FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel neka ozbiljna povreda Sarica u pitanju,Vitez preskace koliko sam pofatao,a vidim da raja prica i o nekoj duzoj pauzi? Nevalja nikako ako cemo i ovako sakat vezni red morati da krpimo jos vise,taman sam se ponadao da ce Cala da mu nadje pravo mjesto i da ce proigrati kako treba uz njega,bez dileme je najbolji vezni koji se do sada nije koristio na pravi nacin.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kuci ili na strani ? jedna je utakmicasonpenn je napisao/la:Bratstvo u kupu.
Kuciharis004 je napisao/la:kuci ili na strani ? jedna je utakmicasonpenn je napisao/la:Bratstvo u kupu.
haris004 je napisao/la:kuci ili na strani ? jedna je utakmicasonpenn je napisao/la:Bratstvo u kupu.
Ma ja kući,jedna tekma
Sarajevo ljubavi moja.
Dobro je sto kuci igramo ,taman dolaze poslije utakmice sa Olimpicom .Eh da je maznut Viteza u nedelju,onda ove dvije "lakse" kuci odraditi.Da se malo podigne ekipa pred put u Listicu i opcenito tu seriju tezih utakmica. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Šiljak se opet našiljio, pa se qrči. To nikad ne zvrši dobro našiljeni. 
Jao kakav je ublehas ovaj Petrovic ali mi je slusajuci njegov dio palo na pamet da mi a sve u cilju rezultata FK Sarajevo budemo kao neki necu reci detektivi ali kao neki "smekeri" i svaki boravak igraca poslije 22 h i svako duvanje onog sranja slaufa uslikamo i objavimo na fejsu ili sl naravno ako se zateknemo tu, da budu kaznjeni ili sta Sir Mehmed Janjos odluci.
Zadovoljan sam zdrijebom i ako smo dobili ozbiljnu ekipu koja je 2 na tabeli u 1.ligi Federacije.
Ocekujem ozbiljan pristup i pobjedu ali je jos rano da razmisljamo o toj ekipi.U toj ekipi igra Elmir Kuduzovic bivsi igrac Slobode, Celika ,Zelje,koji je i najbolji strijelac ekipe sa Jasminom Mujkicem koji je isto dao 3 gola i isto dosao iz Slobode .
Rezultati:

Tabela:

Jos jedna zanimljivost ne znam koliko vas se sjeca da smo u novembru 2014 u prijateljskoj utakmici izgubili od njih 1:0 u Gracanici kad nas je Kodro vodio.
Zadovoljan sam zdrijebom i ako smo dobili ozbiljnu ekipu koja je 2 na tabeli u 1.ligi Federacije.
Ocekujem ozbiljan pristup i pobjedu ali je jos rano da razmisljamo o toj ekipi.U toj ekipi igra Elmir Kuduzovic bivsi igrac Slobode, Celika ,Zelje,koji je i najbolji strijelac ekipe sa Jasminom Mujkicem koji je isto dao 3 gola i isto dosao iz Slobode .
Rezultati:

Tabela:

Jos jedna zanimljivost ne znam koliko vas se sjeca da smo u novembru 2014 u prijateljskoj utakmici izgubili od njih 1:0 u Gracanici kad nas je Kodro vodio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Majkl je napisao/la:Hoce li neko upozoriti i banovate ove i slicne sto me vrjedjaju aj a nikad nikom nisam ni jednu ruznu rijec rekao.Iznesi argumente i raspitaj se prvo prije nego sto pocnes lazi i neistine pricati,u redu je da kritikujes ali da pricas o necem sto pojma nemas nije.Budi pozdravljenPitaristok je napisao/la:Majkl
Ti uporedi neku akademiju s nasom, glupko.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kosevo, i samo se jedna utakmica igra.Benjolos je napisao/la:Gdje igramo prvu utakmicu kupa?
Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
Ovako to majstore izgleda, napravise ga ljudi za 4 mil €, mogli smo i mi do sad sloziti ces se?
http://fkvardar.mk/en/trening-kamp
Ovako to majstore izgleda, napravise ga ljudi za 4 mil €, mogli smo i mi do sad sloziti ces se?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ti ili si skaut teleća glava ili si Trbic zvani 3 slike sa treningaMajkl je napisao/la:Jao kakav je ublehas ovaj Petrovic ali mi je slusajuci njegov dio palo na pamet da mi a sve u cilju rezultata FK Sarajevo budemo kao neki necu reci detektivi ali kao neki "smekeri" i svaki boravak igraca poslije 22 h i svako duvanje onog sranja slaufa uslikamo i objavimo na fejsu ili sl naravno ako se zateknemo tu, da budu kaznjeni ili sta Sir Mehmed Janjos odluci.
Rezultati:
Tabela:
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57D525CD[/i
Zadnja izmjena: adem993, dana/u 09 sep 2016, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Al ga ljudi uradise, svaka im cast! Bit ce i kod nas ovako 2034 ako Bog da, ovim tempom ako se nastavi!pasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E moj Bože...pasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
S istinom sam davno složio pakt
Nek otvori raja ove slike i pogleda, pa neka ode u Butmir i pogleda nase, ako im dozvole glavati skaut, Hadzibajric i ostala ekipica. Pa da vidimo ko ce nakon toga pricati o kampu i akademiji!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ima li neko sad na ovoj temi da ga nije stid one nase supe nazvat kampom?
S istinom sam davno složio pakt
Akademija ti ne znaci imati samo dobar kamp, svako moze imati akademiju i to bez kampa a vidim to mnogi kod nas i ne kontaju jer misle sve je u kampu. Trenutno ni jedna omladinska skola ne radi kao mi i daleko su od nas sto se tice organizacije.pasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
Gledaj Skaute teleca glavo... Zasto mi ovo nemamo i kad cemo imati? Da je bilo manje pohlepe imali bismo nesto priblizno ovom.pasica je napisao/la:Vidim ovaj potrcko iz uprave i dalje baca ublehe da imamo kamp, a ne tri terena, pa da mu se objasni:
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, kogmagie46, PingoFTW i 32 gosta.