Udaras nisko debilu.Thetraphak1921 je napisao/la:Pa nece valjda ovi iz Tuzle pjevati "Jedna si jedina". To je kao da ja pjevam "Mi smo divovi". Mogu otpjevati na silu, ali niti je moja niti je osjecam kao nesto svoje.solinas je napisao/la:Sto boze pravde,debiluThetraphak1921 je napisao/la:
U znak protesta ce otpjevati "Boze pravde".
Uostalom, sta se kog kurc.a vi iz Beca bunite? Nisam vama nista rekao.
Ma vidis da su stoka solinas, a da neko od nas predje granicu moralisali bi. Pusti seljadijuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Polako, pobit ce se oni medjusobno. Bez nervoze.solinas je napisao/la:Dabogda ti boze pravde u kuci pjevali...yebo ti bog mater retardiranu..a onda onako svi u Becu sto nas ima,dok ne livse ko junica.
I onda moralisu kada neko nesto napise za sarajevo,ma sve ti **** svoje u usta.
Ovi galame na temi moramo pitati admina da otvorimo temu "zelenilo je prirodno" bila bi jaca od ove 10 puta.Beduin je napisao/la:Losijaner pravi, sta diraju ljude radi par stabljika najplemenitije biljkice na dunjaluku, a i sire.MocMahale444 je napisao/la:Beduin vidis li sta rade zlobnici za trag im se neznalo![]()
Taman napola sam sa smotuljkom i ti me nasikira.
Wow, kakav sarajevski humor.Incognito87 je napisao/la:Indir će sutra prekinuti utakmicu tako što će parket zasuti brabonjcima od njegove koze.
Ima li 17 plata?hamzaTM87 je napisao/la:Ima li Ordagića ?
Nego po kome jeBeduin je napisao/la:Ne d'o Bog da je po vama sklepana ona poznata kako bosanci imaju najbolji humor u ex yu i kako na taj humor ribe padaju.
zamalio bih administraciju da ovom clanu foruma daju bonske ovlasti. decko sve poznaje od prava, engleske lige, mladih reprezentacija od U-12 DO U21, preko talijanske lige pa sve do tajlandske. sta je bilo 1876 pa sve do 1995 i do 2016Virtu4l je napisao/la: Pokušavao sam svega mi, ali brate tu golman počinje zadržavati loptu od prve sekunde, nakon faula ne ustaju sa trave po pet minuta k'o da ih je fap udario, tri igrača se izmijenjaju na liniji dok se izvede aut, stadioni sa svjetskog 1990, pola ih se urušilo, 90% titula neregularne, gubljenje vremena.
ma ja ma ja ma jaaaaaaaaBeduin je napisao/la:Wow, kakav sarajevski humor.Incognito87 je napisao/la:Indir će sutra prekinuti utakmicu tako što će parket zasuti brabonjcima od njegove koze.
Ne d'o Bog da je po vama sklepana ona poznata kako bosanci imaju najbolji humor u ex yu i kako na taj humor ribe padaju.
Praznički se šamaraju vonjavi moleri.Rokoko87 je napisao/la:Danas je @High - ov praznik.
Ovako nadimljeni ko losos bi sigurno pametnije zborili na toj "nasoj zelenoj temi", bez vrijedjanja, skecevi, zajebancija... mala grupa, ali nadimljenaMocMahale444 je napisao/la:Ovi galame na temi moramo pitati admina da otvorimo temu "zelenilo je prirodno" bila bi jaca od ove 10 puta.Beduin je napisao/la:Losijaner pravi, sta diraju ljude radi par stabljika najplemenitije biljkice na dunjaluku, a i sire.MocMahale444 je napisao/la:Beduin vidis li sta rade zlobnici za trag im se neznalo![]()
Taman napola sam sa smotuljkom i ti me nasikira.
normalno da je pametan...da ga poznajes licno znao bi da je upravo takavHausMan je napisao/la:zamalio bih administraciju da ovom clanu foruma daju bonske ovlasti. decko sve poznaje od prava, engleske lige, mladih reprezentacija od U-12 DO U21, preko talijanske lige pa sve do tajlandske. sta je bilo 1876 pa sve do 1995 i do 2016Virtu4l je napisao/la: Pokušavao sam svega mi, ali brate tu golman počinje zadržavati loptu od prve sekunde, nakon faula ne ustaju sa trave po pet minuta k'o da ih je fap udario, tri igrača se izmijenjaju na liniji dok se izvede aut, stadioni sa svjetskog 1990, pola ih se urušilo, 90% titula neregularne, gubljenje vremena.![]()
iskoristite ovakav potencijal pametnjakovica
tako je moj deli brate napacenidelinjo je napisao/la:normalno da je pametan...da ga poznajes licno znao bi da je upravo takavHausMan je napisao/la:zamalio bih administraciju da ovom clanu foruma daju bonske ovlasti. decko sve poznaje od prava, engleske lige, mladih reprezentacija od U-12 DO U21, preko talijanske lige pa sve do tajlandske. sta je bilo 1876 pa sve do 1995 i do 2016Virtu4l je napisao/la: Pokušavao sam svega mi, ali brate tu golman počinje zadržavati loptu od prve sekunde, nakon faula ne ustaju sa trave po pet minuta k'o da ih je fap udario, tri igrača se izmijenjaju na liniji dok se izvede aut, stadioni sa svjetskog 1990, pola ih se urušilo, 90% titula neregularne, gubljenje vremena.![]()
iskoristite ovakav potencijal pametnjakovica
Sve je uredu, zezancija i ostalo. Ali ismijavanje tuzlanskog patriotizma je ujedno ismijavanje svake žrtve koju je ovaj grad dao za ovu zemlju. Počevši od borbe na Brčanskoj, pa do Kapije '95., pljuvanje po svim tim žrtvama boli. Čovjek se zapita kad vas vidi kako na dan kada je granata ubila mladost Tuzle, vi slavite dan mladosti, sa sve onim petokrakama u spomen na Jugoslavije čija je JNA između ostalog pucala kako na vaš tako i na vaš grad.Thetraphak1921 je napisao/la:Pa nece valjda ovi iz Tuzle pjevati "Jedna si jedina". To je kao da ja pjevam "Mi smo divovi". Mogu otpjevati na silu, ali niti je moja niti je osjecam kao nesto svoje.solinas je napisao/la:Sto boze pravde,debiluThetraphak1921 je napisao/la:
U znak protesta ce otpjevati "Boze pravde".
Uostalom, sta se kog kurc.a vi iz Beca bunite? Nisam vama nista rekao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 13 gostiju.