Nadam se da ce ih Suman staviti na spisak !
PS: od mladjih se nadam da ce makar isprobati Jarka, Djurdjevica, Pavlaka, Njezica, ...
PPS: Sta je sa Gradjanom, kako igra u turskoj ligi? on je po meni jako dobar pivot!
Moderator/ica: Pasha
Prošle sezone je bio najbolji strijelac Zagnosa sa 94 gola. Završili su kao osmi i ispali u četvrtfinalu play offa od Bešiktaša, Bešiktaš je inače bio prvak na kraju.edinjo-bih je napisao/la:PPS: Sta je sa Gradjanom, kako igra u turskoj ligi? on je po meni jako dobar pivot!
Ja bas mislim da nam vise treba lijevi vanjski, jer su na desnom Malinovic i Panic (pa i Savic bije los). Ovamo samo Prce, koji je pred penzijom.mercurial je napisao/la:Meni se Jankovic svidio kao igrac jos prije kad je po prvi puta pozivan.
Gdje igra sad onaj Djozic i gdje je Peric ?
Treba nam jos jedno kvalitetno golmansko rjesenje pored Burica. Na pivotu smo dobro popunjeni (ako se vrati Toromanovic), fali nam sirina na krilnim pozicijama i jos jedan vanjski (po mogucnosti desni).
Širi spisak reprezentacije BiH:
1. Burić Benjamin HSG Wetzlar (GER)
2. Blažević Mario CSM Bucuresti (ROM)
3. Grahovac Nebojša Chartres MHB 28 (FRA)
4. Bojić Nebojša RK Prevent Slovenj Gradec (SLO)
5. Nuić Tomislav RK NEXE – Našice (CRO)
6. Đozić Denni TSG Friesenheim - Ludwigshafen (GER)
7. Ovčina Alen Antaliyaspor (TUR)
8. Vražalić Faruk Besiktas Mogaz HT (TUR)
9. Ereš Josip PPD Zagreb (CRO)
10. Zulfić Muhamed Bez kluba
11. Nježić Miloš RK Borac Banja Luka (BIH)
12. Vranješ Vladimir Tatabanya (HUN)
13. Burić Senjamin HBC Nantes (FRA)
14. Toromanović Muhamed US Creteil Handball (FRA)
15. Milošević Alen SC DHFK Leipzig (GER)
16. Terzić Mirsad MKB MVM Veszprem (HUN)
17. Prce Nikola KS Azoty Pulawy (POL)
18. Vegar Marin RK NEXE – Našice (CRO)
19. Hrstić Matej RK Izviđač (BIH)
20. Halilbegović Faruk HF Springe (GER)
21. Lončar Vladan Mol Pick Szeged (HUN)
22. Čelica Duško HC Dobrogea Sud ROM)
23. Tarabochia Marko Orlean Wisla Plock (POL)
24. Karačić Ivan Kadetten Schaffausen (SUI)
25. Marjanac Saša CSM Bucuresti (ROM)
26. Pavlak Mario RK Izviđač (BIH)
27. Perić Josip HC Odorheiu Secuiesc (ROM)
28. Zildžić Amer HF Springe (GER)
29. Panić Marko Chambery Savoie (FRA)
30. Malinović Dejan US Creteil Handball (FRA)
31. Sivić Adnan RK Ivanić Grad (CRO)
32. Savić Kosta Selestat ALSACE Handball (FRA)
33. Jarak Kristijan RK Izviđač (BIH
samosingle je napisao/la:Ako se ne varam Loncar sada igra u Granollersu a ne u Pick Szegedu?
Suman je rekao da ce sastaviti i reprezentaciju Premijer lige i vjerovatno ce tada biti pozvan i Cickusic.shaman7 je napisao/la:Saša Marjanac, znam ga jos iz Partizana ako je to taj. Nisam ni znao da moze igrati za nas(a nije ni Markovic izgleda), po meni dobar igrac pravo i mogao bi nam dati ruke.
Mirise mi ovo na dobro, neki su ocekivali jos vise imena ali ne ide. Opet nema Cickusica, stvarno ne znam zasto se ne pruzi momku prilika, cisto eto da pokaze sta zna. Proslo je kroz ovo reprezentaciju svasta, pa moze i on.
i jednog od najboljih izostaviš , Marko Tarabochia iz Wisle Plock zbog svoje eksplozivnosti bi trebao biti prvi izbor na srednjem beku ... Čičkušiću izgleda preča stranka od Reprezentacije ...edinjo-bih je napisao/la:G: blazevic-buric-grahovac
Lk: ovcina-nujic
Lb: prce-terzic-hrstic-vegar
Sb: peric-pavlak-zildzic
P: toromanovic-buric-vranjes
Db: malinovic-panic
Dk: vrazalic-eres-jarak
Potpisujem sve osim Lk:Nuić,Đozićedinjo-bih je napisao/la:G: blazevic-buric-grahovac
Lk: ovcina-nujic
Lb: prce-terzic-hrstic-vegar
Sb: peric-pavlak-zildzic
P: toromanovic-buric-vranjes
Db: malinovic-panic
Dk: vrazalic-eres-jarak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.