joker90 je napisao/la:Druzenje legendi HSK Zrinjski!

joker90 je napisao/la:Druzenje legendi HSK Zrinjski!
Imate li XXXXXXXXXXLJohnCleese je napisao/la:Nisam debela ham ham ham
Dječko je novi.Kawhi je napisao/la:Ja sve hoću da pitam nešto na PL prepucavanja, al strah me posljedica toga.
U Banovicima crta brkove na izbornim posterima SDA kadraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imate li XXXXXXXXXXLJohnCleese je napisao/la:Nisam debela ham ham ham![]()
gdje je bola Franto fali pravo
hvala na ispravci, uhvati markuHigh je napisao/la:A ima i prednje kolo? Čuj zadnje kolo. Posljednje, Boto, posljednje! I bukvare vam je HDZ spalio.I umno i kulturološki vas spaljuju.
Baci dvije, ne budi stipsa. Sinoć si općio s valjkom.Rigoletto je napisao/la:hvala na ispravci, uhvati markuHigh je napisao/la:A ima i prednje kolo? Čuj zadnje kolo. Posljednje, Boto, posljednje! I bukvare vam je HDZ spalio.I umno i kulturološki vas spaljuju.
za dvije ces mi morat oprat sofersajbuHigh je napisao/la:Baci dvije, ne budi stipsa. Sinoć si općio s valjkom.Rigoletto je napisao/la:hvala na ispravci, uhvati markuHigh je napisao/la:A ima i prednje kolo? Čuj zadnje kolo. Posljednje, Boto, posljednje! I bukvare vam je HDZ spalio.I umno i kulturološki vas spaljuju.
Čim kupiš aftić.Rigoletto je napisao/la: za dvije ces mi morat oprat sofersajbu
nisam dosad bio upoznat s djelima ovog izvođača ali rado sam poslušao ovu numeru. Po izgledu i puti mi djeluje kao jedan od novopečenih stanovnika IlidžeHigh je napisao/la:Čim kupiš aftić.Rigoletto je napisao/la: za dvije ces mi morat oprat sofersajbu
Spremaj se za Noć druženja s legendama pseudokluba!
Da hoce izbusit gume na svim autobusima sutra ujutroJohnCleese je napisao/la:U Banovicima crta brkove na izbornim posterima SDA kadraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imate li XXXXXXXXXXLJohnCleese je napisao/la:Nisam debela ham ham ham![]()
gdje je bola Franto fali pravo
![]()
Tipujem da ce se prvo pojaviti u obliku Jovana Gece
Fehimovac krvavo zaradi a ti bi jos da osjece nokte, valja valjati valjkomIncognito87 je napisao/la:@Rigoletto mogo si nokte bar osjeći prije nego što si nam sliko svoj doručak...
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 14 gostiju.