-
admirr
-
Kontakt:
Jbt, ovi nekom govore nesto za pracenje utakmica, a kad igra sloboda svi su ovdje na forumu
A sto se tice tog pracenja reprezentacije- svi mi volimo reprezentaciju i navijamo za njih, ali ja vise volim pogledati prijateljsku utakmicu FKS i osjetim vise adrenalina dok je gledam, nego cijeli kvalifikacioni ciklus reprezentacije.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 09 sep 2016, 00:08
pinoglavi je napisao/la:wobly92 je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Saveze stidi se sluga si politike !
Isti su azmir

Ho'š doć na utakmicu?
Bio je u Skenderiji protiv Madjarske prije 10 godina, dosta wobly sta vise ocekujes. Ajmo malo video od te utakmice, niste odavno, kao da se dokaze da se prati reprezentacija u gl. gradu

#PRAVDAZAFUFARE
Malo manje se brinite o sarajlijama, znam da je tesko s tolikim kompleksom al jbg.
Nek vam azmir da po cenera za kartu ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 09 sep 2016, 00:09
Kako je ovo smijesno kad se igra u skenderiji optuzuju kako u Sarajevu nema interesa a sad kao idu Sarajlijama karte

-
joker90
-
Kontakt:
Kakva to repka igra i u cemu, pa se frka digla?

Bahati, bahati Željkan!
1946
-
JohnCleese
-
Kontakt:
Postao/la JohnCleese » 09 sep 2016, 00:11
Manite se teskih tema, budimo drugari
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
-
admirr
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:Kakva to repka igra i u cemu, pa se frka digla?

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 09 sep 2016, 00:14
Zasto niko fufarama ne zeli da placa prijevoz i karte ???
Pa njihova ljubav se mora platiti! Takvo nesto nema nigdjr na svijetu!
#PRAVDAZAFUFARE
-
wobly92
-
Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:
Bio je u Skenderiji protiv Madjarske prije 10 godina, dosta wobly sta vise ocekujes. Ajmo malo video od te utakmice, niste odavno, kao da se dokaze da se prati reprezentacija u gl. gradu

Ma pitam jer mu je ovo blize jedno 6x nego Skalamderija.
A to normalno da su najjači, pogotovo kad se sjetim paklene atmosfere protiv Islanda u rukometu npr.
Od 200 navijača sarajevski mediji prenesu da je atmosfera bila frenetična.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
joker90
-
Kontakt:
admirr je napisao/la:joker90 je napisao/la:Kakva to repka igra i u cemu, pa se frka digla?

Ma znam sve, nego malo prisjedam na muku Tuzlacima! Mogao sam uzeti jednu kartu vala i pocijepati je samo da jedna Fufara ostane bez nje.

Zadnja izmjena:
joker90, dana/u 09 sep 2016, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
admirr
-
Kontakt:
Glupi savez prodaje ulaznice, umjesto da ih daju fukarama pa da i oni nesto zarade.
PRAVDA ZA FUKARE-SAVEZ NAPOLJE!!
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 09 sep 2016, 00:18
Hocemo skupit sergiju sutra na dzumama da kupimo karte za 85 fufara???
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 09 sep 2016, 00:18
admirr je napisao/la:Jbt, ovi nekom govore nesto za pracenje utakmica, a kad igra sloboda svi su ovdje na forumu
A sto se tice tog pracenja reprezentacije- svi mi volimo reprezentaciju i navijamo za njih, ali ja vise volim pogledati prijateljsku utakmicu FKS i osjetim vise adrenalina dok je gledam, nego cijeli kvalifikacioni ciklus reprezentacije.
Covjek koji je papovkom s bajonetom branio ovu drzavu tako misli, stid te bilo idi na svoju novu temu ljubav I sex I njima drzi lekcije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
admirr
-
Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo skupit sergiju sutra na dzumama da kupimo karte za 85 fufara???
Sad ih je 84, Indir je odveden u USA da prepravi tetovaze i osnuje novu grupu SIMIN HAN HOOLIGAN
MocMahale444 je napisao/la:admirr je napisao/la:Jbt, ovi nekom govore nesto za pracenje utakmica, a kad igra sloboda svi su ovdje na forumu
Covjek koji je papovkom s bajonetom branio ovu drzavu tako misli, stid te bilo idi na svoju novu temu ljubav I sex I njima drzi lekcije
Tako ja to osjecam jbg. Volim ja repku, ali to nije ni slicno onom kad igra FKS. Kod mene ti je to 95/5
-
VolimTz
-
Kontakt:
Thetraphak1921 je napisao/la:Prodajem karte za Mejdan, kako ljudima tako i Tuzlacima.
Pitaj Zulu treba li japanki.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 09 sep 2016, 00:27
admirr je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo skupit sergiju sutra na dzumama da kupimo karte za 85 fufara???
Sad ih je 84, Indir je odveden u USA da prepravi tetovaze i osnuje novu grupu SIMIN HAN HOOLIGAN
MocMahale444 je napisao/la:admirr je napisao/la:Jbt, ovi nekom govore nesto za pracenje utakmica, a kad igra sloboda svi su ovdje na forumu
Tako ja to osjecam jbg. Volim ja repku, ali to nije ni slicno onom kad igra FKS. Kod mene ti je to 95/5
Ne znam jbga nekad I ja tako mislim a nekad opet kazem ne mozes zapostaviti toliko repku. Nego nekima je prvo repka pa tim. Meni nije

Prvo tim pa sta ostane od mojih zivaca neka ide za repku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
admirr
-
Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:
Ne znam jbga nekad I ja tako mislim a nekad opet kazem ne mozes zapostaviti toliko repku. Nego nekima je prvo repka pa tim. Meni nije

Prvo tim pa sta ostane od mojih zivaca neka ide za repku.
Ma ne zapostavljam bolan, naravno da navijam i zivciram se kad igra rep, samo sto to nerviranje nije ni blizu isto onom kad igra FKS.
-
moj uzor-S.G
-
Kontakt:
Postao/la moj uzor-S.G » 09 sep 2016, 00:34
I meni su sredstva za smirenje kada je u pitanju repka trebali, u skorije vrijeme, protiv Nigerije i Irske.
Dok za Sarajevo trebaju haman od pocetka sezone

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!