PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ovo saopstenje fukara je bilo apsolutno nepotrebno. Kako bi bilo da robijasi traze ulaznice za bilino, horde i manijaci kad repka igra na kosevu,zetri,skenderiji itd.
- Incognito87
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Mi smo se juce dokazali na skupu ADZ-a, bas me interesuje kako ce biti do oktobra na bh tribinamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Evo, zayebancija na racun Hajduka.aleksandar_veliki je napisao/la:Kako je momci?.

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
- Kontakt:
E jesu pojedinci napaceni 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Znas li onu pjesmu Neka cila Riva cujealeksandar_veliki je napisao/la:Kako je momci?
lezVe do bagro
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Evo decenija kako titula u Zagrebu je?dzelllo je napisao/la:Znas li onu pjesmu Neka cila Riva cujealeksandar_veliki je napisao/la:Kako je momci?
@Beduin
Ako tako mislis, slabo mislis. Ja se, primjera radi, veoma dobro sjecam.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 08 sep 2016, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
- elamalakia
- Kontakt:
dan te **** kakve se lazi pisu po ovoj temi. Nemoguce.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Nema ovo na netu.Da vidimo kakav je navijacThetraphak1921 je napisao/la:Evo decenija kako titula u Zagrebu je?dzelllo je napisao/la:Znas li onu pjesmu Neka cila Riva cujealeksandar_veliki je napisao/la:Kako je momci?

lezVe do bagro
Ne lazu, stvarno je Dinamo prvak zadnjih 10 godinaelamalakia je napisao/la:dan te **** kakve se lazi pisu po ovoj temi. Nemoguce.
Nad tobom sunce najljepše sja
- elamalakia
- Kontakt:
jedino ako je takopinoglavi je napisao/la:Ne lazu, stvarno je Dinamo prvak zadnjih 10 godinaelamalakia je napisao/la:dan te **** kakve se lazi pisu po ovoj temi. Nemoguce.

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
- MocMahale444
- Incognito87
- Kontakt:
vala baš. ko normalan može pratiti hajduk.MocMahale444 je napisao/la:Niste normalni.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ajde potvrdi, a ja ću ti ostaviti nešto drugo.Thetraphak1921 je napisao/la:
Lazove, mali milion je svjedoka koji mogu potvrditi da je GRUPA, a ne pojedinac, isprozivala rahmetli Mirzu i pokojnog Vedrana.
Ne znam samo cemu ovakva ljutnja na moju personu, dragi Krleza. Cime sam to zasluzio?
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 09 sep 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Incognito87
- Kontakt:
nešto sam provalio da od pet najglasnijih tuzlaka ovdje, trojica ne žive u tuzli
jedan u beču, jedan negdje u turskoj i beduin negdje kamile muze 

- Evolution87
- Kontakt:
Pravda za fukare!
Molim savez da im vrati svih 85 ulaznica kako bi svi mogli prisustvovati utakmici!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Molim savez da im vrati svih 85 ulaznica kako bi svi mogli prisustvovati utakmici!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Saveze stidi se sluga si politike !
Isti su azmir
Isti su azmir

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ruski savez je odluci da svoje ulaznice ustupe fufaramaEvolution87 je napisao/la:Pravda za fukare!

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ho'š doć na utakmicu?FrancescoTotti je napisao/la:Saveze stidi se sluga si politike !
Isti su azmir
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bio je u Skenderiji protiv Madjarske prije 10 godina, dosta wobly sta vise ocekujes. Ajmo malo video od te utakmice, niste odavno, kao da se dokaze da se prati reprezentacija u gl. graduwobly92 je napisao/la:Ho'š doć na utakmicu?FrancescoTotti je napisao/la:Saveze stidi se sluga si politike !
Isti su azmir

Nad tobom sunce najljepše sja
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nije im niko javio da je zabrana prisustvovanja gostujucim navijacimaadmirr je napisao/la:Ruski savez je odluci da svoje ulaznice ustupe fufaramaEvolution87 je napisao/la:Pravda za fukare!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], worchester i 22 gosta.