ubiće ga žena bolan ne navraćaj ga na zijanVirtu4l je napisao/la:onda njoj ljubičastu a sebi ostataksolinas je napisao/la:Nije sisata al ima facu da svrsis. .pogubi se insan.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Incognito87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Virtu4l je napisao/la:onda njoj ljubičastu a sebi ostataksolinas je napisao/la:Nije sisata al ima facu da svrsis. .pogubi se insan.

Sutra probati keca na Bosnu ne prodje li batalim kladionicu jedno mjesec.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
prije ću hranu i vazduh bataliti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Sta fali Marijani?
Podrska za Muhonija!
Podrska za Muhonija!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MocMahale444
Aco voli vise saviti zeljanice nego se hljeba najesti
nije bas 20 godina ali blizu je to, samo sto nikad nisam ni pokusavao prestati jesti spinat
Prirodno, zeleno i opusta u 16. Apetit (pojedes kisu) kooliras 45 minuta i opet. Mara Marijana uvijek je s nama!

Prirodno, zeleno i opusta u 16. Apetit (pojedes kisu) kooliras 45 minuta i opet. Mara Marijana uvijek je s nama!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U cemu nisam realan? Eno dobio si sve crno na bijelo. Trofeji, međusobni omjeri, historija, sve! A nisam bas siguran da su vam Skripari braca, dobro ste ih pokrali u zadnje vrijeme, ne mogu vas ljudi bas nesto. Nego sta bi sa onim folderom Veleza koji si imao na kompjuteru, kad si se onda izofirao pokusavajuci da nam postavis sliku?mario11111 je napisao/la: Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
K'o da sam jucer kretao u Srednju jbt, imamo mi staza Muhoni da nismo ni svjesni.MocMahale444 je napisao/la:Aco voli vise saviti zeljanice nego se hljeba najestinije bas 20 godina ali blizu je to, samo sto nikad nisam ni pokusavao prestati jesti spinat
![]()

To prezderavanje, slatkisima pogotovo, mi nikako da se zgadi. Ne znam samo kako se nisam razdebljo vremenom, dobro se i natjeram na trening.
Hajde bujrum "prirodnoj" raji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MocMahale444
Šleper špinata, sva sreca pa konekcija doktorskaBeduin je napisao/la:K'o da sam jucer kretao u Srednju jbt, imamo mi staza Muhoni da nismo ni svjesni.MocMahale444 je napisao/la:Aco voli vise saviti zeljanice nego se hljeba najestinije bas 20 godina ali blizu je to, samo sto nikad nisam ni pokusavao prestati jesti spinat
![]()
Prirodno, zeleno i opusta u 16. Apetit (pojedes kisu) kooliras 45 minuta i opet. Mara Marijana uvijek je s nama!![]()
To prezderavanje, slatkisima pogotovo, mi nikako da se zgadi. Ne znam samo kako se nisam razdebljo vremenom, dobro se i natjeram na trening.
Hajde bujrum "prirodnoj" raji.

sve normala igra se lopte stalno, trcim ko bolt. Pamtim ko Google. Samo moram reci da turkinje kad saviju blećan sa Andžel dast

U godini 11 mjeseci savijam, jedan odmaram.
Bilo je zeznutih tripova dok sam ždero klipace pa poslije toga kad zapalis, ode ti traziti vanzemaljce. Sve na sportskom nivou vezanom za temu

Vala i ovaj kamp Sarajeva, kakav god da je za mene je najruzniji
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Mi ga nemamo brate nikako.pinoglavi je napisao/la:Vala i ovaj kamp Sarajeva, kakav god da je za mene je najruzniji

075 ❤
075 ❤
Brate moramo sebe ubjediti da imamo kamp, tako su i oni. Odsad pomocne terene zovemo kamp i to je toBeduin je napisao/la:Mi ga nemamo brate nikako.pinoglavi je napisao/la:Vala i ovaj kamp Sarajeva, kakav god da je za mene je najruzniji
- Beduin
- Kontakt:
Ko kaze da nemamo, imamo i kafanu uz kamp, a imamo i Kadu.pinoglavi je napisao/la:Brate moramo sebe ubjediti da imamo kamp, tako su i oni. Odsad pomocne terene zovemo kamp i to je toBeduin je napisao/la:Mi ga nemamo brate nikako.pinoglavi je napisao/la:Vala i ovaj kamp Sarajeva, kakav god da je za mene je najruzniji

075 ❤
075 ❤
Kada zastitno lice, to je nesto sto ni Dinamov kamp nema 

- FrantoBauzek
Pastrmka druze, tu sam, vrebam iz prikajkaJohnCleese je napisao/la:U Banovicima crta brkove na izbornim posterima SDA kadraNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imate li XXXXXXXXXXLJohnCleese je napisao/la:Nisam debela ham ham ham![]()
gdje je bola Franto fali pravo
![]()
Tipujem da ce se prvo pojaviti u obliku Jovana Gece

Ali bih volio jednu pastetu. Mmm, volim pastete. Ham? Cekaj, stani malo. Dje je kifla?

Nista, hajmo mi da hašamo, tad smo si najveci- dobaci mu drugi hordas,dok tuzno gleda u limeni poklopac od pastete, mastajuci o kakvoj takvoj kifli

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- MocMahale444
Uranili, zoru prevarili
ko rano rani, nikad se ne naspava!
Pada Krupa kao s Kruške

Pada Krupa kao s Kruške

Raznijet ćemo penaldžije 1:0. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- plavousrcu
- Kontakt:
Oho ti se Krupa

-
- Kontakt:
Zavisi kako gledaš, meni su braća kao i većini, za vrijeme utakmica to su druge priče. Kakva krađa, o čemu pričaš? I ti trofeji imaju 2 dimenzije..joker90 je napisao/la:U cemu nisam realan? Eno dobio si sve crno na bijelo. Trofeji, međusobni omjeri, historija, sve! A nisam bas siguran da su vam Skripari braca, dobro ste ih pokrali u zadnje vrijeme, ne mogu vas ljudi bas nesto. Nego sta bi sa onim folderom Veleza koji si imao na kompjuteru, kad si se onda izofirao pokusavajuci da nam postavis sliku?mario11111 je napisao/la: Nisi realan majstore..
Škripari 20 godina, samo jako braćo
1905
- Crni gavran
- Kontakt:
Meni nije jasno zasto ovi sportski novinari, takodje i novinari sa ovog sajta neke Celikove utakmice proglasavaju derbijima, kao npr. danasnju sa Zrinjskim. Stvarno nigdje veze sa mozgom 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ma brate Celik je Celik kakav god bioCrni gavran je napisao/la:Meni nije jasno zasto ovi sportski novinari, takodje i novinari sa ovog sajta neke Celikove utakmice proglasavaju derbijima, kao npr. danasnju sa Zrinjskim. Stvarno nigdje veze sa mozgom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, Jadnimi, MostarNeretva, rishovski i 22 gosta.