Da Dinamo je masinerija pored ovog sto si naveo imaju i prolaz u reprezentaciji sad nisu pozvali Halilovica da moze Coric i Rog da ulete pa imaju Lokomotivu u kojoj se kale bez pritiska to je kao dinamo 2 ,razvili su taj posao i bas im ide .Evander je napisao/la:Dinamo ima extra politiku. Dovode dobre strane igrace, ne tako mlade. Pored njih svake godine guraju svoje juniore i mlade igrace. Ti mladi igraci iz godine u godinu se prodaju. Dolaze i odlaze kao na trac. Sad prodadose Roga i Pjacu,ostaju im Benkovic, Semper, Coric...
Strance ne mijenjau i rijetko prodaju i oni im cine okosnicu ekipe. Mladi igraci upadaju u jak kolektiv i imaju prostora za napredak. Imaju prostora i za gresku, jer iza sebe imaju dobre igrace koji ce to ispraviti.
Od koga Hadzic sutra da nauci nesto? Ko ce za njega vuci na terenu? Bekic i Ahmetovic?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno je da smo prije imali i kvalitetniju ekipu, pa eventualno neiskustvo nije dolazilo do izražaja a sad je to malo drugačija situacija.bordobijeli je napisao/la:Radovac i Duljevic su bili dobri prije dvije godine sad su losi ,zasto ? Zato sto je bila dobra ekipa ,atmosfera oko kluba pozitivna i mladom igracu se lako uklopiti . sad kakva je situacija u i oko kluba tesko da ispliva neko od mladi igraca,puno je tu faktora kako ce se razviti mladi igrac .
Popraviti atmosferu može isključivo Janjoš.
Prvo mora podići samopouzdanje igrača, poraviti igru, čime će vjerovatno doći i bolji rezultati a s boljim rezultatima i odnos navijača prema ekipi će se popraviti i sama atmosfera će biti bolja. Mala kočnica će biti gnjev navijača prema rukovodstvu kluba ali vjerujem da će se i za to naći najbolje riješenje.
A jesi i dosadan sa promovisanjem teme koju si ti otvorio,4. put danas ponavljas,vidis da te ignorisemo...popusti malo dosadan si k'o žohar!Majkl je napisao/la:Cala potvrdio ono sto govorim citavo vrijeme.ovoj ekipi je samo potrebno vratiti samopouzdanje.
Glasajte http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=11583
Daj napisite mu tamo koji post, samo nek se skine s qrca glavne teme..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar pokusaj Mortinog fazona, ali tekma je u ned..sjever je napisao/la:Sutra tekma i tri bobe sa Čalom na čelu

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Valjda nas euforija malo ponese pa iznenadimo vitez i dobijemo ih 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Sve osim pobjede od 3 gola razlike smatracu velikim iznenadjenjem i neuspjehom 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
pa i mi smo tako nesto trebali graditi Benko,Jajalo(uz kojeg je napravljen Cimirot),Stepanov ali kod nas nikad nista ne zavrsi dobro taman sam pomislio bio da smo se izdigli iznad ovog seljakluka,a mi smo sada cak i ispod pojedinih ekipaEvander je napisao/la:Dinamo ima extra politiku. Dovode dobre strane igrace, ne tako mlade. Pored njih svake godine guraju svoje juniore i mlade igrace. Ti mladi igraci iz godine u godinu se prodaju. Dolaze i odlaze kao na trac. Sad prodadose Roga i Pjacu,ostaju im Benkovic, Semper, Coric...
Strance ne mijenjau i rijetko prodaju i oni im cine okosnicu ekipe. Mladi igraci upadaju u jak kolektiv i imaju prostora za napredak. Imaju prostora i za gresku, jer iza sebe imaju dobre igrace koji ce to ispraviti.
Od koga Hadzic sutra da nauci nesto? Ko ce za njega vuci na terenu? Bekic i Ahmetovic?
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Jel moze link od gostovanja Cale na OBN-u?
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Viteza?admirr je napisao/la:Sve osim pobjede od 3 gola razlike smatracu velikim iznenadjenjem i neuspjehom

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sejfudin će pogoditi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pregazicemo ih ko plitak potokbelosevic28 je napisao/la:Viteza?admirr je napisao/la:Sve osim pobjede od 3 gola razlike smatracu velikim iznenadjenjem i neuspjehom

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Od koga da uče teoretski dio, kako pravilno da koriste teretanu i ishranu? Gdje se školuju i gdje žive. s kakvom mukom dolaze na treninge? E ubleho plačenićka.Majkl je napisao/la:To Evandere sto pricas sve se radi u akademiji i akademija je to u ponom smislu te rijeci,a ako ne vjerujete evo nek npr. ovi sa portala ss.ba naprave nelu reportazu ili nesto kad rade teoretski dio analize.kad rade treninge.teretanu itd.nek snime jedan citav dan.Nemojte mlatiti gluposti kad pojma nemate sta i kako se radi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Imat cemo 3 suta prema golu ljepota igre
Dobar pokusaj Mortinog fazona, ali tekma je u ned..joker90 je napisao/la:sjever je napisao/la:Sutra tekma i tri bobe sa Čalom na čelu

@joker90 ne spava a ja bio uvjeren da je sutra, valjda sam se zaželio nerviranja šta li

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Jel neka ozbiljna povreda Sarica u pitanju,Vitez preskace koliko sam pofatao,a vidim da raja prica i o nekoj duzoj pauzi? Nevalja nikako ako cemo i ovako sakat vezni red morati da krpimo jos vise,taman sam se ponadao da ce Cala da mu nadje pravo mjesto i da ce proigrati kako treba uz njega,bez dileme je najbolji vezni koji se do sada nije koristio na pravi nacin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kuci ili na strani ? jedna je utakmicasonpenn je napisao/la:Bratstvo u kupu.
Kuciharis004 je napisao/la:kuci ili na strani ? jedna je utakmicasonpenn je napisao/la:Bratstvo u kupu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hase73, misstianopenaldo, plisek, THEC i 52 gosta.