niko ne kaze da je on tanak, ali nije kalibar za Zelje. bubice nemaju veze s bilo cim jer u svijetu fudbala imamo milion takvih igraca ali su kvalitetni. on je kvalitet za borac, krupu, ali za Zelju nije. osim trke on nema sta drugo ponuditi, osim sto je trkac, hoce udarit i to raja vole a sto on nema neke koristi u vezi to niko ne gleda. on uopce ne zna kao vezni povuci loptu, odigrati nesto, sve mu se svodi okreni se i dodaj, to mogu i ja igrati.vlakanje je napisao/la:Da se vratim malo na pricu o ugljesi, necete zamjeriti
On je vise nego dobar igrac za ovu ligu ali nije u top 10 veznih koji su igrali pl bh. Kvalitet posjeduje ali sa glavom nije dobarnatjerati ga da trenira se ne moze tek tako, u pitanju je vjecita igra macke i misa koju petrovic nema sanse da igra. Kada mu dodje zuta minuta, ugljesa trci po terenu i gleda koga ce da opali po zglobovima i sl. Bude totalno van kontrole! Sa druge strane sposoban je da napravi nevjerovatne stvari individualno i za ekipu.
E sad, da li zeljo moze da se strpi dok ne pronadje formulu za njega da ga sredi kako treba, to ne znam!
Da li ce petrovic trositi vrijeme i dati mu jos kredita, to sigurno nece! Ako ga je jednom upozorio, sledece je kaznjavanje po dzepu, poslije toga jos rigoroznija novcana kazna a ako ni to ne prodje, onda slijedi pakovanje kofera! Petrovic zbog jednog igraca nece da mijenja pravila.
Ovo govorim jer poznajem obojicu i ako me pitate, mislim da nijedan nece popustiti a epilog ce biti razlaz zelje i ugljese. A ako do toga dodje, prava stvar bi bila bezrezervna podrska petrovicu, bez znakova pitanja na tu, eventualnu odluku.
A sto se ugljese i ekipe borca tice, mene da pitate prije njega bih doveo subica i jovica iz te ekipe. Ugljesa bi bio treci zajedno sa sanicaninom koji je otisao u srbiju.
nama jednostavno trebaju igraci tipa zakarica, subica, zebe, ordagica itd. sve smo te igrace mogli dovesti. na posudbu na posudbu, boze moj. secerovic nije igrac za Zelju, osim snage on nema nista drugo. to se pokazalo da nije isto igrati u radniku i u Zelji. isto vazi za hodzica iz sarajeva, lose do pm, jer su bezveze igraci.
igra radnika se svodila zatvori se, spremni igraci i to je to. nema igre, nema nista.
a kod nas raja trazi da se igra, a ne da se trci ko muha bez glave da neko kaze vidi ga kako je spreman, a on ne zna osutati s 17 metara.