37

Marvin je napisao/la:Kolike su sanse da ce BBB napraviti neko sranje? Ipak dolaze nakon toliko godina na stadion...
Nikakve.Isprali vam novinari mozak sa pricama o "huliganima".Tko iz razloga što očekuje sranje ne dođe i zaslužuje propustiti utakmicu samo zato što je naivan.

Iako,nejasno je kakva je sada situacija s Tattinim placenicima s obzirom da se Boysi vracaju na sjever,a ovi su do sada bili na sjeveru.Za one koji ne znaju vodeci ljudi te placenicke udruge tzv.fun kluba su najveci šljam izasao iz BBBa i isti oni koji su ranijih godina radili nerede po Europi (i zbog kojih se danas prave Boyse proziva),a i danas dolaze sa sjekirama i ostalim priborom na utakmice.Istina do sada samo na gostovanja.Zadnji put kad su u suradnji s klubom pokusali izazvati velike nerede tako sto se njih 30ak smjestilo na sredinu tribine Boysa (kako ne bi svi uspijeli uci na stadion sto bi izazvalo reakciju) koji su dosli u tisucama ovako je zavrsilo:

Najdiscipliniranija grupa na svijetu s obzirom kako se prema njima odnosi.Da nisu ubili bi boga u ovom placenickom smecu.

No ionako svatko tko misli pratiti Juventus ide na istok ili zapad tako da vas se to ne tice.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 sep 2016, 21:44

zgmiky je napisao/la:

Necmeo na dan utakmice, idemo dan ranije haha :) A ti ne zezaj, vec se ponudi da nam nekako pomognes oko karata :)
Max Allegri

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 08 sep 2016, 23:05

SiamoNoi je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Kolike su sanse da ce BBB napraviti neko sranje? Ipak dolaze nakon toliko godina na stadion...
No ionako svatko tko misli pratiti Juventus ide na istok ili zapad tako da vas se to ne tice.
Mislio sam na desavanja van stadiona. Onaj video bas pokazuje tu podjeljenost.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2016, 23:34

Marvin je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
Mislio sam na desavanja van stadiona. Onaj video bas pokazuje tu podjeljenost.
Ma u okolici stadiona nema sanse.Vjerojatno ce biti vise policije nego kad Obama dolazi.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 sep 2016, 23:39

I sta ste skontali, ima li kakva ekipa da ide autom iz okolice Sarajeva. Imam sve sem prevoza (jeftinog :mrgreen: )
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 08 sep 2016, 23:54

Italia je napisao/la:I sta ste skontali, ima li kakva ekipa da ide autom iz okolice Sarajeva. Imam sve sem prevoza (jeftinog :mrgreen: )
Bujrum busem do Tuzle i idemo mojim autom,ovaj jedan ce otpast vjerovatno.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 sep 2016, 00:03

Italia je napisao/la:I sta ste skontali, ima li kakva ekipa da ide autom iz okolice Sarajeva. Imam sve sem prevoza (jeftinog :mrgreen: )
Javi se pp, trojica nas ;)
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 sep 2016, 14:00

Marvin je napisao/la:Da se morate kladiti u zivot,kojem Juventusu bi dali zivot u ruke, trenutnom ili ovom
slika
? :mrgreen:
Ovom kad se uigra 10/10 puta.

Više je samopuzdanja u čitavom klubu da se može do kraja nego tad. Tad je bilo malo čudo što smo došli do finala, sad je realan cilj za ovu sezonu.

Ako ćemo igrače individualno porediti:

Buffon je Buffon. Giorgio i Licht isto. Bonucci je sad duplo bolji i sigurniji nego tad. Sandro bolji od Evre, Pjanić od Pirla, Dybala je tu negdje sa Tevezom mada mi je bolji Paulo jer puno više učestvuje i kreira igru, Tevez je samo trpao, sad imamo Higuaina za to koji je bolji od Morate. Pogba je bio u užasnoj formi u toj završnici jer se tek vratio od ozljede, a Vidal isto ni blizu svom pravom nivou zbog povrede iako opet odličan. Khedira je trenutno u boljoj formi od obojice iako su oni kvalitetniji igrači. Marchisia ćemo tek vidjeti kad se vrati, mada ne sumnjam da će biti odličan.

Klupu da ne spominjem. Tad nam je sa klupe bio vrhunac Pereyra, polumrtvi Llorente i zeleni Sturaro, a sad imaš Mandžukića, Cuadrada, Alves/Licht desno i Sandro/Evra lijevo, Benatia i Rugani umjesto Ogbonne u odbrani, Lemina/Asamoah/Pjaca/ umjesto Sturara, Pereyre i Comana i aBd još jedan vezni u Januaru.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.